Ribbon UI, flere faner, delt redigering og mer

Tekstredigerere for Windows kommer i en rekke former og størrelser. Her på wdzwdz har vi anmeldt noe av det aller beste fra partiet, som NeechPad, ModernNote (som i utgangspunktet er en Modern UI-notisblokk for Windows 8 og RT), TinyNotepad, og tekstredigeringskraftverket, Notepad++ og dets forskjellige plugins. Jeg har sett de fleste avanserte brukere foretrekke Notepad++ fremfor andre alternativer på grunn av dets omfattende funksjonssett, men de som søker en balanse mellom god design, enkelhet og funksjoner kan prøve Syncplify.me Notepad. Det er en Windows-applikasjon som, foruten å ha en elegant, minimal design, har et anstendig antall avanserte innstillinger for programmerere, webutviklere og kodere.

  Hitman Go kommer til Google Play-butikken [Paid]

Tekstredigerere brukes ikke bare til å skrive ned generelle notater, liste opp oppgaver og gjøremål. Avanserte verktøy som Notepad++ leveres med syntaksutheving og et grensesnitt med flere faner for å hjelpe utviklere og programmerere å oppnå mer på kortere tid. Syncplify.me Notepad har heldigvis også disse to funksjonene. I tillegg lar den deg redigere tekstfiler med størrelser større enn 4 GB, søke i filer for raskt å rette opp feil, og har et praktisk delt redigeringsalternativ for å vise og redigere to tekstfiler side ved side.

En annen interessant del om Syncplify.me er dens Ribbon UI-lignende design, som er både intuitiv og lett for øynene. Den er også optimalisert for berøringsbaserte skjermer og enheter, noe som gjør appen til et utmerket Notepad++-alternativ for Windows-nettbrettbrukere. Båndet har tre faner øverst merket Fil, Rediger og Avansert, der Rediger-delen tilbyr alle dine vanlige tekstredigeringsverktøy.

  Slik sjekker du Wi-Fi-signalstyrken

Ved å klikke på Fil-fanen bytter du applikasjonen til et moderne UI-stilt grensesnitt, som bare lar deg åpne, lagre og skrive ut tekstfiler eller de du nylig har redigert i programmet – sannsynligvis ment for distraksjonsfri lesing.

Som nevnt tidligere er tekstredigereren også ideell for avanserte brukere, programmerere og kodere. Fra Avansert-fanen kan slike brukere få tilgang til funksjoner som Document Map, Split Editor, Finn i filer og Hash Code. Det stemmer, du kan raskt sjekke integriteten til dokumenter ved hjelp av en innebygd hashkodekalkulator, som støtter CRC32, MD5, RIPE-MD160, SHA1, SHA256 og SH512 algoritmer.

  Bærbar datamaskin vil ikke koble til iPhone Hotspot (fungerer ikke)

Alternativet «Fjern tomme linjer» i denne delen fjerner alle tomme linjer fra en fil, mens «Trim linjer» fjerner eventuelle overflødige mellomrom. Andre alternativer inkluderer eksport av dokumenter til HTML- og RTF-formater.

Syncplify.me Notepad er gratis for både personlig og kommersiell bruk. Det fungerer på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Last ned Syncplify.me Notisblokk