MessageEnhancer gjør kosmetiske og funksjonelle endringer i Messages-appen

Meldinger-appen er en populær app i iOS som jailbreakere liker å justere. Du vil finne mange justeringer som Messages Conversation Photos som gjør det bedre. Se nå for deg alt du skulle ønske at Messages-appen gjorde, alt du skulle ønske du kunne endre på den, og alt annet i mellom som irriterer deg med denne appen. MessageEnhancer er en Cydia-tweak som er tilgjengelig gratis i BigBoss-depotet som lar deg finpusse omtrent alt og alt i Messages-appen du måtte ønske. Tweaken kan aktivere en fullskjermmodus for appen, et mørkt tastatur, kontaktbilder som vises i samtaletråder, bredere meldingsbobler og mer. Den kan også skjule funksjoner du ikke liker, for eksempel separatorer, kameraknappen og den leverte etiketten.

  Hvordan sette opp en NFS-andel i Webmin på Ubuntu Server

Tweaken legger til et preferansepanel til Innstillinger-appen der du kan aktivere og deaktivere funksjoner. Den er delt inn i to seksjoner; Forbedringer med legg til funksjoner og Hide som deaktiverer eksisterende funksjoner i appen.

Forbedringer er der du kan aktivere fullskjermmodus, mørkt tastatur, kontaktbilder, mindre samtalelister og mer. Skjul er der du kan deaktivere lange boblehaler, kameraknappene, listen chevron, til og med fremdriftslinjen som indikerer at meldingen din blir sendt.

I tillegg til dette kan du også angi at tekstmeldinger skal vises i blått slik iMessages gjør, deaktivere returtasten, skjule «last tidligere meldinger», aktivere et stort tekstinntastingsfelt slik at du kan se flere linjer av meldingen du skriver ut osv.

  Et minimalistisk distraksjonsfritt verktøy for å skrive på nettet

Tweaken fungerer ganske bra, og vi testet den ut på en iPhone 4S med stort sett tilfredsstillende resultater. Den bredere meldingsboblen gikk imidlertid ikke bra. Meldingen rant utover skjermkantene og hindret noe av den.

Totalt sett er tweaken ganske omfattende i funksjonene den gir og skjuler. Du kan ha problemer på eldre enheter med eventuelle UI-forbedringer. Vi observerte dem på en iPhone 4s og kan forvente det samme på en iPhone 4. Hvis endringene som er gjort i tweakens preferanser ikke trer i kraft umiddelbart, kan du gjenopprette enheten fra MessageEnhancers egne preferanser.

  Hvordan fikse Hulu Error 94 på en hvilken som helst enhet