tipsbilk.net

Hvordan lage en VTuber-avatar: en trinn-for-trinn-guide

Viktige takeaways

  • Last ned VRoid Studio for å lage en personlig VTuber-avatar gratis. Avataren din vil være din identitet, så prioriter å lage en flott en fra starten av.
  • Tilpass avatarens utseende ved å bruke VRoid Studios dybdetilpasningsalternativer. Juster størrelsen, formen, fargen og plasseringen til hver funksjon og bygg sakte opp avataren din.
  • Bruk uttrykksredigeringsprogrammet i VRoid Studio for å tilpasse avatarens uttrykk. Arbeid deg gjennom ulike uttrykk og juster innstillingene for å få ønsket resultat.

Å bli en VTuber er en fin måte å streame på Twitch samtidig som du holder identiteten din privat. Å lage og sette opp en VTuber-avatar kan være en skremmende og komplisert prosess, men vi har alt du trenger i denne trinnvise gjennomgangen.

1. Last ned VRoid Studio-appen for å lage din avatar

Det første trinnet i din VTuber-reise er å lage din avatar. Denne avataren vil bli din identitet fra da av, så det er veldig viktig å lage en du resonnerer med.

Når seerne dine begynner å komme til strømmen din og få kontakt med deg som person, vil de identifisere deg med avataren din. Du kan endre avataren din senere hvis du vil oppgradere eller bytte den opp, men dette kan være skurrende for seerne dine, og de vil ikke gjenkjenne strømmen din fra et blikk på Twitch-hjemmesiden. Av disse grunnene bør det være en prioritet å lage en flott avatar fra start.

  Hvordan skrive mild påminnelse på e-post [+8 Examples]

Heldigvis er det mange forskjellige programmer du kan bruke til å lage en strålende VTuber-avatar gratis. I dette tilfellet vil vi bruke VRoid Studio. VRoid Studio er et gratis program du kan laste ned og installere på Steam eller App Store, og er en av de beste VTubing-appene for nybegynnere.

Last ned: VRoid Studio for Damp | iOS (Gratis kjøp i app tilgjengelig)

2. Bygg opp avatarens utseende

Etter å ha lastet ned og lansert VRoid, vil den første skjermen du ser gi deg muligheten til å lage en ny tilpasset avatar eller velge en fra noen få alternativer. Å lage din egen er alltid best siden din avatar vil bli din persona; du vil ikke dele det med noen andre.

Velg Opprett ny for å begynne å lage din egen unike avatar, og velg om du vil lage en Masc- eller Fem-karakter.

Derfra vil du se siden for å lage karakterer. De forskjellige delene av avataren du kan tilpasse, for eksempel ansikt, kropp og antrekk, er øverst på skjermen. Når du velger en av disse kategoriene, vil flere tilpasningsalternativer vises til venstre og høyre.

På venstre side av skjermen finner du forhåndsinnstilte alternativer for ting som øyeform, iris, øyenbryn, øyevipper og mange flere. Når du finner noe du liker, kan du gå til menyen til høyre for å tilpasse det enda mer.

Tilpasningsalternativene til høyre er ekstremt dyptgående, slik at du kan justere størrelsen, formen, fargen og plasseringen til hver av avatarens funksjoner. Arbeid deg gjennom hver av kategoriene øverst på skjermen, og bygg sakte avataren din.

3. Tilpass Avatarens uttrykk

Når du er fornøyd med karakteren din, velg Face-fanen fra toppen og trykk på ikonet helt nederst på venstre panel for å åpne Expression Editor.

  Hvordan sette opp og bruke en iPhone X, iPhone XR, iPhone XS eller iPhone XS Max

Arbeid deg gjennom uttrykkene til venstre, og juster innstillingene til høyre for å få de resultatene du ønsker.

4. Eksporter avataren din

Når du er fornøyd med avataren din og dens uttrykk, velg Del-ikonet øverst til høyre på skjermen og trykk Eksporter.

Før du kan laste ned avataren din, må du beskrive vilkårene for bruk. Det er her du gjør det klart hvem som kan bruke eller distribuere avataren din, og på hvilken måte. Hvis du vil være sikker på at du er den eneste som kan bruke avataren din, velg Omfordeling forbudt.

Velg filtypen du vil bruke – VRM0.0 og VRM1.0 er gode alternativer – og trykk Eksporter for å lagre den ferdige avataren.

5. Legg til VTuber-avataren til Animaze

Animaze er programvaren som gir liv til avataren din ved å koble den til kameraet og la karakteren din etterligne bevegelsene dine. Dette er hovedforskjellen mellom å lage en VTuber-avatar og å lage en PNGtuber-avatar. Hvis du ikke har et kamera, vil du ikke effektivt kunne lage en VTuber-avatar. Du kan likevel leve ut strømmingsdrømmene dine ved å bli en PNGtuber i stedet.

Animaze er gratis å laste ned på Steam, men den har en betalt versjon. Å betale for Animaze fjerner vannmerkene fra din VTuber-avatar og gir deg tilgang til flere funksjoner, men vi vil vise deg hvordan du fjerner vannmerkene, slik at du kan bruke og nyte Animaze gratis.

Last ned: animere for Damp (Gratis kjøp i app tilgjengelig)

For å begynne, last ned og åpne Animaze. Velg Avatar-fanen øverst i menyen til venstre og velg Importer Avatar. Finn og velg din VTuber-avatar fra filene dine.

Velg Bakgrunn-fanen fra venstremenyen og velg den grønne skjermens bakgrunn. Du kan velge hvilken som helst av de tilgjengelige bakgrunnene, men det solide grønne alternativet er ideelt da det fungerer som en grønn skjerm.

  Slik avinstallerer / sletter du alle Cydia Tweaks på en gang – 2023

Velg Aktiver virtuelt kamera nederst på skjermen for å koble webkameraet til Animaze. Når bildet er lastet inn, velg Kalibrer nederst i webkameravinduet. Det vil synkronisere bevegelsene dine til bevegelsene til VTuber-avataren din, slik at den jevnt kan følge handlingene dine.

6. Legg til VTuber-avataren din i strømmeprogramvaren

Nå som du har opprettet og satt opp avataren din, er det eneste du trenger å gjøre å importere den til strømmeprogramvaren og begynne å strømme. Det er mange forskjellige strømmeprogramvarealternativer, men i dette eksemplet vil vi bruke OBS.

Last ned: OBS Studio for Windows, Mac og Linux (Gratis)

Åpne OBS og trykk på plussikonet i Kilder-delen for å legge til en ny videoopptaksenhet. Velg Animaze Virtual Camera fra rullegardinlisten og trykk OK.

Høyreklikk på videoopptaksenheten i delen Kilder og velg Filtre. Velg Chroma Key for å få den grønne skjermen til å gli inn i strømbakgrunnen din.

Gratisversjonen av Animaze legger til et vannmerke på siden av avataren din som beveger seg fra side til side for å hindre deg i å kutte den av. Det er imidlertid en måte å beskjære vannmerket hvis du vil fjerne det fra strømmen.

For å beskjære vannmerket, høyreklikk på videoopptaksenheten igjen og velg Transformer > Rediger transformasjon. Nær bunnen av Transform-menyen vil du se alternativet Høyre beskjæring og venstre beskjæring. Velg begge og sett verdien til 154 px.

Du trenger ikke å ofre personvernet ditt for å streame

Å lage din egen VTuber-avatar er en rimelig lang prosess som kan være overveldende, spesielt hvis du ikke er sikker på hvilke programmer eller programvare du skal bruke. Men forhåpentligvis har denne trinnvise guiden hjulpet deg med å lage din egen avatar, slik at du kan begynne din streaming-karriere mens du fortsatt holder identiteten din privat.

x