Send iMessages fra Windows, Android og mer

Ettersom grensen mellom SMS og direktemeldinger fortsetter å bli uklar, har mange populære tekstmeldingsapper fått navnet sitt på iOS og Android. For de fleste iPhone-eiere er iMessage den foretrukne modusen for tekstmeldinger, spesielt siden den er tilgjengelig på alle iOS-enheter og til og med på Mac OS X. WhatsApp kan ha en større brukerbase, men den lar deg fortsatt ikke sende tekstmeldinger fra en datamaskin. måten du kan via iMessage for Mac. Når det kommer til iMessage selv, er Windows-brukere utelatt fra moroa fordi Apple ikke har en offisiell Windows-klient for tjenesten. Imidlertid er det en ganske god tredjepartsløsning tilgjengelig for dette formålet som fungerer via en jailbroken iDevice. Remote Messages har eksistert i Cydia-butikken en stund, men den har endelig blitt oppdatert for iOS 7 og har noen ganske fantastiske funksjoner.

Å sette opp eksterne meldinger på en iPhone er ganske enkelt. Bare start appen for aksjeinnstillinger og aktiver justeringen fra menyen den legger til der. Enhetens IP-adresse og en serverport vil begynne å vises under aktiveringsbryteren. Hvis du vil ha et høyere nivå av personvern, slår du på alternativet «Bruk godkjenning». I dette tilfellet må du også oppgi brukernavn og passord. Et ekstra alternativ er å bruke SSL med eksterne meldinger, men denne delen er fortsatt i sin spede begynnelse og oppført som eksperimentell.

Når tweaken er konfigurert på iDevice, start en nettleser på hvilken som helst datamaskin eller håndholdt enhet. Skriv inn IP-en din i nettleserens adresselinje, etterfulgt av portnummeret. Denne informasjonen skal legges inn i formatet IP:Port. For eksempel, basert på verdiene i det første skjermbildet, skriver vi inn:

192.168.0.103:333

Hvis begge enhetene er på samme WiFi-nettverk, bør du nå se alle meldingstrådene dine lastet i høyre rute i nettleseren. Brukere kan søke etter en bestemt kontakt eller samtale, og begynne å skrive en ny tekst umiddelbart. Meldingsalternativene som tilbys av Remote Messages er ikke så forskjellige fra de du finner i iOS 7 Messages-appen. Du kan legge til bilder i meldingene fra datamaskinen, eller få tilgang til enhetens kamerarulle og legge ved bilder derfra. For å legge til en emnelinje i meldingen din, trykk på den tredje knappen til høyre for «Send».

Tilleggsinnstillingene som er tilgjengelige i Remote Messages kan nås ved å klikke på tannhjulikonet nederst til høyre. Gjennom disse ekstra alternativene er det mulig å begynne å sende tekstmeldinger ved å trykke på Enter-tasten, legge til lyder i nettappen og få skrivebordsvarsler.

Selv om noen kanskje anser at eksterne meldinger ikke er noe mer enn en nyhet, kan det ikke benektes at det kan komme til nytte ved mange anledninger. For eksempel, hvis arbeidsplassen din ikke oppfordrer til bruk av telefoner, er det bare å sette opp denne justeringen og begynne å sende meldinger fra datamaskinen. Det er også noe å si for bekvemmeligheten av å sende tekstmeldinger med et riktig tastatur.

Remote Messages koster $3,99, noe som kan høres litt for bratt ut til å begynne med, men viser seg å være helt rettferdiggjort når du begynner å faktisk bruke tweaken. Gå til BigBoss-repoen til Cydia-butikken og ta tak i Remote Messages for iOS 7 hvis du bruker mye tid foran datamaskinen eller på en annen nettleserstøttet enhet, for eksempel et Android- eller Windows-nettbrett.