Slik fjerner du husinformasjonen din fra Rightmove

Hvis du ønsker å selge eiendommen din, er en av dine beste alternativer å få eiendomsmegleren din til å liste den på et bolignettsted, for eksempel Rightmove. Men hvis du har solgt eiendommen din eller tenker to ganger på å gjøre det, kan det være lurt å fjerne boliginformasjonen din for personvernformål.

Så hvordan kan du fjerne eiendomsdetaljene dine fra Rightmove?

Hvilke data viser Rightmove?

Det er en rekke nødvendig informasjon som Rightmove vil vise offentlig om eiendommen din. Dette inkluderer:

  • Eiendommens omtrentlige (ikke nøyaktig) plassering på et kart.
  • Størrelsen på eiendommen din.
  • Din eiendoms plantegning (hvis du eller din eiendomsmegler har levert en).
  • Antall soverom og bad.
  • Andre funksjoner (f.eks. hage, oppkjørsel, etc.).
  • Første del av postnummer (på det britiske nettstedet).
  Hvordan laste ned tekstmeldinger fra iPhone

Som du kan se, viser ikke Rightmove noen sensitiv informasjon offentlig på nettstedet når du fører en eiendom. Men dette betyr ikke at du vil at den skal forbli oppe hvis du ikke lenger legger ut eiendommen din for salg. Så la oss komme inn på hvordan du kan fjerne eiendommen din fra Rightmove.

Slik fjerner du eiendomsoppføringen din fra Rightmove

Det er to hovedveier du kan ta for å fjerne eiendommen din fra Rightmove.

1. Kontakt din eiendomsmegler

Hvis du har oppført eiendommen din for salg eller utleie via en eiendomsmegler, er det beste alternativet å ta direkte kontakt med dem og be om fjerning.

  En detaljert sammenligning i DBMS

Avhengig av hvor opptatt eiendomsmegleren din er, kan det ta litt tid før eiendomsinformasjonen din blir fjernet. Vent en eller to dager og ta kontakt igjen hvis eiendommen din fortsatt er oppført.

2. Kontakt Rightmove direkte

Bildekreditt: Min nettbaserte eiendomsmegler/Flickr

Hvis du ikke bruker en eiendomsmegler til å selge boligen din, eller eiendomsmegleren din ikke svarer, kan det hende du må kontakte Rightmove direkte for å fjerne eiendomsinformasjonen din.

Merk at hvis du ønsker å fjerne eiendomsoppføringen din etter å ha solgt den, kan ikke Rightmove fjerne den endelige salgsprisen fra internett. Som det står på Rightmove nettsted, informasjon om eiendomssalg er offentlig, så den kan ikke fjernes etter salg. Eiendomsbeskrivelsen, bildene og planløsningen kan imidlertid fjernes.

  Hvordan sjekke hva som er min ip-adresse på nettet?

Å fjerne eiendomsinformasjonen din kan gjøres på få minutter

Selv om Rightmove ikke viser offentlig informasjon om din private bolig, er det naturlig å ønske å fjerne oppføringen din hvis eiendommen din ikke lenger er til salgs. Så hvis du ønsker å fjerne eiendomsoppføringen din fra Rightmove, prøv ett, eller begge, av alternativene ovenfor.