tipsbilk.net

Slik aktiverer du Crossfade-funksjonen på Apple Music

Hvis du liker å lytte til en uavbrutt strøm av musikk, fjerner den hendige Apple Music Crossfade-funksjonen automatisk stillheten mellom sporene for deg.

Crossfade er tilgjengelig på Apple- og Android-enheter, og er lett å aktivere og justere. Slik konfigurerer du det på enheten din.

Slik aktiverer du Apple Musics Crossfade

Crossfade-funksjonen er tilgjengelig i iOS-, iPadOS- og Android-versjonene av Apple Music.

Hvordan aktivere og justere Crossfade på iOS eller iPadOS

Crossfade var en av de nye Apple Music-funksjonene introdusert i iOS 17. Derfor, for å dra nytte av denne funksjonen på iOS-enheten din, må du ha iOS 17 eller iPadOS 17 eller nyere installert.

  6 beste automatiserte kodegjennomgangsverktøy for utviklere

Innstillingene er ikke i Apple Music-appen. Åpne i stedet enhetens Innstillinger-meny for å finne kontrollene du trenger.

 • Gå til Innstillinger og velg Musikk.
 • Rull ned til Crossfade i listen merket Audio. Vri Crossfade-bryteren for å slå på funksjonen.
 • Når du slår på Crossfade-funksjonen, bruker du Seconds-glidebryteren til å velge tidsperioden mellom den første sangen tones ut og den nye sangen tones inn. Du kan velge en varighet mellom ett og 12 sekunder.
 • Hvis du slår på funksjonen, justeres crossfade mellom alle spor. Hvis du vil slå den av igjen, slår du bare på Crossfade-knappen. Du foretrekker kanskje å bruke en av de mange andre Apple Music-funksjonene du kan bruke på iPhone.

    Lær koding på en morsom måte på disse 7 plattformene

  Hvordan aktivere og justere Crossfade på en Android-enhet

  Du finner Apple Music-innstillingene i Android Apple Music-appen. Når du har åpnet appen, følger du disse trinnene:

 • Trykk på ellipseikonet øverst til høyre i appen og åpne Innstillinger.
 • Rull ned til Crossfade i Audio-delen av Innstillinger.
 • Trykk på Crossfade-knappen for å se de tilgjengelige alternativene. Du kan velge hvor lang fade-in-and-out overgangen mellom sporene skal være. Velg Automatisk for å gjøre det mulig for appen å administrere crossfade-lengden for deg eller Manuell for å justere innstillingen selv. Hvis du velger Manuell, vises glidebryteren Seconds, og du kan angi lengden på crossfade for deg selv.
 •   Hvordan finne ut om to celler i Excel inneholder samme verdi

  For å deaktivere Crossfade-funksjonen, velg Av fra alternativene som er oppført.

  Når Crossfade er utilgjengelig

  Du kan bruke Crossfade for all musikken din, men funksjonen er utilgjengelig mens du bruker AirPlay. En liten advarsel i iOS og iPadOS Crossfade-innstillingsmenyen varsler deg om dette.

  Crossfade er en verdifull funksjon for alle Apple Music-brukere

  Når du har stilt inn Crossfade-funksjonen slik at den passer til dine preferanser, sett på noen hodetelefoner, åpne Apple Music og spill av en sang. Kikk opp neste sang og lytt til hvordan ett spor toner ut når det neste tones inn, og skaper en sømløs musikkflyt.

  Å bruke Crossfade kan virkelig hjelpe hvis du prøver å konsentrere deg eller bare skape en positiv atmosfære uten vanskelige stillheter.

  x