Ta samarbeidet til neste nivå med ONLYOFFICE DocSpace for Zoom-appen

ONLYOFFICE er en omfattende pakke med avanserte og sikre elektroniske kontorapplikasjoner. Med nesten 15 års innovasjonshistorie har ONLYOFFICE fått over 10 millioner brukere over hele verden. Selskapets økosystem inkluderer redigeringsapper for alle typer kontorfiler og et virtuelt arbeidsområde for samarbeid.

Med funksjoner som disse er det neppe overraskende at ONLYOFFICE blir sett på som en av de ledende leverandørene i den elektroniske kontorpakkeindustrien.

Med et dedikert team spredt over hele verden fra Dallas til Singapore, har ONLYOFFICE blitt et anerkjent internasjonalt selskap. Og med lanseringen av ONLYOFFICE DocSpace for Zoom app, har teamets virtuelle samarbeid blitt mye mer praktisk.

Hva er ONLYOFFICE DocSpace?

Utviklet av ONLYOFFICE og utgitt i 2023, ONLYOFFICE DocSpace er et dokumenthåndteringssystem designet for redigering og samarbeid om dokumenter, regneark, utfyllbare skjemaer, PDF-filer og presentasjoner i sanntid. Med denne tjenesten vil du ikke lenger kaste bort tid på å søke etter filer eller spore endringer.

Du kan også nyte mye bedre redigeringsmuligheter og kontrollere samarbeid med medforfattere og andre deltakere.

Plattformen har virtuelle rom som du kan skreddersy. Det er også dedikerte samarbeidsrom og offentlige rom, med løftet om private rom med ekstra sikkerhetsfunksjoner, inkludert ende-til-ende-kryptering, som kommer snart. Disse rommene er rom hvor du kan laste opp alle slags dokumenter, fra PDF-er til komplette presentasjoner, som andre kan samarbeide om.

Du kan tilordne ulike roller til deltakere og justere hvor mye redigeringsautoritet eller dokumenttilgang hver enkelt har. Den har også en integrert chat-plattform med mulighet for video- og lydsamtaler, noe som gjør kommunikasjonen praktisk og sømløs.

  Hva betyr CTFU og når skal det brukes?

Fra idédugnad og klientpresentasjoner til samarbeidende skriveprosjekter, ONLYOFFICE DocSpace er det ideelle verktøyet for samarbeidende teamledelse, uansett bransje.

ONLYOFFICE DocSpace for Zoom-appen

Med ONLYOFFICE DocSpace for Zoom-appen, får du fordelen av dokumentsamarbeid innenfor Zoom-plattformen under virtuelle møter. De som er tilstede kan være medforfatter og redigere filer i sanntid, invitere flere teammedlemmer, legge igjen kommentarer og holde styr på alle endringer. Etter Zoom-økten er alle modifikasjoner lett tilgjengelige i det tilsvarende DocSpace-rommet.

Hvis du er lei av tapte tidsfrister og forvirring under klientpresentasjoner, kan DocSpace for Zoom-appen bare være billetten til stressfrie samarbeid.

Intuitivt å bruke med en enkel oppsettprosess

Appoppsettet kunne ikke vært mer enkelt. Bare logg inn på din Zoom-skrivebordsklient og last ned ONLYOFFICE DocSpace for Zoom-appen fra offisielle Zoom App Marketplace. Når den er installert, er du i gang. Når ditt første møte er i gang, vil du umiddelbart høste fordelene av avansert samarbeid med teammedlemmer og andre deltakere.

Sømløst samarbeid og filbehandling i Zoom-møter

Frustrerende Zoom-samarbeid med teamet ditt er en saga blott med ONLYOFFICE DocSpace for Zoom-appen. Du kan nå enkelt redigere dokumenter, ark og lysbilder samtidig med andre møtedeltakere eller, når det er nødvendig, låse bestemte avsnitt eller seksjoner for å forhindre flere sanntidsredigeringer. Det er også enkelt å spore alle endringer som er gjort og sortere kommentarene til de som er tilstede.

Alt dette betyr at dagene med å vente på redaktører før du kan bidra er borte med sanntidsoppdateringer som sikrer at alle har innspill og er på samme side. Denne tekniske forbedringen eliminerer frem og tilbake e-poster og flere revisjoner. I tillegg blir beslutningstaking mer strømlinjeformet med umiddelbare diskusjoner om implementerte endringer og tilbakemeldinger som gis raskt.

Du kan raskt hente og gjennomgå eventuelle endringer eller gå tilbake hvis presentasjonen din går på en tangent. Denne bekvemmeligheten skyldes at appen lagrer alle redigerte filer under Zoom-møter i de dedikerte samarbeidsrommene, som er tilgjengelige når som helst. De tilgjengelige rommene inkluderer offentlige rom, hvor du kan invitere uregistrerte brukere; tilpassede rom, hvor du kan bruke dine egne innstillinger; eller samarbeidsrom for medforfatter av dokumenter.

  Hvorfor fungerer ikke Omegle?

Dette økte engasjementet fremmer mer ansvar blant teammedlemmer og gir en mer dynamisk og interaktiv opplevelse. Alle forblir investert i prosjektet fordi alle stemmer blir hørt, og fremdriften er tilfredsstillende rask.

Integrert ChatGPT AI Assistant

Hvis alt dette ikke er nok, kan du også bruke den innebygde AI-assistenten for å øke produktiviteten. Dette integrerte ChatGPT-baserte AI-verktøyet er der for å hjelpe med ubegrensede oppgaver, som å skanne tekst, inkludert liten skrift, og gi sammendrag for deg og teamet ditt.

Andre fordeler med en AI-assistent inkluderer å trekke ut nøkkelord, forklare betydningen av obskure tekniske termer og oversette tekst. Sistnevnte er spesielt gunstig for internasjonale virksomheter der engelsk ikke alltid er hovedspråket blant møtedeltakere. Å oversette dokumenter til et annet språk (eller språk) er et av ChatGPTs høydepunkter.

Disse oversettelsene er av førsteklasses kvalitet, med naturlig frasering og flyt som bidrar til langt færre tapte øyeblikk i oversettelse og bedre harmoni mellom flerkulturelle team.

Videre kan du gjøre filene dine lettere for øyet med AI-bildegenerering. Alt du trenger å gjøre er å velge tekstområdet du vil generere bildet for og la AI gjøre resten. Resultatene er ikke alltid perfekte, men hastigheten de behandles med betyr at du ikke vil kaste bort mye mer tid på å generere noen flere før du finner et tilfredsstillende bilde.

Hvor mye koster ONLYOFFICE DocSpace for Zoom-appen?

ONLYOFFICE DocSpace Startup Cloud-plattformen har en gratis tidsbegrenset tilbudmens den nylig utgitte appen for Zoom også er tilgjengelig gratis. Ikke bare det, men hvis du registrerer deg før 1. august 2024, kan du dra nytte av et veldig generøst kampanjetilbud på 100 admin-brukere, 100 rom og 100 GB diskplass. Dette spennende tilbudet trer i kraft fra registreringstidspunktet og er aktivt i de neste seks månedene.

  En introduksjon til utvidet virkelighet og hvorfor det betyr noe

Det kan imidlertid hende du trenger tilgang til mer lagringsplass eller legge til et ubegrenset antall administratorer og avanserte brukere med utvidede rettigheter. I så fall er DocSpace Business Cloud tilgjengelig for et behagelig månedlig abonnement per administrator. Den er ideell for større team eller bedrifter, og du kan alltid legge til flere vanlige brukere gratis.

I tillegg er det ultimate Enterprise On-Premises-abonnementet en utmerket idé for store bedriftsteam. Den leverer alt og mer for en engangsbetaling per server.

ONLYOFFICE DocSpace for Zoom omdefinerer virtuelle møter

De ONLYOFFICE for Zoom appen er et flaggplantingsøyeblikk i historien til virtuelle samarbeidsmøter. Den er enkel å installere og enkel å få taket på, mens den sømløse Zoom-integrasjonen gjør det til det beste alternativet for dokumentsamarbeid. Det forbedrer også produktiviteten og møteflyten samtidig som det reduserer bortkastet tid og forvirring blant samarbeidende deltakere.

Med allsidige funksjoner, inkludert medforfatterskap, innebygd chat, skreddersydde rom, autoritetsjustering, redigeringssporing og mye mer, vil du kunne levere idédugnad, virtuelle møter, online klasser eller presentasjoner av overlegen kvalitet.

ONLYOFFICE legger til enda et lag med sømløs produktivitet med inkludering av innebygd AI fra ChatGPT. Den tilbyr viktig assistanse med oppgaver som oppsummering, oversettelse og bildegenerering, som den kan gjøre i løpet av sekunder.

Videre, med sine varierte prisplaner og sjenerøse gratistilbud, ONLYOFFICE DocSpace er tilgjengelig for en rekke teamstørrelser og budsjetter. Det er et verdifullt verktøy for moderne virksomheter eller alle som søker en effektiv samarbeids- eller fjernarbeidsløsning.

Med Zoom-møter som er allestedsnærværende i dag, sikrer kombinasjonen av kraften til effektiv dokumenthåndtering og problemfrie samarbeid forbedret og til og med fornøyelig produktivitet, som til syvende og sist gir suksess i dagens dynamiske arbeidsmiljø.

Dette er et sponset innlegg. Produktvalgene og meningene uttrykt i denne artikkelen er fra sponsoren og reflekterer ikke den redaksjonelle retningen til MakeUseOf eller dets ansatte