Slik gjenoppretter du ved et uhell slettede favoritter og bokmerker i Microsoft Edge

Vi har alle hatt de frustrerende øyeblikkene når du tilfeldigvis kaster bokmerkene dine, men heldigvis er de enkle å hente.

Hvis du ved et uhell sletter en favoritt fra søkefeltet, favorittfeltet eller favorittsiden, lar Microsoft Edge deg gjenopprette den, og det er en veldig enkel prosess.

Slik gjenoppretter du ved et uhell slettede favoritter i Edge

Når du ved et uhell sletter en favoritt fra favorittsiden, gir Edge deg et angrealternativ for å gjenopprette den. Klikk på Angre-knappen øverst til høyre for å få den tilbake.

Det kan imidlertid hende du ikke ser angre-alternativet hvis du har slettet en favoritt gjennom favorittraden eller søkefeltet. I så fall må du gjenopprette dem fra favorittsiden:

 • Klikk på det stjerneformede ikonet med tre horisontale linjer som går gjennom det øverst til høyre. Alternativt kan du trykke en CTRL + Shift + O snarvei.
 • Klikk på de tre horisontale prikkene (Flere alternativer) i Favoritter-menyen.
 • Klikk deretter på Gjenopprett slettede favoritter.
 • Her kan du se listen over favoritter du har slettet de siste 28 dagene.
 • For å gjenopprette et bestemt favorittelement, utvider du undermappen der det er lagret, merker av i boksen ved siden av det og klikker på Gjenopprett.
 • Du kan bare gjenopprette favoritter som er slettet i løpet av de siste 28 dagene. Favoritter må også ha blitt synkronisert før du sletter dem.

  I skrivende stund tilbyr ikke Edge-mobilappen et alternativ for å gjenopprette slettede favoritter. Du kan imidlertid gjenopprette favoritter som er slettet via mobilappen fra Edge-nettleseren på skrivebordet ditt. Derfor, hvis du ved et uhell sletter en favoritt fra mobilappen, kan du logge på Edge-nettleseren på skrivebordet og gjenopprette den ved å følge instruksjonene ovenfor.

  Gjenopprett slettede favoritter enkelt

  Når du ved et uhell sletter en favoritt i Edge, betyr det ikke at den er borte for alltid. Forhåpentligvis har du nå en klarere forståelse av hvordan du kan gjenopprette dem. Så gjenopprett dine slettede favoritter med stor letthet.