tipsbilk.net

Slik fjerner du «Ofte besøkt» på Safari (iPhone og Mac)

Viktige takeaways

 • iPhone-, iPad- og Mac-brukere har totalt tre måter å bli kvitt Safaris «Ofte besøkte»-seksjon på.
 • Velg mellom å skjule hele delen eller slette spesifikke nettsteder hvis du ønsker å fortsette å bruke funksjonen, men vil slette visse nettsteder.
 • Å slette Safari-loggen din er et bedre alternativ for å sikre fullstendig personvern og hindre andre fra å se nettloggen din og de mest søkte nettstedene.

«Ofte besøkt»-delen på Safaris startside gjør det enkelt å få tilgang til de mest søkte nettstedene raskt. Imidlertid kan noen som låner enheten din et øyeblikk enkelt se hva disse sidene er. Så, her er hvordan du fjerner «Ofte besøkt» fra Safari.

Slik fjerner du Safaris ofte besøkte seksjon på en iPhone

La oss først se på å fjerne delen Ofte besøkt fra Safari-startsiden. Følg trinnene nedenfor for å finne ut hva du må gjøre:

  Hvordan lage vertikale avrivningssider i Microsoft Word
 • Start Safari. Hvis det allerede er en nettside lastet, trykker du på faneikonet (to firkanter, overlappet) på verktøylinjen.
 • Trykk deretter på Legg til (+)-ikonet nederst til venstre for å åpne en ny fane og få tilgang til startsiden.
 • På startsiden blar du ned til bunnen og trykker på Rediger.
 • Slå nå av Ofte besøkt.
 • Det er det. Etter å ha slått av Ofte besøkt, kan du også velge å slå på Bruk startside på alle enheter som en ekstra innstilling for å forbedre Safari-opplevelsen. Dette vil fjerne delen Ofte besøkt fra Safari på tvers av de andre Apple-enhetene dine, så lenge du er logget på dem med samme Apple-ID.

  Hvordan bli kvitt ofte besøkte nettsteder i Safari på en iPhone

  Hvis du vil fortsette å bruke delen Ofte besøkt, men ønsker å slette ett eller flere av de eksisterende nettstedene som er oppført der, har du to alternativer: slette et spesifikt nettsted eller slette Safari-loggen din.

    Jeg brukte en Cortana Smart Speaker hele helgen. Her er hvorfor det mislyktes

  For å fjerne et spesifikt nettsted, trykk lenge på nettstedikonet under delen Ofte besøkt og trykk på Slett fra konteksten.

  Å slette Safari-historikken din er det bedre alternativet hvis du vil sikre at folk ikke finner ut hvilke nettsteder du har besøkt. Det er fordi fjerning av delen Ofte besøkt og sletting av bestemte nettsteder bare skjuler dem fra visningen. Disse nettstedene forblir fortsatt i Safari-loggen din.

  Så hvis noen skriver inn bestemte bokstaver eller nøkkelord i søkefeltet, vil nettsidelenken naturlig vises som en del av nettloggen din.

  For å slette Safari-loggen og bli kvitt alle ofte besøkte nettsteder på en gang, trykk på bokmerkeikonet på verktøylinjen, gå til Historikk-fanen (klokkeikonet) og trykk på Tøm > All historikk > Tøm logg.

  Slik fjerner du Safaris ofte besøkte seksjon på en Mac

  La oss gå videre til instruksjonene for Mac. Først åpner du Safari for å se startsiden. Hvis du allerede er på en nettside i Safari, kan du få tilgang til startsiden ved å klikke Bokmerker > Vis startside fra menylinjen.

    10 Farm Management Software for ditt jordbruksland

  For å tilpasse Safari-startsiden på Mac-en, klikk på Alternativer (ikonet viser tre skyveknapper) nederst og fjern merket for Ofte besøkt. Denne delen forsvinner nå fra startsiden i Safari.

  Hvordan bli kvitt ofte besøkte nettsteder i Safari på en Mac

  Som på en iPhone kan du velge å beholde delen Ofte besøkt, men slette et bestemt nettsted fra listen. I Safari, Ctrl-klikk på nettstedet under Ofte besøkt og velg Slett.

  For å bli kvitt ofte besøkte nettsteder fra nettloggen din og forhindre at de vises øverst i søkeforslagene dine, må du slette Safari-loggen din på macOS.

  Med nettleseren åpen klikker du Safari i menylinjen og velger Tøm historikk. Klikk på rullegardinpilen i hurtigmenyen og velg All History. Klikk deretter Tøm historikk for å bekrefte handlingen.

  Safaris ofte besøkte seksjon trenger ikke å kompromittere personvernet ditt

  Som du kan se, har iPhone-, iPad- og Mac-brukere tre alternativer hvis de ønsker å fjerne ofte besøkte nettsteder fra Safari.

  Hvis målet ditt er å fjerne hele listen over nettsteder fra vanlig visning, kan du skjule hele delen ofte besøkt. Men hvis du vil fortsette å bruke funksjonen for enkelhets skyld, kan du enten slette spesifikke nettsteder eller tømme Safari-loggen din helt.

  x