tipsbilk.net

Reparer som for øyeblikket ikke bruker skjerm koblet til NVIDIA GPU-skrivebordsproblem

Når teknologien har utviklet seg til å bli en del av dagligdagse aktiviteter, har også kravene for å møte etterspørselen økt. For å utføre operasjoner som spill, animasjon og videoredigering er det nødvendig å bruke et svært krevende NVIDIA GPU-kort. NVIDIA-innstillingene levert av GPU-kortet gir høyere tilpasning og bedre skjerm til PC-ene. Skjerm som ikke er koblet til NVIDIA GPU-problemet kan imidlertid føre til problemer med normal funksjon av PC-en. Hvis du bruker et integrert GPU-kort sammen med NVIDIA GPU-kortet, kan du finne det vanskelig å løse problemet. Artikkelen forklarer metodene for å fikse feilmeldingen NVIDIA-skjerminnstillinger er ikke tilgjengelige. Du bruker for øyeblikket ikke skjermen koblet til NVIDIA GPU Desktop.

Slik fikser du ikke for øyeblikket bruk av skjerm knyttet til NVIDIA GPU-skrivebordsproblem

Dette problemet oppstår vanligvis på grunn av programvareproblemene opprettet av de avinstallerte driveroppdateringene til NVIDIA-grafikkkortet. Følgende er de andre årsakene til problemet med skjermen på PC-en.

  • Få tilgang til innstillinger i NVIDIA-kontrollpanelet- Dette problemet oppstår når skjerminnstillingene ikke får riktig tilgang til NVIDIA-kontrollpanelet på skjermen.

  • Maskinvareproblemer- GPU-portene og kablene kan være tilkoblet feil eller kanskje ikke plugget riktig. Det kan også hende at NVIDIA GPU ikke er riktig koblet til PC-ene.

  • Korrupt NVIDIA Graphics Driver- NVIDIA Graphics Driver kan enten være skadet eller mangler på PC-en, og dette problemet kan oppstå.

  • Deaktivert NVIDIA GPU og NVIDIA-tjenester – NVIDIA GPU er kanskje ikke aktivert på skjermen, eller NVIDIA-tjenestene kan være deaktivert på PC-en.

  • NVIDIA Optimus – Hvis det er flere GPU-kort, vil NVIDIA-grafikkkortet prøve å spare batteristrømmen til PC-en ved å gå tilbake til Intel GPU når du viser grafikk som krever lav GPU-prosessorkraft. Denne prosessen kalles NVIDIA Optimus, og det kan være en hovedårsak til dette problemet.

Metode 1: Grunnleggende feilsøkingsmetoder

For å fikse et problem som for øyeblikket ikke bruker skjermen koblet til NVIDIA GPU Desktop, kan du prøve å implementere de grunnleggende feilsøkingsmetodene som er gitt her.

1A. Lad PC

Hvis du bruker en bærbar PC eller en PC som kjører på batteristrøm, sjekk strømnivåene og se om det er nok strømkapasitet i PC-en. Mens du viser grafikk med mye intern grafikk, skifter kraften i PC-en til lav. For å håndtere dette problemet, prøv å lade PC-en til det optimale.

1B. Start PC-en på nytt

For å håndtere feilene og mindre problemer som er en hovedårsak til ikke å bruke skjermen knyttet til NVIDIA GPU Desktop-problemet, kan du prøve å starte PC-en på nytt.

1. Trykk Alt + F4-tastene samtidig og velg alternativet Start på nytt i rullegardinmenyen.

Merk: Hvis funksjonslåsen ikke er aktivert, trykk på Fn + Alt + F4-tastene.

2. Klikk på OK-knappen og vent til PC-en starter på nytt.

1C. Endre NVIDIAs kontrollpanelinnstillinger

Noen ganger kan feilmeldingen vises på grunn av en midlertidig feil på grafikkortet. Prøv å åpne NVIDIA-kontrollpanelet og sjekk om du kan justere noen innstillinger. Hvis du kan utføre denne handlingen, er problemet løst på skjermen.

1. Åpne skrivebordet med Windows + D-tastene samtidig.

2. Høyreklikk på den tomme plassen og velg alternativet NVIDIA Kontrollpanel.

Sjekk om du kan endre noen innstillinger i kontrollpanelet ved å navigere gjennom alternativene i venstre rute.

1D. Oppdater drivere

Mesteparten av tiden kan problemet med driverne på enheten, for eksempel nettverksdriveren, forårsake problemet. Du kan følge instruksjonene i veiledningen ved å bruke lenken her for å oppdatere enhetsdriverne til den nyeste versjonen.

Problemet er forårsaket på grunn av visning, det er nødvendig å sikre at grafikkdriveren ikke er utdatert. Du kan følge instruksjonene i koblingen her for å oppdatere NVIDIA Graphics-driveren til den nyeste versjonen.

1E. Tilbakestill NVIDIA-grafikkdriveroppdateringer

Som den siste metoden for å feilsøke problemet, kan du prøve å rulle grafikkdriveren til standardversjonen. Fra delen Skjermadaptere velger du NVIDIA Graphics-driveren og følger instruksjonene i veiledningen for å tilbakestille drivere på Windows 10.

1F. Installer NVIDIA-grafikkdriveren på nytt

En annen metode for å fikse et problem som ikke bruker skjermen knyttet til NVIDIA GPU Desktop med NVIDIA Graphics-driveren, er å installere den på nytt. Velg NVIDIA Grafikkdriver i delen Skjermadaptere og følg instruksjonene i veiledningen for å avinstallere og installere enhetsdrivere på nytt for å installere den på nytt.

Metode 2: Stopp automatiske driveroppdateringer

Noen ganger kan PC-en oppdatere NVIDIA Graphics-driveren til en inkompatibel versjon, og dette kan forårsake problemet. Du kan stoppe de automatiske oppdateringene av NVIDIA Graphics-driveren for å fikse dette problemet.

1. Trykk på Windows-tasten, søk etter Vis avanserte systeminnstillinger, og klikk på Åpne.

2. Gå til kategorien Maskinvare og klikk på knappen Enhetsinstallasjonsinnstillinger.

3. Velg Nei (det kan hende at enheten ikke fungerer som forventet) og klikk på Lagre endringer.

4. Klikk på OK-knappen i vinduet Systemegenskaper for å fullføre prosessen.

Metode 3: Deaktiver SLI-innstilling

Hvis SLI-innstillingen er aktivert på NVIDIA-kontrollpanelet, kan du støte på dette problemet. Du kan prøve å deaktivere denne innstillingen på grafikkortet for å fikse problemet med skjermen som ikke er koblet til NVIDIA GPU.

1. Trykk på Windows-tasten, søk etter NVIDIA Kontrollpanel og klikk på Åpne.

2. Utvid alternativet 3D-innstillinger i venstre rute og klikk på alternativet Angi SLI-konfigurasjon.

3. Velg alternativet Ikke bruk SLI-teknologi i delen Velg SLI-konfigurasjon for ditt system.

Metode 4: Bekreft GPU-bruk

Hvis du bruker flere GPU-kort på PC-en, kan du sjekke hvilken GPU som brukes av skjermen. Prøv å følge trinnene som er gitt her for å fikse problemet som ikke bruker skjermen knyttet til NVIDIA GPU Desktop.

1. Trykk på Windows + I-tastene samtidig for å åpne Innstillinger-appen.

2. Klikk på Systeminnstillingen.

3. I kategorien Skjerm klikker du på alternativet Avanserte skjerminnstillinger i delen Flere skjermer.

4A. Hvis du ser NVIDIA-grafikkkortet i delen Skjerminformasjon, er NVIDIA GPU aktivert.

4B. Hvis en annen GPU er aktivert, klikker du på alternativet Skjermadapteregenskaper for Skjerm 1. Du kan endre GPU-kortet i Adapter-fanen.

På denne måten kan du fikse problemet med Skjerm som ikke er koblet til NVIDIA GPU.

Metode 5: Aktiver NVIDIA Services

Tjenestene som kreves for å sikre at NVIDIA Graphics-driveren fungerer, må være aktivert på PC-en. Du må aktivere følgende tjenester for å fikse problemet.

  • NVIDIA-driverhjelpetjeneste
  • NVIDIA Update Service

Følg disse trinnene for å aktivere NVIDIA-tjenester.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Tjenester, og klikk deretter på Kjør som administrator.

2A. Velg NVIDIA Driver Help Service og klikk på Start-alternativet i venstre rute.

2B. Hvis tjenesten er startet, klikker du på Restart-alternativet i venstre rute.

3. Høyreklikk på tjenesten og klikk på Egenskaper-alternativet i listen.

4. I kategorien Generelt endrer du alternativet Oppstartstype til Automatisk.

5. Til slutt klikker du på knappene Bruk og OK for å lagre endringene.

Metode 6: Feilsøk maskinvarekomponenter

Hvis du ikke bruker skjermen koblet til NVIDIA GPU Desktop problemet er med maskinvarekomponentene på PC-en din, kan du fikse dem ved hjelp av en tekniker.

Alternativ I: Sett maskinvarekomponenter på nytt

Hvis du nylig har oppgradert maskinvarekomponentene på PC-en din, kan du prøve å sette komponentene på nytt for å fikse problemet. Hvis komponentene ikke er riktig plassert, kan du enkelt fikse dette problemet.

  • Fjern dekselet og fjern støvet ved hjelp av trykkluft i alle deler av hovedkortet.
  • Bytt ut RAM-pinner og klips for å låse lagringen i posisjon.
  • Koble GPU-enheten til portene og kablene på hovedkortet.

Foto av Christian Wiediger på Unsplash

Alternativ II: Reparer maskinvare

Hvis maskinvarekomponentene på PC-en er skadet eller mangler, kan du kontakte en tekniker for å reparere eller erstatte komponentene.

***

Metodene for å fikse problem som ikke bruker skjerm knyttet til NVIDIA GPU Desktop-problemet for øyeblikket er forklart i artikkelen. Fortell oss hvilken av disse metodene som var effektive for å fikse skjermer som ikke er koblet til NVIDIA GPU-problemet. Også i kommentarfeltet, del dine verdifulle forslag og spørsmål.

  Hvordan sende markedsførings-e-poster med OneSignal til lavere kostnad?
x