Slik får du studentrabatt for YouTube Premium

Viktige takeaways

 • Studenter kan spare penger på YouTube Premium ved å registrere seg for studentplanen, som tilbyr de samme funksjonene til en rabattert pris.
 • For å registrere seg må studentene bekrefte påmeldingsstatusen ved å oppgi personlige opplysninger og laste opp relevante dokumenter som bevis.
 • Studentrabatten er tilgjengelig i opptil fire år, og studenter må validere statusen sin på nytt årlig for å fortsette å motta rabatten.

Er du student og har ikke råd til den individuelle YouTube Premium-abonnementet? Du kan få en anstendig rabatt og spare penger ved å registrere deg for YouTube Premium-studentplanen.

Slik registrerer du deg for et YouTube Premium-studentmedlemskap.

Slik registrerer du deg for et YouTube Premium-studentmedlemskap

Det er enkelt å registrere seg for et studentmedlemskap, bare åpne YouTube i nettleseren din og følg trinnene nedenfor:

 • Klikk på profilen din øverst til høyre og rull ned til Kjøp og medlemskap.
 • Velg Lær mer under Premium.
 • Klikk på knappen som sier Prøv det gratis, velg studentplanen og trykk på Bekreft. Ellers blar du nedover siden og velger alternativet Prøv det gratis under studentplanen.
 • Nå må du bekrefte studentstatusen din ved å fylle inn alle opplysningene dine, inkludert navn, etternavn, fødselsdato, e-postadresse, land og universitets- eller høyskolenavn. Dessverre, hvis skolen din ikke er på listen over alternativer, betyr det at du ikke er kvalifisert for studentplanen.
 • Når du har skrevet inn alle detaljene dine, velger du Bekreft min studentstatus.
 • Du må da logge inn på universitetets nettside for å bevise at du faktisk er student.
 • I tillegg, for å fullføre verifiseringen, vil du motta en e-post for opplasting av dokumenter som bevis på registrering. Dokumentet må inneholde fullt navn, skole og påmeldingsdato. En timeplan, skole-ID-kort eller skolepengerkvittering er noen dokumenteksempler som SheerID foreslår.
 • Når du har funnet de passende dokumentene for å bevise at du er en bekreftet student, last dem opp og klikk på Fortsett.
 •   Lag en overbevisende YouTube-intro for å få abonnementer med disse 12 verktøyene

  Nå er det bare å vente på at YouTube gjennomgår alt og sender en bekreftelses-e-post. Hvis du har blitt bekreftet, kan du gå over til YouTube, følge de første par trinnene og legge til betalingsdetaljene dine for å fullføre kjøpet.

  Hva studenter trenger å vite om YouTube Premium-studentmedlemskap

  For det første, hvis du vil registrere deg for YouTube Premium-studentmedlemskapet, må du sørge for at du er registrert ved et av de bekreftede universitetene eller høyskolene. Per nå er studentplanen tilgjengelig på mer enn 70 steder rundt om i verden, inkludert USA.

  Når du registrerer deg for et studentmedlemskap, inkluderer det alle de samme funksjonene som et vanlig individuelt YouTube Premium-medlemskap, men til en rabattert pris. I tillegg, hvis det er første gang du registrerer deg for et YouTube-abonnement, får du til og med en én måneds gratis prøveperiode.

    Hvordan sende en melding på YouTube

  Registrering betyr at du kan se videoer og lytte til musikk uten annonser og laste ned YouTube-videoer for offline visning. I tillegg kan du nyte offline nedlastinger og tilgang til YouTube Music mens du fortsatt er en budsjettbevisst student.

  Det er viktig å huske på at du må bekrefte studentstatusen din på årlig basis for å beholde studentplanen din. For å bekrefte studentstatusen din, sørg for å se etter et varsel mot slutten av årsplanen din. Herfra må du gjøre om de samme trinnene ved å bruke SheerID for å bekrefte og bekrefte at du fortsatt er kvalifisert for studentrabatten.

    Rett opp YouTube-nettverksfeil 503

  Dessuten har du kun tilgang til studentrabatten i fire år. Så hvis du fullfører skolen eller studerer i mer enn fire år, må du velge det vanlige YouTube Premium-medlemskapet eller ikke noe medlemskap i det hele tatt.

  YouTube gir studenter rabatt på et premiumabonnement

  På slutten av dagen er det å få studentrabatt for et YouTube Premium-medlemskap en enkel prosess som gir studentene muligheten til å få tilgang til YouTube Premium-funksjoner til en rimeligere pris.

  Så sørg for å følge de skisserte trinnene for å starte ditt YouTube Premium-studentmedlemskap for å forbedre YouTube-opplevelsen din og begynne å spare penger som student på et blunk.