Slik bestiller du en Uber-tur på forhånd ved å bruke Ubers reservefunksjon

Viktige takeaways

 • Bruk Ubers Reserve-funksjon for å bestille en tur på forhånd og ha trygghet i å vite at turen din er sikret for et bestemt tidspunkt og sted.
 • Funksjonen er tilgjengelig på både iOS- og Android-versjoner av Uber-appen, og trinnene for å bestille en tur på forhånd er de samme.
 • Å reservere en Uber-tur på forhånd eliminerer stresset med å ikke finne en tur når du trenger det, lar deg planlegge turer opptil 90 dager frem i tid, og tilbyr spesialfunksjoner for henting og avlevering på flyplasser.

Har du noen gang ønsket å bestille en tur på forhånd for å unngå stresset med å ikke finne en tur når du virkelig trenger det? Ubers Reserve-funksjon lar deg gjøre akkurat det i løpet av sekunder.

Å bruke Uber til å reservere en reise betyr at du får trygghet i å vite at turen din er bestilt for et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. Her viser vi deg hvordan du bruker denne hendige funksjonen i Uber-appen.

  Kostnadseffektive e-postmarkedsføringsløsninger som pakker mye

Slik bestiller du en tur på forhånd i Uber-appen

Ubers Reserve-funksjon er en livredder når du er bekymret for at Uber-sjåføren din ikke kommer i tide til et viktig møte eller er der når flyet ditt er forsinket. Trinnene du må følge er identiske med både iOS- og Android-versjonen av Uber-appen.

Last ned: Uber for Android | iOS (Gratis)

Følg disse enkle instruksjonene for å bestille en Uber-tur på forhånd:

 • Åpne Uber-appen, naviger til Tjenester fra bunnmenyen, og trykk på Bestill > Bestill en tur. Alternativt kan du trykke på Nå på Hjem-fanen for å reservere en tur.
 • Skriv inn reisedetaljene dine, inkludert hentested, destinasjon, dato og klokkeslett. Du kan enten skrive inn adressen eller angi plasseringen på kartet. Du kan også tilpasse hentetiden din basert på når du ønsker å bli satt av.
 • Trykk på Neste for å bestille din Uber-tur som du vanligvis ville gjort. Du får en kartvisning som viser den valgte ruten sammen med alle de forskjellige Uber-turtypene og alternativene.
 • Det siste du trenger å gjøre er å trykke på Reserve Uber.
 •   Hvilken du skal velge og når

  Hva om du bestiller henting eller avlevering på Uber flyplass på forhånd?

  For å sikre at du får en smidig flyplassopplevelse, tilbyr Uber noen flotte funksjoner hvis du reserverer en tur til eller fra flyplassen.

  Alt du trenger å gjøre er å skrive inn hvilket flyselskap du flyr hvis du blir satt av eller angi flynummeret ditt hvis du blir hentet fra flyplassen.

  Uber bruker flynummeret ditt til å overvåke og spore flyet ditt, så appen justerer hentetiden hvis flyet ditt er forsinket eller hvis det ankommer tidlig. I tillegg vil sjåføren din vente opptil en time på deg når du har landet på flyplassen.

  Fordelene ved å reservere en Uber-tur på forhånd

  Det er ingenting verre enn å be om en Uber-tur og få et varsel om at ingen biler er tilgjengelige. Dette er spesielt forferdelig når du har det travelt eller venter på flyplassen. Så en av de største fordelene med å reservere en Uber-tur er at du aldri trenger å bekymre deg for å bli hentet i tide eller om sjåfører er tilgjengelige i området.

    8 beste bærbare fester for bil for mobilt arbeidsområde

  Et annet aspekt som sikrer at du ikke stresser med å få en Uber-tur, er at du enkelt kan planlegge reisen opptil 90 dager i forveien. Du kan til og med kansellere reservasjonen opptil en time før turen i tilfelle noe plutselig dukker opp.

  Kanskje den fremtredende fordelen med å bruke Uber til å bestille en tur på forhånd er hvor stressfri det gjør å reise til og fra flyplassen. Nå trenger du ikke lenger å forlate flyet ditt og håper du får en pålitelig og rimelig tur på et ukjent sted. Uansett, husk alltid å bruke spesifikke strategier for å være trygg under Uber-turen.

  Sørg for at Uber-turen din er klar når du er

  Hvis du vil sikre at dagen din er så kaosfri som mulig, bør du dra nytte av Ubers Reserve-funksjon. En Uber-sjåfør vil alltid vente på deg, og du slipper å be om en tur i siste liten. Alt som trengs er noen få enkle trinn for å reservere, bekrefte og nyte turen.

  Så enten du trenger å reservere for din neste forretningsreise eller bare ønsker å planlegge for et viktig møte med venner, er Ubers Reserve-funksjon en livredder.