tipsbilk.net

Slik bruker du DALL-E 3 gratis inne i Microsoft Bing

Viktige takeaways

 • Få enkel tilgang til og bruk DALL-E 3 gratis med Microsoft Bing Chat eller Bing Image Creator. Ingen abonnementsavgift eller påmelding kreves.
 • DALL-E 3 tilbyr forbedret nøyaktighet, bedre fotorealisme og mer kreative bilder. Den er integrert i ChatGPT, og gir en ny måte å samhandle med bildegeneratoren på.
 • Med DALL-E 3 på Bing kan du generere interessante AI-bilder selv med vage spørsmål. Du kan også avgrense og legge til nye forespørsler uten å gjenta den opprinnelige beskrivelsen.

Hvis du vil prøve DALL-E 3, men ikke vil betale for et ChatGPT Plus-abonnement, er det en enkel vei rundt det. Microsoft Bing har en kraftig DALL-E 3-integrasjon, og akkurat nå kan du bruke den gratis.

Slik får du tilgang til DALL-E 3 med Microsoft Bing

Bing er en søkemotor med en AI-chatfunksjon og en AI Image Creator. Takket være et partnerskap med OpenAI, var Microsoft det første selskapet som integrerte DALL-E 3 i produktene sine. Dette betyr at du kan bruke DALL-E 3 gratis ved å bruke en av funksjonene som er nevnt.

 • Drar mot Bing Chat eller Bing Image Creator for å begynne å generere bilder.
 • Skriv inn spørsmålet eller ledeteksten i tekstboksen, og trykk deretter på enter på tastaturet. Det vil generere fire bildevarianter som du kan velge mellom.
 • Hvis du bruker Bing Chat, kan du fortsette å avgrense bildet med oppfølgingsspørsmål. Du trenger heller ikke gjenta den første forespørselen din. Prøv en oppfølgingsforespørsel som «Kan du gjøre om det første bildet, denne gangen med en mer fargerik palett?»
 • For å lagre et bilde, klikk på det du liker og trykk på Last ned-knappen under ledeteksten.
 •   Hvordan få betalt for å teste nettsteder i 2022 [15 Websites]

  Det er mange flere alternativer til DALL-E 3 som også er verdt å sjekke ut. Sammenlign dem for å se hvilken bildeskaper som fungerer best for deg.

  Hva gjør DALL-E 3 spesiell?

  DALL-E 3 lover å være et steg opp fra sine tidligere versjoner med forbedret nøyaktighet, bedre fotorealisme og mer kreative bilder. Vi har også lagt merke til et steg opp i kvalitet, selv når forespørslene våre inneholder svært få detaljer.

  Men den mest bemerkelsesverdige endringen med DALL-E 3 er at den har blitt integrert i ChatGPT, OpenAIs kraftige AI-chatbot. Det åpner for en helt ny måte å samhandle med bildegeneratoren på og gir deg en frisk måte å lage spørsmål på.

  Hvordan lage en god DALLE-3-prompt ved hjelp av Bing

  DALL-E 3 er mye enklere å bruke takket være integrasjonen med GPT-4, den store språkmodellen som driver ChatGPT og Microsoft Bing.

  Selv når du skriver en vag beskrivelse, er sjansene dine for å generere et interessant bilde fortsatt høye. Dette er fordi DALL-E 3 tolker det du skriver og lager en oppfordring til deg bak kulissene. Det som gjør systemet enda morsommere å bruke, er muligheten til å fortsette å legge til flere forespørsler uten å måtte gjenta den opprinnelige beskrivelsen hver gang. Dette er et ganske betydelig skifte i hvordan du kan bruke DALL-E.

    Er det noe Uber Free Ride Hack?

  Dette er hvordan det ville skje hvis vi brukte den forrige versjonen av DALL-E. Vi ga DALL-E 2 følgende melding: «Hvordan ville New York City sett ut i 2100 hvis plantene hadde tatt over?»

  Da vi spurte om det kunne legge til dyr til det bildet det nettopp genererte, kunne det ikke. I stedet genererte det nye bilder av bare dyr.

  Sammenlign det med DALL-E 3 i Bing. Bildet den genererte er ganske bra, med tanke på at forespørselen vår knapt inneholdt noen spesifikke detaljer.

  Vi fulgte opp dette ved å spørre om det kunne legge til dyr til bildet det nettopp skapte. I motsetning til DALL-E 2 hadde den ingen problemer med å forstå forespørselen vår.

  Du kan til og med be Bing om å gjøre om ett av bildene. Vi fortalte den at vi likte det andre bildet og ville gjerne se om det kunne gjøre dyrene mer detaljerte.

  Med bare en liten mengde tid på å chatte med DALLE-3 i Bing, kom vi frem til et virkelig interessant bilde av New York City hvis det ble overkjørt av planter og dyr. Ingen rask ingeniørarbeid er nødvendig.

    Slik endrer du anrops-ID på iPhone

  Begrensninger for DALL-E 3 og Bing

  Uten abonnementsavgift eller venteliste lurer du sikkert på hva fangsten er.

  Hvis du bruker Bing Image Creator til å lage AI-bilder, er du begrenset til 25 gratis «boost-kreditter» som fylles på hver uke. Boost brukes til å generere et bilde i tide – omtrent 30 sekunder – og når du går tom, kan dette øke til 5 minutter.

  Gitt at DALL-E 2 ikke lenger er tilgjengelig gratis, er det en liten begrensning i retur for å bruke DALL-E 3. I tillegg, hvis du bruker Bing Chat, vil du ikke bli pålagt å registrere deg.

  En annen endring i DALL-E 3 er økningen i moderasjons- og sikkerhetstiltak som noen mennesker kan vurdere som en begrensning, for eksempel å «fjerne navn på offentlige personer» fra ledeteksten, som nevnt i DALL-E 3 forskningsoppgave.

  Men dette vil være et kjærkomment tillegg for artister som ikke vil at bildene deres skal trene DALL-E i utgangspunktet. I tillegg til dette kan du nå fylle ut OpenAI opt-out-skjema for å sikre at bildet ditt ikke går inn i treningsbassenget.

  Ikke vent med å prøve DALL-E 3; Få tilgang til det nå med Bing

  Gå til Bing Chat for å prøve DALL-E 3 gratis. Hver uke får du gratis boost-kreditter som gjør det raskt å generere et bilde. På toppen av det trenger du ikke lenger bekymre deg for å lage en forespørsel, siden DALL-E 3 kan forvandle selv den mest vage forespørselen til et interessant AI-generert bilde.

  x