Android

iToolab UnlockGo Android – Enkelt Samsung FRP Unlock Tool

Telefoner er sannsynligvis en nødvendig del av hverdagen vår. De lar oss snakke med familie og venner, ta bilder og mange flere ting du kan utforske fra denne enheten. Hvis vi har viktige data lagret i telefonene våre, må vi inkludere en form for sikkerhet på den for å beskytte dataene våre på en fornuftig måte. Vi bruker alle ofte fingeravtrykk, ansiktslåser, låseskjermer og mer for enhetsbeskyttelse. Men det blir problematisk når vi glemmer låsene våre.

I så fall må vi tilbakestille Lås opp Android-mønster eller andre pin-baserte beskyttelser ved tilbakestilling av fabrikk. Men å gjøre det er ikke så lett oppgave i noen tilfeller som Samsung og mange andre merker gir tilbakestillingsbeskyttelse (FRP). For å omgå denne beskyttelsen må vi bruke tredjepartsverktøy og programvare for å låse opp FRP på Samsung eller andre merkeenheter.

Hvorfor trenger du å låse opp Samsung FRP?

Sikkerhet er en obligatorisk ting som beskytter personvernet ditt eller viktige data på enheten din. Noen ganger kan disse sikkerhetstiltakene være et problem hvis du ved en tilfeldighet låser telefonen eller glemmer passordet ditt. Noen ganger etter å ha glemt passordet vårt, prøver vi mange forsøk eller utfører en tilbakestilling av fabrikken. Hvis vi snakker om FRP-lås står for Factory Reset Protection. Dette er et sikkerhetstiltak for å forhindre at en tyv utfører en fabrikktilbakestilling av en savnet telefon eller stjålet en.

  Whistle Phone Finder lar deg fløyte for å finne telefonen [Android]

iToolab UnlockGo Android – Enkelt Samsung FRP-verktøy er et kraftig verktøy som vil hjelpe deg å omgå enhver Android-lås, inkludert Android-mønsterlås, PIN-kode, passord, Google-kontobekreftelse etter tilbakestilling, fingeravtrykk og ansiktslås. Samsung FRP-verktøyet er det beste verktøyet for å omgå sikkerhetsfunksjonen. Denne funksjonen hjelper deg å bruke telefonen igjen hvis du har tilbakestilt den. Etter å ha tilbakestilt noen ganger møter vi problemer når vi ikke kan huske Google-kontoen som var på den før.

Alle Android Samsung-enheter med 5 til 13 støttes. Hvis du har kjøpt en brukt telefon og glemt passordet til Google-kontoen din eller kjøpt en brukt Samsung-telefon, vil alle dine Samsung FRP-problemer bli løst.

HVORDAN OMGÅR DU SAMSUNG FRP-LÅS VED Å BRUKE ITOOLAB UNLOCKGO.

Trinn 1. Koble Samsung-enheten til datamaskinen.

Det første trinnet er å laste ned og installere UnlockGo for Android på datamaskinen din, og koble deretter Samsung-enheten til PC-en med en USB-kabel.

Velg nå funksjonen Remove Google Lock (FRP). Klikk på «Start»-knappen for å fortsette.

Trinn 2. Velg den passende løsningen for å omgå FRP.

I dette trinnet må du velge mellom forskjellige opplåsingsalternativer avhengig av Android-telefonen din.

  ShortPaste forkorter alle nettadresser fra utklippstavlen når du limer dem inn [Android]

Vi anbefaler på det sterkeste at du prøver det første alternativet som er en enkel og enkel teknikk som lar deg fjerne Samsung FRP-låser på Android 5-13 på 3 minutter.

Klikk Neste for å fortsette.

Spørsmål: Hva er forskjellen mellom alternativ 1 og alternativ 2?

Samsung kom nylig med sikkerhetsoppdateringen for mars 2023 for sine telefoner og nettbrett. Hvis du allerede har oppdatert med den nyeste sikkerhetsoppdateringen på Samsung-enheten,

Velg alternativ 1 for å omgå Google-låsen.

Hvis sikkerhetsoppdateringsnivået ditt er utdatert eller under mars 2023, kan du velge bypass-alternativet i henhold til din OS-versjon.

Trinn 3. Aktiver USB-feilsøking når låst av FRP.

Nå, innen noen få sekunder, vil du se et popup-vindu med instruksjoner.

Bruke den hemmelige koden for å få tilgang til den skjulte Samsung Diagnostics Menu.

UnlockGo for Android skal hjelpe deg med å aktivere USB-feilsøking på Samsung-enheten din.

Trinn 4. Ferdig! Google FRP-lås fjernet.

Etter at du har gitt tillatelsen, bør verifiseringsskjermen for Google-kontoen omgås i løpet av noen få sekunder. Samsung-enheten vil bli startet på nytt automatisk.

Last ned nå

Andre alternativer til iToolab UnlockGo Android.

Tenorshare 4uKey:

Dette er ikke uvanlig å ha Tenorshare 4ukey på denne listen. Fordi vi diskuterer alternativer kan det også like tenorshare 4ukey. Dette er en konsistent løsning gjennom årene for ulike låser på Android-enheten din. Dette verktøyet har nyttige funksjoner og gir deg full kontroll over enheten din på et øyeblikk.

  Bruk direktefiltre på kameraet når du tar bilder [Android]

Foneazy Unlockit:

Foneazy Unlockit Gir en ett-klikks Samsung FRP-bypassway uten å starte opp i gjenopprettingsmodus. Foneazy krever ikke nedlasting av noen tredjeparts eller uvanlige apper. Dette fungerer på Android 6 til 12 og alle Samsung-enheter uten tap av data. Dessuten er det detaljert trinn-for-trinn med riktig veiledning basert på Android-versjonen av ett-klikks opplåsing mislykkes. Foneazy Unlockit Android har en fullstendig kundetilfredshetspolicy med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

DroidKit:

Droidkit er et annet alternativ for iTool Unlock Go. Droidkit vil løfte av FRP-låsealternativet på enheten din på en enkel måte. Dette vil fungere bra på både Windows og MacOS. Dette verktøyet tar personvernet ditt på alvor og gjenoppretter også tapte data uten sikkerhetskopiering, fikser Android-systemproblemer, og du kan teste funksjonene til dette verktøyet med deres gratis plan.

Lås opp Junky:

Unlockjunky er et av de siste alternativene på listen vår. UnloackJunky gjør det enkelt å låse opp enheten din. Hovedmålet med UnlockJunky er å gi brukerne en rask og uanstrengt Bypass-tjeneste med noen enkle trinn. Du trenger bare å velge enheten og opplåsingstypen. Last ned programvaren på PC-en din og nyt UnlockJunky beste andre tjenester til rimelige priser. Dette verktøyet gir også 24/7 live chat og støtte for brukerne deres.

Konklusjon:

Dette er den beste følelsen for oss når du endelig omgår Samsung med våre nevnte FRP-verktøy. De ovennevnte verktøyene vil hjelpe deg helt på en enkel måte. Men hvis du vil låse opp enheten din med Samsung FRP Bypass Tool, så er du bare ett klikk unna å låse opp telefonen med iToolab UnlockGo Android – Enkelt Samsung FRP Tool.

x