Lås opp og slett uopprettelige filer umiddelbart med IObit Unlocker

Når du kjøper en ny enhet, kommer den med noen innebygde apper. Noen apper er uønskede, og du ønsker å avinstallere dem fra enheten din. Det er imidlertid ikke mulig for alle disse appene.

Noen ganger tar disse innebygde appene mye plass og forårsaker lagringsproblemer. Men vet du at du kan bruke opplåsingsapper til å låse opp og deretter fjerne disse appene fra enheten din?

La oss samle informasjon om dette og se hvordan vi kan fjerne disse låste forhåndsinstallerte appene fra enheten din.

Hva er filer og mapper som ikke kan slettes, og hvordan påvirker de brukerne

Filer som ikke kan slettes er skadelig programvare, spyware og trojanske filer på enheten din. De kan også være standardfiler som systemet ditt kanskje bruker, så det er kanskje ikke mulig å slette dem fra enheten. Noen få tegn kan indikere at filen eller mappen du har å gjøre med kan ikke slettes.

Disse tegnene inkluderer meldinger fra systemet som indikerer at handlingen du prøver å utføre ikke kan fullføres. Når du får slike meldinger fra systemet, innser du at de vanlige metodene ikke kan slette filen eller mappen.

Disse filene som ikke kan slettes kan ta opp plass som du ellers kan bruke til andre lagringsformål. Noen av disse u-slettbare filene kan være skadelig programvare som kan skade enheten din og bildene og videoene dine. Det er nødvendig å fjerne disse u-slettbare filene hvis du vil fortsette å bruke enheten på riktig måte.

Uslettbare filer er vanligvis spyware, malware, adware eller trojanske filer. De er også standardfiler som brukes av systemet for øyeblikket, og hindrer dem i å bli slettet.

Hvordan vet du om filene ikke kan slettes? Mange forskjellige systemmeldinger kan vises på skjermen som indikerer at filene ikke kan slettes.

  Slik endrer du språket ditt i WeChat

Om IObit Unlocker

Når du forstår hva filer som ikke kan slettes er og hvordan det er en viktig oppgave å bli kvitt disse filene, må du nå søke etter måter å hjelpe deg med å fjerne disse filene som ikke kan slettes fra enheten din.

IObit er det perfekte svaret på alle dine spørsmål om å låse opp og slette blokkerte filer. La oss forstå de grunnleggende funksjonene til IObit og samle informasjon om det.

#1. Start programmet

Velg filen du vil låse opp og åpne deretter IObit Unlocker. Du kan se «Legg til»-knappen i grensesnittet, der du kan legge til hvilken som helst fil til den programvaren. I tillegg til «Legg til»-knappen lar denne programvaren deg låse opp filer og mapper ved å dra og slippe dem inn i grensesnittet.

#2. Lås opp tilgjengelige valg

De gir fem løsninger for låste filer/mapper. Du har muligheten til å låse den opp umiddelbart ved å trykke på «Lås opp»-knappen, eller du kan klikke på rullegardinknappen som er plassert ved siden av «Lås opp»-knappen for å velge en av følgende tilleggshandlinger:

Du har muligheten til å låse opp og slette, låse opp og gi nytt navn, låse opp og flytte eller låse opp og kopiere filen.

 • Hvis du velger «Lås opp og slett», vil programmet umiddelbart slette den låste filen eller mappen.
 • Et nytt vindu vil vises når du klikker «Lås opp og gi nytt navn» fra menyen. Alt som kreves av deg er å skrive inn det nye navnet, etterfulgt av et klikk på «Lås opp og gi nytt navn»-knappen.
  • For å gi nytt navn til mer enn én fil eller mappe samtidig, må du velge hver fil individuelt, skrive inn det nye navnet og klikke på «Bruk»-knappen. Klikk på «Lås opp og gi nytt navn»-knappen etter at du har gitt nytt navn til alle filer og mapper.
 • Når du velger «Lås opp og flytt», vil applikasjonen overføre den låste filen eller mappen til stedet som er angitt som målmappen.
 • Når du velger «Lås opp og kopier», vil programmet kopiere den låste filen eller mappen til stedet du definerte som målmappen.
  7 beste åpen kildekode-skyplattformer for bedriften

#3. Tvunget modus

Hvis du ikke kan låse opp filen eller mappen i vanlig modus, må du bruke tvungen modus-funksjonen ved å merke av i boksen foran den. Alle prosesser koblet til den vil avsluttes når du går til tvungen modus.

Om IObit App

Hovedformålet med IObit-appen er at den hjelper deg med å fjerne filer som ellers ikke kan slettes. IObit Unlocker gir deg mulighet til å administrere filer på enheten din i henhold til din vilje.

Det tjener ikke bare hensikten med å låse opp og slette de ikke-slettbare filene, men det er også nyttig når du utfører oppgaver som «Lås opp og kopier», «Lås opp og gi nytt navn», «Lås opp og slett» og «Lås opp og flytt.»

Det gir deg enkle måter du kan velge å administrere filene og mappene på enheten din. Det hjelper å holde disse filene trygge og tilgjengelige for deg.

Når du oppdager filer som ikke kan slettes på enheten din, kan du flytte dem til IObit og la appen utføre den gjenværende magien.

Når du har lagt disse filene inn i IObit Unlocker, får du tilgang til andre operasjoner som å gi nytt navn, låse opp, kopiere eller flytte.

Andre alternativer

4-punkts programvare

4-punktsprogramvaren er en annen løsning for å løse problemene dine knyttet til filer som ikke kan slettes. Du kan også bruke den til antivirusskanning og oppdagelse av skadelig programvare. Den fungerer for å hjelpe deg med å låse opp og deretter fjerne filer som ikke kan slettes.

Programvaren er kompatibel med Windows og gjør det lettere å fjerne, låse opp, flytte og slette uønskede apper. Et enkelt museklikk er tilstrekkelig for å hjelpe deg med å låse opp og avinstallere den uønskede appen, filen eller mappen.

Lockhunter

LockHunter-verktøyet fungerer for å fjerne de ikke-slettbare filene og mappene fra enheten din. Å fjerne disse filene fra skrivebordet ved å låse opp og deretter slette dem er mer tilgjengelig med LockHunter-programvaren.

  Slik skriver du bare ut kommentarer i Word

Ikke bare dette, men det fungerer også for å fjerne skadelig programvare og andre filer som ellers kan være skadelig for enheten din.

Funksjoner

 • Den gir deg detaljert informasjon om prosessen med å låse en mappe og fil.
 • Den gir informasjon om prosesser involvert i blokkering av sletting av spesifikke filer.
 • Den lar deg slette, kopiere, låse opp og gi nytt navn til en fil på enheten.
 • Hjelper med å fjerne låseprosessen fra harddisken.
 • Den er kompatibel med både 32- og 64-biters vinduer.

Det som er interessant å merke seg er at LockHunter ikke helt utrydder appen som forårsaker problemer. Den sender dette slettede elementet til papirkurven, slik at du kan få appen, filen eller mappen tilbake i tilfelle du fjernet den ved en feiltakelse.

Å bruke IObit er det perfekte alternativet for deg til å låse opp og slette eventuelle filer som ikke kan slettes, da den har mange funksjoner, hvorav noen er oppført nedenfor.

 • Enkelt å forstå
 • Vennlig brukergrensesnitt
 • Det påvirker ikke andre apper mens du avinstallerer de uønskede og ikke-slettbare.
 • Fungerer jevnt uten problemer med å fjerne appene som ikke er ønskelig.

Konklusjon

Som diskutert i denne artikkelen, er sletting av uønskede og ondsinnede filer noen ganger en veldig kjedelig prosess, og ikke de fleste av oss vet hvordan vi gjør det.

Men etter å ha lest denne artikkelen, kan du nå slette disse filene raskt. Det hjelper deg ikke bare med å slette disse filene og gir deg et par flere alternativer for å utføre på slike filer.

Deretter kan du sjekke ut gratis antivirus for å beskytte PC-en din.

x