Sikker, kun visning, selvødeleggende fildeling

Det er tilsynelatende sentralt, fra tid til annen, å diskutere den essensielle prosessen med å beskytte dine sensitive data. Vi har diskutert apper før som er utformet for å hjelpe deg med å dele filer på nettet på en sikker måte, men i dag skal vi ta en titt på en annen oppføring i det løpet som kombinerer Snapchat som dyktighet med Dropbox-aktig fildeling. Appen kalles ganske enkelt Digify og har som mål å gi deg den sikreste fildelingsløsningen. Applikasjonen oppnår dette via den gode metoden for fildestruksjon. Det vil si at i stedet for å gi mottakeren permanent tilgang til en fil, setter den en tidsbegrensning fra avsenderen og starter selvdestruksjon automatisk.

  Slik endrer du Outlook.com-snarveiene dine for å matche Gmail eller Yahoo!

Digify er en tverrplattformtjeneste som for øyeblikket støtter Windows, Android, Mac og iOS. Den lar deg midlertidig dele filer, se hvor mange ganger den nevnte filen har blitt åpnet, samt angi hvor lenge tilgangen gis før den selvdestruerer. Du kan dele hvilken som helst fil du har med Digify, fra din mobile enhet, PC og til og med Dropbox. Når det gjelder skystasjoner, støtter den bare Dropbox for øyeblikket, men det ser ut til at tilleggstjenester som OneDrive (tidligere SkyDrive), Google Drive og Box vil bli lagt til en gang i fremtiden.

Da jeg testet Digify på Windows-maskinen min, ble jeg ganske fascinert av designet. Appen er så sikker at den starter et eget miljø når du åpner den. Det betyr at du ikke kan gjøre noen annen oppgave sammen, og heller ikke ta noen skjermdump. Det er riktig, det deaktiverer automatisk alle skjermdump-apper som kan kjøre i bakgrunnen.

  Hvordan lage en stripet tabell i Microsoft Word

Heldigvis kom Galaxy S4 min til unnsetning da jeg måtte legge ut noen skjermer på grunn av denne anmeldelsen. Den generelle funksjonen til Digify er ganske enkel. Først må du opprette en ny Digify-konto og bekrefte den.

Når det er gjort, kan du begynne å sende og motta filer. Du kan koble til Dropbox-kontoen din eller dele filer som er lagret lokalt. Uansett, programmet fungerer ganske bra.

Etter å ha valgt filen blir du bedt om å spesifisere e-posten til mottakeren(e), Selvdestruksjonstid, skriv en valgfri melding. Klikk deretter Send og filen din vil bli sikkert levert til destinasjonen.

  Hva du bør gjøre før du selger, gir bort eller bytter iPhone

De(n) tiltenkte kvitteringen(e) må selvfølgelig registreres hos Digify for å se filen.

Digify er også tilgjengelig som en mobilapp som fungerer stort sett på samme måte som på skrivebordet. Android- og iOS-appene ser identiske ut og støtter de samme funksjonene på begge plattformene.

Besøk Digify

Installer Digify fra Google Play Store

Installer Digify fra App Store