Slik installerer du Disney Plus+-appen for PC (Windows 10)

Disney+ er en strømmetjeneste som eies av Walt Disney Entertainment, og den har et bibliotek med filmer og TV-serier som er eksklusivt eid av Disney.

Dette inkluderer de tradisjonelle Walt Disney-animasjonene og TV-programmene (Aladdin, Den lille havfruen, osv.), samt storfilmer som ganske enkelt eies av Disney-studioene (X-Men, The Avengers-serien, osv.).

For Windows-brukere var den opprinnelig kun tilgjengelig som en nettapp som kunne nås via nettleseren, og det er fortsatt ikke en dedikert app for å få tilgang til den, med mindre du regner med den for Xbox.

Vel, hvis du vil ha en mye enklere måte å få tilgang til Disney+ på, på samme måte som du ville gjort med Netflix eller HBO GO, skal vi vise deg hvordan du kan lage din helt egen Disney+-app for Windows 10.

  Slik deaktiverer du den første påloggingsanimasjonen på Windows 10

Merk: For at dette skal fungere, må du ha Microsoft Edge installert på din PC.

Hvordan installerer jeg en Disney+-app på Windows 10?

Akkurat som alle andre nettsider som mangler en dedikert Windows 10-app, er det alltid muligheten til å lage en progressiv nettapp via Microsoft Edge.

Slik kan du lage din egen Disney+ Progressive Web App:

Gå til Disney+ nettsted via Microsoft Edge-nettleseren
Når nettstedet er lastet, får du tilgang til innstillingsmenyen via de tre prikkene i øvre høyre hjørne av Edges brukergrensesnitt
Velg Apper, og velg deretter Installer dette nettstedet som en app
Gi appen et navn og en beskrivelse, og trykk på Installer

  Hvordan fikse kontekstvinduet i Windows er tregt å åpne

Disney+-nettstedet vil nå bli installert på din Windows 10-PC som en app med et XAML-skall, og du vil ha laget din helt egen Disney+-app som kan brukes til å få tilgang til strømmetjenesten med bare ett klikk.

Dessuten vil den være tilgjengelig i listen over alle apper, akkurat som alle andre UWP-apper du kan installere via Microsoft Store.

I tillegg kan snarveien tilpasses, festes i Start-menyen eller til og med sendes for å være tilgjengelig på skrivebordet ditt.

Merk: Trinnene nevnt ovenfor er standardprosedyren som man kan bruke for å lage en proprietær app for et hvilket som helst nettsted, ikke bare Disney+, så sørg for at du bruker denne metoden for å lage enda flere apper for nettstedet du ofte besøker.

  Slik angir du en utløpsdato for passord i Windows 10

Disney+ på Windows 10

Dette avslutter artiklene våre om hvordan du installerer en Disney+-app på Windows 10, og vi håper at du nå kan nyte Disneys høykvalitetsinnhold på en mer effektiv måte.

Hvis du vil lære enda flere tips og triks for hvordan du får mest mulig ut av Windows 10s muligheter, kan du legge igjen forslagene dine i kommentarfeltet nedenfor.