Se prishistorikk for apper for iOS, Android og Windows Phone

Hvis du noen gang har kjøpt en app bare for at den skal komme i salg, eller midlertidig gratis, i dagene som følger, kan det hende du har angret på at du hastet med å kjøpe appen. Å kjøpe en app når du virkelig trenger den er ikke noe du kommer til å kunne unngå, men hvis du er interessert i å kjøpe en app du ikke trenger å bruke med en gang eller som du kan utsette kjøpet av, den bør kjøpes til den beste prisen den noen gang har vært tilgjengelig for. aDollarApps er en nettjeneste som sporer appprishistorikk for iOS-, Android-, Windows Phone- og BlackBerry-apper. Du kan vente å se om den kommer i salg eller få en ide om hvor ofte prisen for en app faller og bestemme om du vil vente så lenge på en ny rabatt. Du kan også følge apper og få varsler om når prisene faller.

  Nye funksjoner i Chrome 35 for datamaskiner og Android

For å slå opp en apps prishistorikk, skriv inn navnet i søkefeltet. aDollarApps finner og viser samsvarende resultater mens du skriver inn navnet. Klikk søk ​​for å se en fullstendig beskrivelse av appen, hvilke plattformer den er tilgjengelig for, en lenke til den aktuelle appbutikken og en graf som viser svingningene i pris over tid. Appen kan vise prissvingninger for enten iOS eller Android på en gang. Velg plattformen du vil se prisfall for fra knappen øverst i grafen. For å se appsiden på den respektive appbutikken til en bestemt plattform, klikk på den respektive plattformknappen under appnavnet.

  Slik aktiverer du gjenværende batteritid i Windows 10

I tillegg til å la deg søke etter en bestemt app og se dens prishistorikk, lar aDollarApps deg også søke etter apper etter kategori. Kategoriene er rike og inkluderer de fleste om ikke alle eller flere enn de du vanligvis finner på Apple App Store eller Google Play Store.

Tjenesten i seg selv er flott, selv om den kommer til å være mest nyttig for iOS-brukere fordi rabatter og gratisapper er en vanlig forekomst for iOS-apper, mens det er langt sjeldnere for Android-apper. Jeg vil gå så langt som å si at en populær betalt Android-app har en sjanse på én på en million for å bli betalt med mindre den er kjøpt opp av et stort navnselskap eller utvikleren bestemmer seg for å gjøre den åpen kildekode.

  Hvordan fikse Adobe-programvare er ikke ekte på Windows 10

Du kan registrere deg for en aDollarApps-konto og følge apper. Tjenesten vil varsle deg når en app du følger blir gratis, selv om den bare fungerer for iOS-appen.

Besøk aDollarApps