Møt Twodos, den gratis og enkle gjøremålsappen med en unik premiss

Viktige takeaways

  • Twodos er en gratis personvernfokusert oppgaveliste-app fokusert på enkelhet og brukervennlighet.
  • Appens unike «to lister»-tilnærming oppmuntrer til fokus på oppgaver og raske handlinger som å sveipe eller trykke for å fullføre dem.
  • Twodos er tilgjengelig på App Store, for iPhones som kjører iOS 17.0+

Twodos er en gratis, enkel gjøremålsapp for iPhones. Hva skiller den fra alle andre gjøremålsapper som tilbys? La oss ta en titt på den nye minimalistiske oppgavelisten-appen og dens tolistetilnærming.

Hva er Twodos?

Twodos er en oppgavebehandlingsapp som ble lansert 21. februar, på en overfylt markedsplass; det er mange gjøremålsapper tilgjengelig. Men Twodos har et par fine triks i ermet.

  Slik får du SHRM-sertifisert i 2022

Bortsett fra det enkle grensesnittet og minimalistiske tilnærmingen, er Twodos et sjeldent tilfelle av en gratis app som ikke inkluderer kjøp i appen eller reklame og som ikke samler inn noen data. Appen er et lidenskapsprosjekt, av en individuell utvikler som rett og slett liker å lage apper.

Twodos bruker et kjent format, som lar deg legge til og redigere oppgaver, vise dem i en liste og fjerne dem når de er fullført. Den enkle tilnærmingen er kjernefokuset i appen.

Hvordan TwoDos skiller seg ut: To-liste-tilnærmingen

Twodos» viktigste salgsargument er dens enkelhet og brukervennlighet. Mulig å utnytte sin posisjon som en ikke-kommersiell utgivelse, gir appen så lite funksjonalitet som mulig. Skaperen er fast på deres forpliktelse til å motstå ekstra funksjoner:

  Hvordan fjerne blokkering av en nettside fra bak en brannmur

Denne filosofien er nedfelt i «to lister»-tilnærmingen. Twodos tvinger deg til å legge til hver oppgave til enten «Soner»-listen eller den «Senere». Selv om dette kan høres begrensende ut, holder det alt enkelt, og oppmuntrer deg til å fokusere på oppgavene i stedet for hvordan du skal klassifisere dem. Som et resultat bør du kunne gjøre mer på kortere tid.

Du kan få tilgang til hver av de få tilgjengelige funksjonene med en enkelt handling, inkludert:

  • Sveip en oppgave for å merke den som utført (dette fjerner også oppgaven umiddelbart).
  • Trykk på et element for å redigere det.
  • Trykk på pilen til høyre for hvert element for å flytte det til den andre listen.
  Lag ditt første GUI i Python med Glade og GTK+

Du kan utvide eller trekke sammen hver liste, fokusere på én eller vise begge for å passe. Hver liste viser totalt antall oppgaver på den og ruller hvis du har flere enn noen få.

Hvor kan du laste ned TwoDos

Twodos er tilgjengelig fra iPhone App Store og er gratis å laste ned. Som enhver «bare iPhone» app, kan du også kjøre den på en iPad, oppskalert for å fylle skjermen.

Last ned: Twodos for iPhone (Gratis)

Adam Whitcroftnettsiden til har lenker til annen programvare han har gitt ut, hvis du er interessert i andre enkle gratisapper. Som selve Twodos-appen er siden veldig minimalistisk. Utvikleren er også aktiv på X (tidligere Twitter), @AdamWhitcroft.