Slik endrer du navnet ditt på Google Meet

Google Meet kan brukes med eller uten konto. Hvis du velger å bruke Google Meet med en konto, vil du bruke en Google-konto. Du kan bruke din personlige konto eller en Google Apps-konto.

Når du blir med i et Google Meet-møte, må du bli med med et navn. Hvis du er pålogget, fylles navnet ditt automatisk ut, og det er det samme som du har angitt for en Google-konto. Hvis du velger å ikke signere, kan du angi et navn for deg selv før du går inn i et møte.

Endre navn i Google Meet

Hvis du trenger å endre navnet du bruker i et Google Meet-møte, bør du vite at det ikke kan gjøres mens du er i møtet. Hvis det er du som er vert for møtet, bør du definitivt gjøre dette før møtet starter.

  Hvordan fungerer internetthastighetstester? (og hvor nøyaktige er de?)

Siden møteverter må være logget på en Google-konto, betyr endring av navnet ditt i møtet at du må endre det for Google-kontoen din.

Endre navnet på Google-kontoen

Du kan endre Google-kontonavnet når du vil. Den vil imidlertid ikke endre e-postadressen din, den vil sannsynligvis endre navnet ditt i Kontakter, og for kontaktene dine som du sender meldinger til eller sender e-post til ved hjelp av Google-tjenester.

Gå til Google-kontosiden din innen ved å klikke på denne lenken.
Logg på igjen hvis du blir bedt om det.
Velg fanen Personlig info fra kolonnen til høyre.
Klikk på navnet ditt (logg på igjen hvis du blir bedt om det).
Endre navnet ditt og klikk på Lagre.
Neste gang du blir med i et Google Meet-møte, vil andre deltakere se deg med det nye navnet ditt.

  Hva er Google Advanced Protection og hvem bør bruke det?

Endre anonymt navn i Google Meet

Hvis du blir med på et Google Meet-møte anonymt, dvs. at du ikke logger på en Google-konto, må du skrive inn et navn før du kan be om å bli med i møtet. Dette navnet kan ikke endres mens du fortsatt er i møtet. Hvis du vil endre det, må du forlate og bli med igjen.

Denne prosessen kommer med en komplikasjon; når du blir med på møtet igjen etter å ha endret navnet ditt, må du få lov til å komme inn igjen av verten som juni være upassende eller ikke, gitt konteksten for møtet.

  Finn en tilfeldig film eller TV-serie å se

Avslutt møtet ved å klikke på legg på-knappen.
Du vil se en side med en Bli med på nytt-knapp.
Klikk på Bli med på nytt-knappen.
Skriv inn navnet du vil bruke.
Klikk Spør om å bli med.
Vent til møteverten lar deg gå inn i møtet igjen.
Du vil vises med det nye navnet.

Konklusjon

Navn i et møte er viktig informasjon knyttet til brukere. Verten juni velger å dempe en bruker som de identifiserer ved navn, blant annet. Hvis brukere kan endre navnet sitt midt i et møte, vil det være vanskeligere for verten å administrere det. Sørg for at du har en god grunn til å endre navn og gi beskjed til verten via chat når du skal gjøre det.