Chrome

Slik endrer du Google-bakgrunnen i Chrome

Google-hjemmesiden på Chrome er en hendig måte å søke på internett på eller få rask tilgang til favorittnettstedene dine, men det ser litt kjedelig ut med standardskallet. Heldigvis kan du laste ned tilpassede temaer trygt og raskt fra Google Chrome Nettmarked for å piffe opp nettleseren din.

La oss sjekke ut hvordan du får tak i et spennende nytt tema, samt hvordan du slår det av hvis du ombestemmer deg i fremtiden.

Hvordan endre Googles bakgrunn i Chrome

For å gi Google en ny slikk maling, skal vi laste ned et tema for Chrome. Dette vil endre fargen på fanene og vinduet for å matche bakgrunnen, så vær oppmerksom på det før du endrer Googles bakgrunn. For å laste ned et tema for Chrome, gå over til Chrome Nettmarked og klikk på Tema-innstillingen øverst til venstre.

Herfra finner du noen utvalgte temaer å velge mellom. Hvis noen av dem fanger oppmerksomheten, klikk gjerne på dem og sjekk dem ut mer detaljert. Ellers klikker du på Vis alle-knappen øverst til høyre for å se mer. Sjekk også ut noen av temaene som er inkludert i våre 15 beste Google Chrome-temaer.

  10 Chrome-utvidelser som hjelper deg med å skrive

Når du har funnet temaet som passer for deg, klikker du på Legg til i Chrome-knappen øverst til høyre på siden for å installere det umiddelbart.

Slik fjerner du et Google Chrome-tema

Hvis du begynner å angre på valget ditt, kan du alltid gjenta trinnene ovenfor for å laste ned og bruke et nytt tema. Dette vil kaste ut den gamle og gi Google en ny maling.

Ellers, hvis du vil gå tilbake til standardutseendet, klikker du på de tre prikkene øverst til høyre i nettleseren og klikker på Innstillinger.

Klikk på Utseende på venstre sidefelt. Deretter, under kategorien Utseende, finner du underkategorien Tema og klikker på Tilbakestill til standard-knappen til høyre for den. I skrivende stund er knappen helt øverst på Utseende-siden.

Slik endrer du Google-bakgrunnen med Tilpass Chrome-innstillingene

Google Chromes New Tab-side inkluderer også innebygde tilpasningsinnstillinger, som du kan legge til et bakgrunnsbilde som er lagret på PC-en din. Eller du kan velge en rekke forhåndsinnstillinger for bakgrunnstema tilgjengelig i Chrome-nettleseren. Slik kan du legge til et nytt bakgrunnsbilde på Google-hjemmesiden uten å endre Chromes temafarger:

 • Klikk på Tilpass denne siden-knappen nederst til høyre på siden Ny fane.
 • Trykk på Endre tema-knappen.
 • Klikk på Last opp et bilde ved siden av Classic Chrome-boksen.
 • Velg et bilde du vil legge til på Google Ny fane-siden.
 • Klikk Åpne for å legge det valgte bildet til bakgrunnen.
 •   Hvordan Microsoft er i ferd med å gjøre Google Chrome enda bedre

  Nå vil du se bildet valgt på Chromes Google-hjemmeside. Hvis du legger til et bakgrunnsbakgrunn på denne måten, beholdes Chromes standardfane og adresselinjefargeskjema.

  Alternativt kan du velge forhåndsinnstillinger for bakgrunnen under alternativet Last opp et bilde. For å gjøre det, klikk på en av bakgrunnskategoriboksene for å se bildegallerier. Klikk deretter på et av miniatyrbildene for å legge bildet til bakgrunnen. Hvis du velger et av disse bildene, vil du også bruke et mer generelt tema som endrer Chromes fargeskjema.

  Hvordan endre Google-bakgrunnen med temaer fra nettleser-temaer

  Nettleser-tema-nettstedet inneholder en flott samling av Chrome-bakgrunnstemabilder du kan legge til på Google Ny fane-siden. Du må imidlertid aktivere utviklermodus for å installere temaer fra det nettstedet. Du kan endre Google-bakgrunnen med temaer som er tilgjengelige på nettleser-temaer som dette:

 • Klikk i Chromes URL-adresselinje, skriv inn chrome://extensions/, og trykk på Enter.
 • Slå på Utviklermodus-alternativet i Utvidelser-fanen.
 • Deretter åpner du denne Browser-Themes.com-siden.
 • Trykk på Logg på-knappen.
 • Skriv inn en e-postadresse for å motta en bekreftelseskode på e-post.
 • Åpne e-posten din med nettlesertemaer og klikk på Logg på-knappen der.
 • Klikk på et temabilde for å legge til Google-bakgrunnen.
 • Trykk på Last ned-knappen for temaet.
 • Åpne mappen som inneholder ZIP-filen til det nedlastede temaet.
 • Deretter må du pakke ut ZIP-filen til en mappe. Windows-brukere kan trekke ut et ZIP-arkiv som instruert i denne veiledningen for å pakke ut ZIP-filer.
 • Dra temaets utpakkede mappe til Utvidelser-fanen og slipp museknappen når du ser Kopier-verktøytipset.
 •   12 måter å etablere sikker tilkobling på Chrome

  Chromes tema vil nå endres til det du nettopp har lastet ned og installert. Klikk på fanen Ny fane for å se temaets bilde brukt på Google-bakgrunnen.

  Temaene som er tilgjengelige på Nettleser-temaer er brukerskapte. Disse brukerne opprettet dem med temaopprettingsverktøyet på nettstedet.

  Du kan også sette opp ditt eget tema ved å klikke på Opprett tema-knappen på nettstedet Nettleser-temaer. Konfigurer palett-, bilde- og fargeinnstillingene i henhold til preferanser, gi temaet en tittel og klikk på alternativet Opprett. Velg deretter Last ned for å få ZIP-filen for temaet.

  Krydre Google med Chrome-temaer

  I seg selv kan Google se litt kjedelig ut. Men med bare noen få klikk kan du installere et Chrome-tema og få det til å se mye bedre ut. Eller legg til et nytt bakgrunnsbilde på Google-hjemmesiden med Chromes innstillinger for å tilpasse siden Ny fane.

  x