Slik lagrer du dine favoritttråder (og hvorfor du bør)

Du kan nå lagre individuelle tråder-innlegg for å se på nytt på et senere tidspunkt. Disse lagres i en dedikert mappe, slik at du enkelt kan finne og se dem uten å måtte søke etter dem.

Hvordan lagre innlegg i tråder

For å lagre et Threads-innlegg, trykk ganske enkelt på de tre horisontale prikkene ved siden av innlegget du vil lagre. Dette får opp en kontekstuell meny som lar deg samhandle med det innlegget og plakaten på forskjellige måter. Du kan lagre eller skjule innlegget, eller dempe, blokkere eller rapportere plakaten. I dette tilfellet ønsker vi å lagre innlegget.

  De beste budsjettvennlige gaming-tastaturene

Trykk på Lagre, og det innlegget vil bli lagret i din Lagrede-mapp. En popup vil dukke opp som forteller deg at du har lagret innlegget, og inviterer deg til å se alle. Hvis du trykker på det raskt før det forsvinner, blir du ført rett til Lagret-mappen. Ellers må du navigere dit manuelt.

Slik ser du dine lagrede tråder

For å se dine lagrede tråder-innlegg, som tross alt er hele poenget med å lagre dem:

 • Trykk på omrisset av et menneske på høyre side av den nederste menylinjen. Dette tar deg til profilen din.
 • Trykk på de to horisontale linjene med forskjellig lengde i øverste høyre hjørne. Dette tar deg til innstillingene dine.
 • Kast øynene ned til du ser Lagret, og klikk på det for å åpne mappen med lagrede tråder-innlegg.
 •   Gjenopprett iPhone som en proff uten datakatastrofe

  For å slette eller oppheve lagring av et lagret innlegg, trykk ganske enkelt på de tre prikkene ved siden av et Tråd-innlegg du tidligere har lagret, og klikk Unsave. Innlegget vil forsvinne fra den lagrede mappen din (etter oppdatering eller besøk på nytt), for aldri å bli sett igjen.

  Grunner til hvorfor du bør lagre tråder

  Som alle sosiale medier-apper er tråder fulle av innhold. Spesielt hvis du henger på For You-fanen der Threads anbefaler innhold den tror du vil like. Ganske ofte er det feil, men av og til dukker det opp et innlegg verdt å lagre fra en fremmed du ikke følger på tråder.

    Hva er Wi-Fi ananasangrep og hvordan kan man forhindre dem?

  Som rapportert av ZDNet, Tråder øker i popularitet ettersom de fortsetter å ta biter av Xs brukerbase. Dette betyr at antall innlegg bare kommer til å øke.

  Det kan være lurt å lagre et Threads-innlegg fordi:

 • Den inneholder noen nyttige råd du ønsker å se igjen på et senere tidspunkt.
 • Den inneholder noen visdomsord du ønsker å leve etter i fremtiden.
 • Den inneholder en morsom vits du vil lagre for å gjenfortelle andre.
 • Det vil være mange andre grunner også, men dette er bare en håndfull grunner til at trådenes Lagre-funksjon er nyttig. Og hvis du ikke finner noe på Threads som er verdt å lagre, kan du i det minste slette Threads-kontoen din uten å slette Instagram.