Instagram

Slik merker du folk på Instagram-historien din etter at du har lagt den ut

Har du noen gang lagt ut innlegg på Instagram-historien din og så innsett at du glemte å tagge vennen din? Ikke slett innlegget og begynn på nytt! Det er en enkel måte å merke venner i Instagram Stories som du allerede har lagt ut.

Slik merker du noen på Instagram-historien din etter å ha lagt ut

Hvis du glemmer å tagge noen på Instagram-historien din, kan du alltid slette historien og legge den ut på nytt med taggen. Det er ikke så vanskelig å slette en Instagram-historie, men du må starte innlegget på nytt.

  Hvordan sjekke Instagram-høydepunkter

Det er en mye enklere måte å merke en konto på en postet historie:

1. Trykk på den rosa eller grå ringen rundt Instagram-profilbildet ditt for å åpne historien.

2. Trykk på Mer-ikonet nederst til høyre i historien.

3. Trykk på Legg til omtaler fra menyen.

4. Trykk på kontoene du vil merke. Du kan søke etter kontoer ved å bruke søkefeltet øverst.

5. Trykk på Legg til nederst.

Når du legger til kontoer på denne måten, vil disse personene motta en DM som sier at du nevnte dem i historien din. De kan deretter legge til innlegget direkte i sin egen historie hvis de velger det.

Hvordan bruk av «Legg til omtaler»-knappen er forskjellig fra omtale-klistremerket

Du vet kanskje allerede at du kan merke folk på Instagram-historien din før du legger den ut, enten ved å bruke omtale-klistremerket eller bare skrive et brukernavn på historien. Dette er begge metodene som du bare fungerer før historien er lagt ut. Knappen Legg til omtaler er tilgjengelig etter at historien er lagt ut.

  Hvordan se Instagram Live anonymt

Den andre forskjellen mellom disse metodene er at omtale-klistremerket vil vise brukernavnet til den kontoen på historien din, noe som betyr at enhver seer kan trykke på klistremerket for å se kontoen som er merket. Legg til omtaler-knappen vil ikke vise brukernavnet på historien, så seerne vil ikke se merkede kontoer.

Å tagge vennene dine før du legger ut historien er bedre hvis du vil at seerne skal trykke og se på kontoene deres. Å merke dem etter med knappen Legg til omtaler er bedre for venner med private kontoer eller når du glemmer å merke dem på forhånd.

  Slik fjerner du Instagram-filter fra bilde

Å bytte til en privat Instagram-konto kan bidra til å holde deg trygg på nettet, men de merkede vennene dine vil ikke kunne legge ut historiene dine på nytt hvis kontoen din er privat. Med knappen Legg til omtaler er det enklere enn noen gang å merke venner og familie på Instagram, og det lar dem legge ut bilder og innhold på nytt.

x