Kjøp gavekort med krypto ved å bruke disse plattformene [2022]

Her er en guide til kryptogavekort for å bruke disse datamyntene i virkelige shopping, omtrent som en fiat-valuta.

Ikke vent!

Med alle odds vil regjeringer prøve å forhindre krypto fra å gå head-to-head med fiat. Ettersom krypto lover desentralisering, vil det rive bort det som er kjært for disse tradisjonelle institusjonene – makt.

Det er en alvorlig trussel mot de gode, gamle korrupte finansielle enhetene som aldri egentlig har sett på folket som en interessent.

Men teknologien fungerer som en frelser for menneskeheten, denne gangen som…

Krypto gavekort

Kort sagt, du kjøper disse kortene for å gjøre hverdagslige ting som å kjøpe en pizza (fra Dominos), bestille en tur (fra Uber), eller logge på din favoritt-e-handel for å kjøpe alt du trenger.

Det er imidlertid ikke begrenset til disse, og du har mange merker, inkludert store som Apple, Amazon, etc., for å gjøre desentralisert finans til en realitet.

I tillegg kan den brukes av deg selv eller noen du sender den til. Dessuten kan du kjøpe internasjonale versjoner av varer og tjenester for å få de beste tilbudene uten å ta vare på et passende kredittkort.

Utvilsomt er dette bare starten på en fenomenal mekanisme der krypto stille går i mainstream og underbyr regulatoriske myndigheter.

Så krypto er ikke bare en (risikofylt) investering lenger. Det har begynt å bli det som ble forventet ut av det fra dag én – å fungere som en VALUTA.

  Slik fjerner du aktiveringslås på en iPhone

Så uten mer om og men, la oss hoppe for å se hvor alt dette kommer til handling med disse kryptogavekortene.

CoinGate

CoinGate har en flott samling av regioner, leverandører og kryptovalutaer for å bruke krypto i hverdagen.

Du kan enten søke etter en bestemt leverandør eller bla gjennom kategoriene: e-handel, underholdning, reise, restauranter, etc.

CoinGate støtter betaling med Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tron, Dogecoin, Dai, Tether, etc. Du kan også bruke Binance Pay for å benytte disse gavekortene til rabatterte transaksjonsgebyrer.

Bitrefill

Like måte, Bitrefill er en annen plattform hvor du umiddelbart kan filtrere stedsspesifikke leverandører.

Dette lar deg betale med Bitcoin, Ether, Dash, osv. Dessuten kan du bruke Binance Pay også. Leverandørlisten er flott og avhenger av hvor du befinner deg.

Du kan også bruke kryptogavekort til å betale strømregninger i utvalgte regioner.

Til slutt er brukergrensesnittet renere enn CoinGate, men det du bør passe på er nettobeløpet du betaler på transaksjonssiden.

Kryptopåfyll

Kryptopåfyll er en annen internasjonal kryptokortplattform som har hundrevis av merker.

Denne plattformen har en lang liste med forhandlere og en rekke alternativer å betale inn, inkludert BTC, ETH, DAI, USDT, USDC, etc.

CrytoRefills har også en rik FAQ-seksjon som man kan gå gjennom for å bli informert om transaksjonsgebyrer, forbruksgrenser, etc.

Coinsbee

Coinsbee har utmerket støtte for kryptobetalinger og er funksjonell over hele verden.

  Hvordan få en PRINCE2-sertifisering på en effektiv måte

I tillegg gjør det kjøp fra over 500 merker enkelt med sine kryptogavekort.

Du kan begynne med å velge din region, og deretter velge kategorien for å velge merke og se tilbudet.

Dessuten viser transaksjonssiden fiat-til-krypto-konverteringen som viser den faktiske betalingen. Til slutt kan du også velge å bruke Binance Pay i tillegg til en stor pool av krypto å betale fra.

Bitpay

I tillegg til mange ting krypto, kan du banke på Bitpay å gjøre smart bruk av dine kryptoinvesteringer. Basert på plasseringen gir den deg et valg om å handle fra 250+ butikker.

Dette fungerer annerledes enn de vi har diskutert så langt. Du kan hente disse gavekortene fra Bitpay-mobilapplikasjonen eller nettleserutvidelsene.

Deretter filtrerer den produktet som er tilgjengelig der du befinner deg. Likevel er det bedre å verifisere merkevarens regionale tilstedeværelse og bekrefte i tilfelle tvetydighet.

SwiftRecharge

SwiftRechargeen mobil påfyllingsplattform, tilbyr en multinasjonal kryptogavekorttjeneste i over 120 land.

Dette er vert for mer enn 2000 merker fra hele verden. Du starter med å velge region, og den gir deg en liste over tilgjengelige forhandlere uten kategorifilter.

SwiftRecharge aksepterer betaling i Bitcoin, Ether, USDC, USDT og ved å bruke Binance Pay.

Og selv om det påståtte antallet merker er veldig høyt, kan du få en relativt mindre gruppe basert på geografien din.

Avslutningsvis er det best for folk som allerede bruker dens mobile ladetjenester eller som ikke er motvillige til å registrere seg.

eGifter

eGifter er en lignende plattform, om enn uten plasseringsfilter på forhånd. Det fungerer først og fremst i USA.

  Slik importerer du bilder fra et kamera eller en telefon ved å bruke bilder på Mac

Dette presenterer over 300 merker og aksepterer betalinger i Bitcoin, Ether, Litecoin, Bitcoin kontanter, etc.

Gyft

Gyft er en USA-eksklusiv plattform med 200 forhandlere ombord. I likhet med de vi diskuterte, får du et dashbord du kan velge fra de tilgjengelige merkene eller starte med å velge en kategori.

Du får imidlertid ikke mange kryptoalternativer da Gyft kun støtter Bitcoin-betalinger.

Konklusjon

Så dette var noen av tjenestene som gjorde det enkelt å bruke kryptografen din bortsett fra de mer tekniske brukstilfellene som staking.

Selv om det virker fascinerende å bruke disse datavalutaene, sørg for å sjekke konverteringsratene med noen bemerkelsesverdige kryptoutvekslingsplattformer.

Og hvis du er ny på dette og interessert i mer enn bare å handle med krypto, sjekk denne kryptospråket.

Til slutt vil jeg gjerne fortelle deg om måtene å tjene gratis krypto eller flytte for å tjene krypto-tokens der du kan ha kryptovalutaer ved å bare gå noen få skritt!

x