Slik bestiller du en gruppetur ved å bruke Uber-appen

Viktige takeaways

 • Bestill en gruppetur med opptil tre venner på Uber for å spare penger og dele prisen. Alle passasjerer må reise til samme destinasjon.
 • For å bestille en gruppetur, åpne Uber-appen, gå til Tjenester-fanen, velg Gruppetur, legg til hente- og avleveringssteder, inviter venner og bekreft ruten.
 • Som arrangør av gruppeturen har du kontroll over rute, passasjerer og kjøretøytype. Gruppeturer er kostnadseffektive og bidrar til å redusere trafikkbelastningen.

Selv om mange kjenner Uber som en vanlig turmeldingstjeneste for å ta turer alene, visste du at du også kan bruke Uber til å bestille en gruppetur med opptil tre av vennene dine?

Det er sant; du kan bruke Uber som en samkjøringstjeneste og deretter dele prisen med andre passasjerer. Når det er sagt, fungerer Ubers gruppeturer bare hvis du og alle de andre passasjerene planlegger å reise til samme destinasjon. Du kan lære alt om denne funksjonen nedenfor.

  Gratis Nintendo Switch eShop-koder: Løs inn nå

Slik bestiller du en gruppereise med Uber

Det er mange scenarier der en gruppereise kan være fordelaktig. Kanskje du vil spare litt penger på bensin, arrangere en gruppeshoppingtur med venner, eller komme til et arbeidsarrangement sammen med kollegene dine. Uansett hva situasjonen måtte være, les videre for å finne ut hvordan du bestiller en gruppetur ved hjelp av Uber-appen.

 • Åpne Uber-appen på smarttelefonen og gå til Tjenester-fanen fra bunnmenyen.
 • Velg Group Ride og trykk på Kom i gang på følgende skjerm.
 • Først må du legge til hentestedet ditt. Du kan gjøre det ved å angi plasseringen på kartet eller bruke din nåværende plassering eller lagrede steder.
 • Deretter legger du til den endelige destinasjonen eller avleveringsstedet.
 • Til slutt trykker du på Inviter folk for å få en lenke du kan dele med vennene dine for å bli med på gruppeturen. Husk at du kun bør invitere maksimalt tre andre personer.
 • Sørg for at hver passasjer legger til hentested eller adresse til ruten.
 • Når alle har blitt med på gruppeturen, vil du og de andre passasjerene kunne se en oversikt over ruten.
 • Derfra trykker du på Bekreft rute for å se kartet, bekrefte den overordnede ruten og se Ubers forskjellige turtyper og alternativer.
 •   7 Runtime Application Self-Protection (RASP)-verktøy for moderne applikasjoner

  Det er viktig å merke seg at personen som organiserte gruppeturen har myndighet til å justere gruppeturen på en rekke måter som andre passasjerer ikke kan.

  Hvis du for eksempel er arrangøren, kan du tilpasse hele ruterekkefølgen, legge til og fjerne passasjerer fra turen og endre hentestedene deres. Andre passasjerer vil kun ha oversikt over gruppekjøringen og muligheten til å fjerne seg. Videre, som gruppeturarrangør, kan du bestemme kjøretøytypen og starte turen i Uber-appen.

  Fordelene med Uber Group Rides

  Ubers gruppeturer har flere imponerende fordeler. For det første betyr å reise i en gruppe at du kan spare penger ved å dele prisen, noe som gjør det til det rimeligere alternativet. Dessuten er det økonomisk sammenlignet med å ta ditt eget kjøretøy og kjøre selv.

    Hva er GIFV og hva betyr det for deg

  Å bestille en Uber-gruppetur er også det grønnere alternativet. Du reduserer effektivt kjøretøyer på veien, noe som kan bidra til å redusere trafikkbelastningen og forbedre trafikkflyten.

  I tillegg er Uber en av de beste appene for en stressfri ferie. I hovedsak kan du bruke Ubers gruppeturer til å sykle med og møte lokale venner i området i stedet for å reise alene.

  Reis med venner ved å bruke Uber-appen

  På grunn av Uber-appen og dens imponerende funksjoner, er det nå enklere enn noen gang å dra til en delt destinasjon med en gruppe venner og ankomme sammen. Og det betyr å spare tid og penger også.

  Men bortsett fra de åpenbare økonomiske fordelene, vil bestilling av en Uber-gruppetur garantert gjøre livet ditt så mye enklere og mer praktisk. Alt som trengs er noen få enkle trinn, og du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å bestille en gruppetur.