Slik endrer du appikoner på iPhone: Den ultimate trinnvise veiledningen

Jeg har endret måten appikonene ser ut på iPhone, her er en guide som hjelper deg med å endre appikoner på iPhone også!

Hva tror du telefonen din betyr for deg? En måte å uttrykke deg på, et statussymbol, et kommunikasjonsmiddel eller bare en dings?🤔

Vel, i dag har telefonene våre blitt en nødvendighet i stedet for en luksus, og en stor fet gigant dominerer markedet – iPhone.

Kjent for sitt slanke design og brukergrensesnitt, har iPhone dukket opp som en trendsetter som ansvarlig setter en klassisk status ved hver lansering.

Selv om det er kjent for å tilfredsstille brukerne, var en ting som tidligere ikke var mulig å tilpasse ikoner som en Android-telefon. Det er imidlertid veldig mulig nå, takket være de siste oppdateringene! 🥳

Enten du vil gi startskjermen et unikt utseende eller bare foretrekker å tilpasse telefonikonene dine for å uttrykke stilen og preferanser, er endring av ikonene en morsom og kreativ måte å tilpasse enheten din på.

Nå som du kan bruke denne funksjonen for din iPhone, har jeg samlet en trinn-for-trinn-guide for å utføre prosessen sømløst uten problemer.

Hvorfor endre eller tilpasse iPhone-appikoner?

Selv om det er enkelt at det er en kreativ måte å omforme iPhone for å passe din personlighet, ønsket brukere (inkludert meg!) denne funksjonen spesifikt av følgende grunner:

  • Tilpasning: De vanlige ikonene på iPhones kan være kjedelige, repeterende og ikke-estetiske. Ved å tilpasse dem kan du sette et personlig preg på enheten din, noe som gjør dem levende, unike og skreddersydd til dine preferanser.
  • Estetisk tiltrekning: Det bidrar også til å forbedre den generelle estetikken til startskjermen. Du kan lage nye temaer, fargeskjemaer og skriftstiler som passer dem med ikondesignet ditt og gi iPhone et friskt og tiltalende utseende.
  • Forbedret tilgjengelighet: Tilpassede ikoner kan hjelpe deg med å finne og gjenkjenne de mest og minst brukte appene dine. Du kan tilpasse dem til å være visuelt forskjellige og redusere tiden du bruker på å søke etter apper på startskjermen. Du kan til og med dele dem opp i undermapper for en sortert og fokusert tilnærming.
  • Kreativitet: Hvis du elsker å gjøre DIYs og er en suger på kreativitet, vil du stadig komme tilbake til å tilpasse ikonene dine gang på gang.

iPhone har mange funksjoner for apper, fra å skjule apper du ikke vil se til nå denne ekstra personaliseringen. Når det er sagt, la oss hoppe inn i trinn-for-trinn-prosessen for å endre ikonene på iPhone!

Hvordan endre appikoner på iPhone

⚠️Det første og viktigste trinnet er å ha Snarveier-appen installert på iPhone.

Hvis ikke, kan du laste ned Snarveier-appen fra App Store. Apple introduserte Snarveier-appen som et medium for brukerne til å tilpasse ulike aspekter av enheten uten å jailbreake den eller installere tredjepartsapplikasjoner.

Du kan bruke den til å redesigne eller endre appikoner fra biblioteket som er tilgjengelig i appen. Det beste er at du kan velge et designet ikon og et bilde for å tilpasse de eksisterende appikonene dine. Her er fremgangsmåten for det:

Trinn 1: Last ned, installer og åpne Snarveier-appen på iPhone.

Trinn 2: Trykk på +-ikonet øverst til høyre for å lage en ny snarvei.

Trinn 3: Legg til Open App til snarveien din.

Trinn 4: Nå, på søkefeltet, skriv inn appnavnet du vil tilpasse ikonet. For dette eksemplet vil jeg velge App Store-appen.

Trinn 5: Trykk på Del-ikonet.

Trinn 6: Velg Legg til på startskjermen.

Trinn 7: Du kan endre appikonet ved å trykke på miniatyrbildet etter å ha endret navn på snarveien til riktig appnavn.

Og voila! Det nye appikonet ditt er nå lagt til på startskjermen.

Du kan følge samme prosedyre for å tilpasse resten av ikonene.

Nå som du har to ikoner av samme app, kan du fjerne den originale appen fra startskjermen for å unngå forvirring.

Les også: Nyttige måter å slette apper på iPhone

Tilpasse iPhone-appikoner ved hjelp av tredjepartsapper

Selv om Snarveier-appen er en fin måte å tilpasse ikonene dine på, kan det være lurt å utøve kreativiteten din mer ved å endre utseendet og følelsen til ikonene. For å gi deg mer kontroll over tilpasningene kan du bruke tredjepartsapper. Her er noen av de beste:

#1. X-ikonskifter

X-ikonskifter er en allsidig og brukervennlig app som er gratis å bruke. Du kan bruke den til å tilpasse iPhone-appikoner og lage en vakker og personlig startskjerm.

Den lar deg velge fra et omfattende bibliotek med appikoner og temaer som dekker ulike stiler, farger og design. Hvis du vil sette inn egendefinerte bilder eller ikoner, kan du gjøre det ved å importere dem til appen.

En av de unike egenskapene til appen er ikonmaskering. Det gir ikonene dine et mer konsistent og sammenhengende utseende. Du kan velge mellom ulike maskeringsstiler for å få alle ikonene dine til å se ut som de tilhører samme tema.

For ikke å glemme, det gir også widgettilpasning for å gjøre startskjermen til den visuelle kunsten du velger. Denne appen er kompatibel med alle iOS-enheter og versjoner. Ikke glem å sjekke fellesskapet for noen fantastiske ikonpakker og designinspirasjoner.

#2. Widgetsmith

Samtidig som Widgetsmith er kjent for widgettilpasninger, folk vet sjelden at den gjør en utmerket jobb med å tilpasse appikonene dine. Du kan lage egendefinerte ikoner ved å velge fonter, farger og stiler som passer dine preferanser.

Appen har også andre verktøy, for eksempel en værmelding, en tidssonekonverterer og en kalender. Bare trykk på widgeten for å aktivere verktøyene og koble dem til startskjermen. Eventuelt kan du integrere denne appen med Health-appen for å overvåke trinnene dine og andre data.

Widgetsmith er det perfekte valget for noen som ønsker å BRUKE mer enn bare en ikontilpasningsapp.

#3. Ikonskifter

Forny den kjedelige iPhone-hjemmeskjermen din med Ikonskifteren app med et enormt bibliotek med ikoner som kan tilpasses.

Den gir en rekke farger som flat, gradient og ferdiglaget for å hjelpe deg med forskjellige fargekombinasjoner. Du kan også gå helt ut med dens mørke katt, gylne og rosa glitterikonpakker.

Icon Changer har minialternativer for hver widget, slik at du kan tilpasse alt fra A til Å. Dessuten har den ikonmaskering for å maskere den samme stilen til hele samlingen din.

Utviklerne av denne appen kommer med konstante forbedringer og oppdateringer for å sikre at estetikken din alltid er på punkt.

Les også: Vil du ha mer tilpasning? Her er hvordan du enkelt endrer Airdrop-navnet ditt!

Avsluttende tanker

Å tilpasse iPhone-ikonene dine er et personlig valg som hovedsakelig er valgt for å heve den generelle estetikken til din iPhone. Du kan velge å gjøre det ved hjelp av snarveisappen eller tredjepartsapper hvis du vil ha mer kontroll.

Så fortsett, omfavn kreativiteten din og uttrykk stilen din, for du vil ikke kjede deg med det du bruker mest tid på – din egen iPhone.

Neste, slettet en kontakt ved et uhell? Ikke bekymre deg, vi har deg dekket. Lær hvordan du gjenoppretter slettede kontakter på iPhone og Android!