10+ beste filbehandler for Android 2023 – [Top List]

Android-mobiler er mye brukt i dag og tilgjengelig med mange forskjellige funksjoner. Android-mobiler brukes fordi de er billigere og gir mange smarte funksjoner som kameraer av høy kvalitet, lyd, videoopptak, høyhastighetsprosessorer, stor RAM, stor lagringsplass, etc.

Som vi vet gir Android-enheter oss en stor mengde lagringsplass. Nå har hver smarttelefon 32 til 64 GB utvidbart minne. Så det er ikke lett å administrere denne store mengden lagringsplass med et stort antall filer.

Så vi trenger en filbehandler for Android for å administrere disse filene. Filbehandleren ordner filene i henhold til kategorimessig og gir mange operasjoner på disse filene som klippe ut, kopiere, lime inn, vise filer og mye mer. Hvis du ikke kjenner til disse filbehandlerne, så er vi her.

Liste over beste filbehandler for Android.

 • Astro filbehandler.
 • ES filutforsker.
 • File Manager av Cheetah Mobiles.
 • File Commander.
 • Xplore filbehandling.
 • Filbehandling fra ASUS.
 • Filutforsker av NextApp.
 • SD-filbehandling.
 • Vel filbehandler.
 • AndroXplorer Manager.
 • 1. ASTRO filbehandling.

  ASTRO File Manager er en annen populær filbehandler for Android, som er tilgjengelig på Google Play-butikken gratis. Den støtter 11 forskjellige språk. Det gir også en app-sikkerhetskopifunksjon i tilfelle vi bytter mobil.

    10 beste MOBA-spill [Android + iOS] for å slippe løs din indre kriger

  Den har også en innebygd mekanisme for å drepe alle de unødvendige prosessene som tømmer batteriet. Omtrent 1 milliard brukere installerte denne appen. Den støtter alle de innebygde grunnleggende filformatene.

  ASTRO filbehandling: Nedlasting.

  2. ES File Explorer.

  Es filutforsker er en av de beste Android-filbehandlerne som er tilgjengelig på Google Play Store gratis. Det er en lett app som er kompatibel med alle Android-versjoner. Størrelsen varierer i henhold til Android-versjonen.

  Omtrent 300 millioner brukere installerer denne appen. Den gir innebygd støtte for RAR-, Zip-, lyd- og videoformater. Vi kan åpne og se støttede filer uten noen app.

  ES filutforsker: Nedlasting.

  3. Filbehandling av Cheetah Mobiles.

  Det er en annen populær filbehandler av Cheetah Developers, som er tilgjengelig på Google Play-butikken gratis. Den gir støtte for RAR-, Zip-, tekst-, lyd- og videofiler. Du kan også dele filer ved hjelp av WiFi, Bluetooth, Gmail, etc.

  Den er kompatibel med alle Android-versjoner. Omtrent 50 millioner brukere installerte denne appen. Det er støtte for mange forskjellige språk.

  File Manager av Cheetah Mobiles: Nedlasting.

  4. File Commander.

  File Commander er en annen populær filbehandler for Android, som også er gratis tilgjengelig i Google Play-butikken. Vi kan enkelt finne filen ved å skrive inn navnet uansett hvor filen faktisk befinner seg.

  Omtrent 50 millioner brukere installerte denne appen. Det er en brukervennlig app som krever Android 4.0 eller høyere. Det gir også et alternativ for gjenvinning av CLE-kassen for å gjenopprette filene, og gir også tilgang til skjulte filer og mapper.

    12 måter å fikse for øyeblikket ikke i stand til å laste ned på Android-enhet

  File Commander: Nedlasting.

  5. Xplore File Manager.

  Xplore File Manager er en annen beste filbehandler for Android-telefoner. Det er en lett app som gir et brukervennlig grensesnitt. Vi kan koble denne filbehandleren til Google Drive, One Drive og Dropbox og enkelt sikkerhetskopiere appdata.

  Vi kan også sende filer med e-post Bluetooth og WiFi. Den gir innebygd støtte for grunnleggende formater som tekst, lyd, video, bilder osv. Omtrent 10 millioner brukere installerte denne appen.

  Xplore filbehandling: Nedlasting.

  Sjekk også: Passordbehandling for Android

  6. Filbehandling av Asus.

  Aus er en annen populær filbehandler, som er tilgjengelig på Google Play-butikken gratis. Den lar apper installeres på SD-kort. Den gir også alle grunnleggende operasjoner på filer som klipp ut, kopier, lim inn, flytt, endre navn, etc.

  Den støtter mange forskjellige språk. De gir også tilgang til skylagring. Det er en lett app med en attraktiv GUI. Mer enn 10 millioner brukere installerte denne filbehandlingsappen. Den er kompatibel med alle versjoner av Android.

  Filbehandling fra Asus: Nedlasting.

  7. Filutforsker av NextApp.

  File Explorer er en annen populær filbehandler for Android, gratis i Google Play Store. Det gir et attraktivt brukergrensesnitt og er kompatibel med Android 2.0 og nyere versjoner.

    12 beste gitarlæringsapper for Android og iOS

  Det er en annonsefri applikasjon. Vi kan også synkronisere skyen vår med telefondataene våre. Den støtter alle grunnleggende filer som lyd, video, tekst og bilder. Omtrent 5 millioner brukere installerte denne appen.

  Filutforsker av NextApp: Nedlasting.

  8. SD-filbehandling.

  SD File Manager er en annen populær filbehandler som er tilgjengelig på Google Play Store gratis. Det er en innebygd komprimerings- og dekomprimeringsfilstøtte. Det gir også root-tilgang for rootede telefoner.

  Den gir grunnleggende klippe-, kopierings- og limoperasjoner og administrerer filer i henhold til navn. Dessuten krever det Android 2.1 og andre høyere versjoner av Android. Omtrent 5 millioner brukere installerte denne appen.

  SD-filbehandling: Nedlasting.

  9. Vel File Manager.

  Vel, File Manager er også tilgjengelig på Google Play-butikken gratis. Med dens hjelp kan vi enkelt administrere dataene som er lagret på våre stasjoner som Google Drive, One Drive, etc. Den gir støtte for RAR- og Zip-filer.

  Vi kan enkelt søke og dele filer på Gmail, WhatsApp, Bluetooth, etc., ved hjelp av det. Omtrent 5 millioner brukere installerte denne appen. Det gir en liste og rutenettvisning for filsurfing.

  Well File Manager: Nedlasting.

  10. Androxplorer Manager.

  Androxplorer er en annen Android-filbehandler som er gratis tilgjengelig i Google Play-butikken. Den har innebygd et tekstredigeringsprogram. Den gir også informasjon om fil- og mappevolum og tilgjengelig lagring på SD-kort.

  Den gir sine naturlige temaer og sin egen papirkurv for å gjenopprette filene. Det gir også fildeling på ulike sosiale medier. Omtrent 5 millioner brukere installerte denne appen.

  Androxplorer-sjef: Nedlasting.

  Avslutningsvis er dette den beste filbehandleren for Android-smarttelefoner. Fortell oss hvilken du synes er best av dem i kommentarene nedenfor.