Avgrens kolonnedata ved å bruke mellomrom, ny linje, kolon, semikolon

Har du noen gang hatt behov for å avgrense kolonnedata, men ønsket å gjøre det på den raskeste og enkleste måten som ikke tok noen innsats fra din side annet enn bare å lime inn kolonnedataene? DelimCo er en nettapp som gjør nettopp det. Det er en no nonsense app som du kan lime inn kolonnedata i og velge hvordan du vil avgrense den. Appen støtter mellomrom, ny linje, kolon, semikolon og vertikale strekavgrensere. Du kan velge hvilket tegn du vil bruke for å avgrense dataene og konvertere dem i nettleseren din. Det er ingen filer å laste ned; du kopierer de avgrensede dataene og limer dem inn der du vil bruke dem.

  Del filer, mapper og skjermbilder med et klikk

I «Kolonnedata her»-boksen limer du inn kolonnedataene dine. Du vil se fire knapper mellom kolonnedataboksen og den separerte databoksen. Klikk på den øverste knappen for å vise de forskjellige skilletegnene og velg hvilken du vil bruke. Den er satt til komma som standard.

Klikk på høyre pilknapp for å behandle dataene som vises i boksen «Delimited Data Here». Hvis du holder musepekeren over den, vises en flytende valgknapp. Klikk på den for å velge all tekst i boksen. Du vil legge merke til at det også er en venstre pilknapp. Hvis du klikker på den, vil ikke dataene ordnes tilbake i kolonner, men du kan bruke den til å avgrense teksten igjen med et annet tegn. Klikk på det røde krysset for å fjerne begge databoksene.

  Hvordan lage en Mailto-hyperkobling i PowerPoint

Under de to databoksene ser du konverteringsinnstillinger. Du kan bruke dem til å rydde opp i den avgrensede teksten eller gjøre den mer lesbar ved å legge til anførselstegn til hver post eller ved å eksplodere den når den er konvertert.

Hvis du har Microsoft Excel installert på systemet ditt, er det sannsynlig at du ikke trenger en app som dette, men til og med Excel har sine begrensninger. Det er tross alt et regnearkprogram og dataavgrensning er bare en av dets mindre funksjoner. DelimCo på den annen side er ikke bare nyttig for data kopiert fra et regneark, men fungerer også for omtrent alle data du måtte ha, for eksempel SQL-spørringer og kode.

  Slik får du fart på nedlastingene til PlayStation 4

Bortsett fra at ett eller to sideelementer overlapper, er det ingenting å kritisere med denne appen. Den er bygget for å tjene et enkelt formål, og den gjør det eksepsjonelt bra. Når det gjelder en ønskeliste med funksjoner, vil kanskje brukere foretrekke muligheten til å laste opp en fil i tillegg til å kunne kopiere og lime inn dataene. Et alternativ for å laste ned de avgrensede dataene som en fil, i tillegg til å kopiere, kan også være velkommen, men vi antyder ikke at appen er ødelagt på noen måte. Det er apper som dette som gjør internett vakkert.

Besøk DelimCo