tipsbilk.net

De beste ROG-allierte sakene i 2023

Asus ROG Ally er et dyrt kjøp. Det er desto større grunn til å finne ikke bare et passende etui, men det beste etuiet for Asus ROG Ally.

DOBEWINGDELOU

Dobewingdelou TPU-beskyttelsesdekselet er spesielt designet for å holde din dyre Asus ROG Ally så god som ny og beskytte mot riper og riper.

Med Dobewingdelou TPU Protective Case som er laget av ganske tykk TPU, er det ikke overraskende at det er svært holdbart. Enda viktigere er at dekselet ikke hindrer tilgang til knappene eller blokkerer ventilene, så det vil ikke forårsake unødvendig overoppheting samtidig som det opprettholder støtbeskyttelsen.

Sist, men ikke minst, kommer den innebygde støtten til nytte oftere enn du tror. Du kan støtte den til favorittfilmen din, plukke opp en kontroller eller gi den til en venn for sofasamarbeid.

Dobewingdelou TPU beskyttelsesveske

Best sammenlagt

Enten du slapper av hjemme eller pendler, tilbyr Dobewingdelou TPU Protective Case et fint, ganske tykt skall for din ROG Ally. Den har til og med riller og teksturer for bedre grep og presise utskjæringer for knappene og kjøleventilene.

Fordeler

 • Passer veldig godt og dekker ikke ventiler eller knapper
 • Teksturert bakside for bedre grep
 • Kickstand kommer godt med

Ulemper

 • Legger til en merkbar tykkelse til ROG Ally

ZHUOVERCI

Hvis hovedanliggendet ditt er å holde Asus ROG Ally i perfekt stand, er Zhuoverci Silicone Protective Case det mest åpenbare alternativet, spesielt hvis du planlegger å pare den med en bæreveske.

Zhuoverci silikonbeskyttelsesdekselet gir en fin balanse mellom beskyttelse og tykkelse. Siden den er laget av silikon, er støtdempingen ganske god uten å legge til så mye bulk at du ikke kan oppbevare den i en reiseveske.

Det du vil ha mest glede av er, i motsetning til TPU, silikonmaterialet er det overlegne alternativet for grep på grunn av dets antiskliegenskaper. I tillegg, langs kantene på Zhuoverci silikonbeskyttelsesdekselet, vil du føle en fin tekstur som forbedrer kontrollen ytterligere.

  Øk bildefrekvensen i din standard mediespiller for HD-avspilling

Zhuoverci silikonbeskyttelsesveske

Beste budsjett

Zhuoverci Silicone Protective Case er et silikondeksel for hele kroppen, som tilbyr god støtdemping samt beskyttelse mot riper og støv. Med sitt silikonmateriale gir den også utmerket kontroll.

Fordeler

 • Myk, behagelig og anti-skli
 • Dekker ikke ventiler eller knapper
 • Helt omslutter enheten uten å legge til en haug med bulk

Ulemper

 • Litt løs bak

Spigen

Kanskje du er en som ikke godtar annet enn den beste beskyttelsen, eller kanskje du bare er utsatt for ulykker. Uansett er Spigen Rugged Armor Pro bygget for å ta alvorlig juling, samtidig som den holder Asus ROG Ally i tipp-topp form.

Det Spigen Rugged Armor Pro gjør annerledes enn andre deksler er bruken av et hardt, rigget ytre skall i motsetning til bare litt stoff og demping. Dette sikrer at dekselet ikke spenner seg når du oppbevarer det i en reiseveske og potensielt skader ROG Ally.

Innsiden av Spigen Rugged Armor Pro er like imponerende. Ekstra puter i hjørnene og sidene gir enda mer støtdemping hvis du skulle miste etuiet i en merkelig vinkel.

Spigen Rugged Armor Pro

Mest beskyttende

For maksimal beskyttelse, trekker Spigen Rugged Armor Pro ut alle triksene, som et hardt skall for å forhindre bulker og ekstra demping for ekstra støtdemping. Du får til og med en praktisk lomme for oppbevaring av tilbehør som microSD-kort og laderen.

Fordeler

 • Fantastisk beskyttelse
 • Oppbevaringsveske for tilbehør
 • Bærestropp og innebygd karabinring

Tomtoc

Hvis du har pyntet den håndholdte enheten med det beste Asus ROG Ally-tilbehøret og reiser ofte, er Tomtoc bæreveske det eneste valget som virkelig gir mening.

Til tross for sin ganske kompakte størrelse, vil du bli overrasket over hvor mye Tomtoc bærevesken faktisk kan lagre. Du kan kaste inn en mus, lader, sammenleggbart tastatur og en ROG Ally-dokk og fortsatt ha en dedikert plass til selve den håndholdte enheten. Det er til og med en separator for å forhindre at ROG Ally blander seg med det andre tilbehøret og forårsaker uønsket skade.

  Hvilken er best for video?

Kirsebæret på toppen er Tomtoc bæreveskens holdbarhet. Den er både sprutbestandig og bruker YKK-glidelåser, hvorav sistnevnte skaper en veldig sikker forsegling for ytterligere å forhindre at vann siver inn i den dyre elektronikken din.

tomtoc bæreveske

Best for reiser

$40 $53 Spar
$13

Med hvor enkelt det er å suppe opp Asus ROG Ally med tilbehør, er Tomtoc Carrying Case de facto reisealternativet. Den har en komfortabel stropp for omfattende bruk, er vannavstøtende og har mye plass til å håndtere de fleste eksterne enheter.

Fordeler

 • Overraskende mye plass
 • Lett, minimalistisk design
 • Komfortabel stropp

ASUS

Hvis du er en person som bare reiser av og til og er generelt flink til å håndtere enheter, er ideen om å bære en klumpete veske kanskje ikke særlig tiltalende. For et slankere, lett alternativ som fortsatt gir solid beskyttelse, treffer Asus ROG Ally Travel Case alle toner vakkert.

Asus ROG Ally Travel Case legger til et anstendig lag med beskyttelse takket være skumdemping og fleecefôr. Så lenge du ikke pakker ROG Ally med tunge, tungvinte gjenstander, går det helt fint. I tillegg sørger det vannavstøtende ytre dekselet for at enheten holder seg godt beskyttet i tilfelle søl eller litt vær.

Alt handler ikke om beskyttelse med Asus ROG Ally Travel Case. På innsiden finner du en hendig tilbehørsklaff for microSD-kort eller større kredittkort. Du kan til og med bruke den til å støtte opp saken og bruke den som støtte.

Asus ROG Ally reiseveske

Beste lavprofil

Hva er vel bedre å pare ROG Ally med enn Asus offisielle bæreveske? Den er spesialdesignet for å passe til dimensjonene til enheten samtidig som den gir anstendig lagring og beskyttelse.

  Hvordan omgå administrator på School Chromebook

Fordeler

 • Designet av ASUS
 • Vannavvisende stoff
 • Slank, lett og tettsittende passform

Ulemper

 • Tilbyr ikke mye slingringsmonn for en festbar veske

FAQ

Spørsmål: Kan jeg bruke en Steam Deck Case på ROG Ally?

Det avhenger av type sak. For deksler som festes til selve Steam Deck, som ligner på et telefondeksel, så nei. ROG Ally og Steam Deck har forskjellige dimensjoner og knappeoppsett. Noen reisevesker, som Tomtoc bæreveske, kan imidlertid romme en rekke enheter.

Spørsmål: Har Asus ROG Ally et SD-kortspor?

Ja det gjør det. Asus ROG Ally kommer med et innebygd UHS-II microSD-kortspor. Til sammenligning er både Steam Deck og Steam Deck OLED begrenset til UHS-I.

Hva det betyr, i det lange løp, er at Asus ROG Ally vil gi deg tilgang til mye høyere ytelse microSD-kort, noe som resulterer i kortere lastetider og raskere dataoverføringshastigheter.

Spørsmål: Hvordan kan jeg rense Asus ROG Ally-dekselet mitt?

Enten ROG Ally-dekselet ditt er av plast eller silikon, er det faktisk ganske enkelt å få det rent!

Du trenger fem elementer:

 • En bolle med varmt vann

 • Oppvasksåpe

 • Tannbørste (myk bust, som en barnetannbørste)

 • Mikrofiberklut

 • Natron (valgfritt)

Når etuiet er fjernet, tilsett en dråpe såpe i det varme vannet og begynn å skrubbe. Hold trykket lett, skånsomt og skrubb i sirkulære bevegelser. Det er alt som skal til for å løfte enhver ekkel gunk. Hvis det er et spesielt gjenstridig sted, slipp bare en snert med natron på området og skrubb forsiktig igjen. Tørk grundig med mikrofiberkluten og du er ferdig!

x