Start opp flere Android-ROM-er på Droid-DNA med MultiROM

Muligheten til å starte opp flere operativsystemer har alltid vært PC-enes sterke side, men i dagens tidsalder er smarttelefonen den nye PC-en, og det gir bare mening å kunne installere og kjøre forskjellige operativsystemer på våre telefoner og nettbrett for å få mest ut av dem. Blant de ulike multiboot-løsningene som vi har sett så langt, er MultiROM av XDA Recognized Developer Tasssadar kanskje den mest lovende. Etter å ha latt entusiaster starte opp flere Android-ROM-er så vel som Ubuntu Touch og til og med Firefox OS på Nexus 4 og Nexus 7 en stund, har MultiROM blitt portert til HTC Droid DNA av XDA Senior Member jamiethemorris. Selv om den tilgjengelige ROM-støtten kanskje ikke inkluderer andre operativsystemer, lar den deg fortsatt starte opp flere Android-ROMer på enheten din på den eksterne lagringen. Les videre for å lære mer.

  Send iMessages fra Windows, Android og mer

Ansvarsfraskrivelse: Bruk denne og andre lignende hacks helt på egen risiko. wdzwdz vil ikke være ansvarlig hvis enheten din blir skadet eller murt under prosessen.

Krav

Fremgangsmåte

Start telefonen på nytt til gjenoppretting og flash MultiROM zip-filen.
Bruk nå fastboot for å installere den modifiserte gjenopprettingen.
Til slutt, flash den lappede kjernen fra gjenoppretting. Telefonen din er nå klar til å bruke MultiROM.

For å starte en egendefinert ROM, start opp Droid DNA til gjenoppretting, koble en ekstern USB-stasjon til telefonen via en OTG-kabel og trykk på Oppdater i gjenoppretting for å se USB-enheten. Deretter velger du bare ønsket ROMs zip-fil derfra og fortsett med installasjonen som du ville installert alt under gjenoppretting.

  Slik rapporterer du mistenkelige Android-apper

I tilfelle du noen gang vil fjerne MultiBoot, flash dette avinstalleringsprogrammet og det vil sette ting tilbake til det normale.

Selv om det for øyeblikket bare er to patchede kjerner tilgjengelig for denne moden, forventes det å øke i fremtiden. Dessuten kan denne multi-boot-løsningen potensielt føre til portering av andre populære operativsystemer i tillegg til Android som Firefox OS og kanskje til og med Ubuntu Touch til telefonen i fremtiden av interesserte utviklere.

For mer informasjon og å holde deg oppdatert med fremtidige utviklinger av denne moden, gå til dens utviklingstråd hos XDA-Developers.

  Nå tilbyr nettleseren ren nettsurfing på Android med Flash-støtte