Slik bruker du Zovas hjertefrekvenssonetrening for å forbrenne flere kalorier

Viktige takeaways

  • Zova er en treningsapp som hjelper deg med å maksimere kaloriene du forbrenner ved å bruke pulssonefunksjonen på Apple Watch.
  • Appen tilbyr tre nye treningsøkter hver uke, og trenerne gir klare instruksjoner for treningsøktene.
  • I tillegg til trening, tilbyr Zova kurs om ulike velvære-emner og en motivasjonsseksjon med styrkende foredrag og videoer for å støtte en sunnere livsstil.

Zova er en treningsapp utviklet for å hjelpe deg å få mest mulig ut av Apple Watchs hjertefrekvenssoneavlesninger. Men med så mange treningsapper som konkurrerer om å drive treningsøktene dine, hva gjør Zova verdt oppmerksomheten din? Vi vil forklare i detalj.

Slik kommer du i gang med Zova-appen

Som mange lignende apper, når du først fyrer opp Zova, ønsker den deg velkommen med et kort spørreskjema om din fysiske og mentale helse og kosthold. Dette er langt mindre påtrengende enn mange andre apper, men Zova har ikke som mål å tilby et personlig treningsprogram. I stedet vil det hjelpe deg med å lukke Apple Watch Activity Rings daglig.

  7 beste verktøy for overvåking og revisjon av serverkonfigurasjon

Siden du skal bruke Apple Watchs hjertefrekvenssone-funksjon, velg Aktiver helse på Apple Health-skjermen når du blir bedt om det under det første oppsettet. Du kan slå på så mange kategorier som du føler deg komfortabel med å dele på dette stadiet.

Du vil også få muligheten til å aktivere varsler for å minne deg på å holde deg motivert og fullføre de planlagte treningsøktene dine. Når du har fullført disse innledende stadiene, er du klar til å komme i gang med Zovas treningsalternativer.

Nedlasting: Zova (Abonnement kreves, gratis prøveversjon tilgjengelig)

Bruke Zovas ZX5 Cardio Workouts

Hver uke vil du se tre nye treningsøkter i Program-fanen i appen din, sortert i tre kategorier: Cardio Sweat, Strength and Sculpt og Body Burner. Trykk på Lær mer øverst på skjermen for å få en anbefalt tidsplan for bruk av disse programmene gjennom uken, inkludert hviledager.

Hver treningsøkt bruker Zovas ZX5-program, som bruker Apple Watchs hjertefrekvenssonemålinger for å maksimere effektiviteten.

For å bruke Zovas ZX5-program, må du installere Zova på Apple Watch og sørge for at du er logget på med samme profil som på iPhone. Deretter, når du trykker på Start klasse, vil du se Zova Apple Watch-appen automatisk åpne og vise pulssonene dine. Den tilsvarende informasjonen vises også nederst på treningsinstruksjonsskjermen på din iPhone.

  Hva er et UML-diagram og hvordan lage et [7 Tools]?

I praksis refererer ikke trenerne til disse pulssonene så ofte de kunne. Imidlertid er den konstante visningen på Apple Watch og treningsskjermen en visuell påminnelse om å fortsette å presse for å nå de høyere pulssonene og ikke slappe av.

Instruksjonene fra videotrenerne er klare, selv om Zova ikke deler den inkluderende tilnærmingen til Apple Fitness+, som alltid gir alternative bevegelser for hver handling.

En annen funksjon ved Zovas sine ZX5-treninger er at de bruker musikk fra ditt Spotify- eller Apple Music-bibliotek for å drive rutinene dine. For mange er de riktige sporene et kraftig motivasjonsverktøy for kondisjonstrening og kan få deg til å presse hardere. Under de fleste Zova-treninger var jeg takknemlig for sjansen til å velge mine egne låter, siden forslagene ikke passet min musikalske smak i det hele tatt.

Utforsk Zovas omfattende treningskatalog

Zovas treningskatalog tilbyr over 500 treningsøkter og tøyninger i skrivende stund. Med et så omfattende bibliotek vil du ikke gå tom for treningsmuligheter på en stund, selv om du ikke velger de ukentlige programtilleggene.

Et bredt utvalg av aktiviteter sentrerer rundt styrketrening, kondisjonstrening og fleksibilitetsprogrammer. Du kan bokmerke alle rutiner du ønsker å gå tilbake til mens du surfer. Det er enkelt å navigere.

Siden Zovas programmer ikke krever spesielt treningsutstyr, kan du bruke appen til å trene hvor som helst. Og hvis du har spesifikke behov, for eksempel å gå ned i vekt, er det dedikerte kategorier for å hjelpe deg med løping, yoga og trening.

  CrowdInspect skanner kjørende prosesser over VirusTotal, WOT og mer

Lær å prioritere helsen din med Zovas kurs og motivasjon

Selvfølgelig er det mer til velvære enn bare å trene og øke pulsen. Zova skiller seg ut fra Apple Fitness+ ved å tilby en rekke tilleggskurs som tar sikte på å hjelpe deg med å leve en sunnere livsstil. Gå til appens kursseksjon for råd om alt fra søvn til fordøyelse og detox.

I tillegg gir en motivasjonsseksjon en bank med styrkende foredrag og videoer med titler som Standing Strong, Failure is Your Teacher og Få mest mulig ut av hver dag. Disse korte øktene er et utmerket supplement til de mange treningsalternativene. Det er mange andre gode måter å øke motivasjonen for treningsøkt.

Bruk hjertefrekvenssoner for å maksimere Zova-treningsøktene dine

Hvis du har en Apple Watch, men ikke har abonnert på Apple Fitness+, kan Zova være den perfekte løsningen for å maksimere treningsøktene dine. Å se pulsen din bevege seg inn i de forskjellige fargesonene er en kraftig indikator på hvor hardt du jobber, og minner deg hele tiden på å presse deg selv litt lenger.

Selv om du ikke kan komme deg til et treningsstudio eller har begrenset tid til trening, bør Zovas ZX5-tilnærming bidra til å sikre at du får opp pulsen og hjelpe deg med å lukke aktivitetsringene hver dag.