tipsbilk.net

De beste Bluetooth-høyttalerne for bilen din

Fra å nyte favorittlåtene og podcastene dine til å ta håndfrie samtaler, Bluetooth-bilhøyttalere legger til nye lag med bekvemmelighet og sikkerhet til reisen din.

VeoPulse

VeoPulse Car Speakerphone B-Pro 2 er en lett enhet i god størrelse som festes på bilvisiret. Med store kontrollknapper for viktige funksjoner trenger du ikke å fjerne blikket fra veien. Den godtar også talekommandoer via telefonen din: et enkelt «ja» eller «nei» godtar eller avviser anrop, mens du også kan bruke talekommandoer til å ringe og sende meldinger.

De doble 3W-høyttalerne betyr at samtalene er høye nok, og samtalekvaliteten er god. Stemmene er høye og klare, og høyttalertelefonen har også effektiv bakgrunnsstøyreduksjon.

I tillegg kan du spille musikk og podcaster eller få muntlige veibeskrivelser via favorittkartappen din.

VeoPulse bilhøyttalertelefon B-Pro 2

Best sammenlagt

VeoPulse Car Speakerphone B-Pro 2 er kompakt og lett, og festes enkelt på visiret ditt. Den tilbyr talekommandoer, klare anrop med støyreduksjon, en bevegelsessensor som aktiveres når du går inn og ut av bilen, og batterilevetid hele dagen.

Fordeler

 • Kvalitets bevegelsessensor
 • Ladekabel og strømadapter inkludert
 • 12-timers ringetid
 • Du kan koble til to enheter samtidig
 • Tettsittende visirklemme inkludert

Ulemper

 • Ikke den kraftigste høyttaleren for å lytte til musikk

Besign

Hvis du er på et budsjett, tilbyr Besign BK06 Bluetooth Car Speakerphone utmerket verdi. Den leverer mange av funksjonene som finnes på dyrere høyttalertelefoner, inkludert en automatisk bevegelsessensor som oppdager og kobler til når du går inn i bilen og kobler fra når du drar. I tillegg får du håndfri samtale og tilgang til Siri eller Google Assistant.

Samtalene er klare og klare, mens batterilevetiden er grei for prisen. Med 20 timers taletid tar det flere dager før du må lade høyttaleren igjen. Men med en 4W-utgang er den bedre egnet som lydforsterker når du lytter til musikk i stedet for som en uavhengig høyttaler.

Betegn BK06

Beste budsjett

$30 $33 Spar
$3

Besign BK06 leverer mange av funksjonene sine dyrere rivaler tilbyr. Funksjoner som en automatisk bevegelsessensor, håndfri samtale med talekommandoer og et langvarig batteri gjør den budsjettvennlige prisen desto mer tiltalende.

Fordeler

 • Flerpunktsstøtte for tilkobling av to enheter
 • Kompakt og lett
 • God samtalekvalitet med reduksjon av bakgrunnsstøy
 • Visirklemme inkludert
  Hvordan fjernstyre en iPad

Ulemper

 • 4W utgang er ikke ideell for å lytte til musikk

Jabra

Jabra er en av de beste produsentene av håndfrie høyttalertelefoner. Selv om Jabra Tour ikke er den beste enheten for musikkelskere, er den enkle 3W-høyttaleren ideell for taleanrop. Den er liten og kompakt, og klipsdesignen sikrer enkel feste til solskjermen.

Du har alle funksjonene du trenger for effektiv håndfri samtale. Høyttaleren har også grunnleggende innebygde talekommandoer, og du kan koble til med Siri eller Google Assistant.

Du kan koble til to enheter samtidig, og lydkvaliteten er helt grei for å ta samtaler og lytte til podcaster og lydbøker.

Jabra Tour Bluetooth-høyttalertelefon i bilen

Best for talekommandoer

Hvis du leter etter en høyttalertelefon primært for stemmestyring, har Jabra Tour Bluetooth In-Car Speakerphone deg dekket. Den er liten og kompakt og sitter godt på en solskjerm. Samtalene er tydelige, og den har integrerte talekommandoer og utmerket integrasjon med taleassistenter.

Fordeler

 • Innebygd bevegelsessensor
 • Solid byggekvalitet
 • USB-kabel inkludert
 • Opptil 20 timers taletid

Jabra

Hvis du vil ha en Bluetooth-bilhøyttaler med kraftig lyd, kan Jabra Freeway skilte med maksimalt 10W utgang fra tre høyttalere, og skaper Jabras Virtual Surround-lyd. For en høyttaler av denne typen er lyden robust. Du kan imidlertid også koble til bilstereoanlegget med den brukervennlige FM-overføringsfunksjonen.

Talekommandoer er også bra, og høyttaleren har ulike innebygde kommandoer, som gjør det enkelt å svare på eller avvise anrop, ringe på nytt eller ringe tilbake, samtidig som du har tilgang til enhetens telefonkommandoer. Samtalekvaliteten er like utmerket som musikkkvaliteten, og du får også en bevegelsessensorfunksjon.

Jabra Freeway Bluetooth-høyttalertelefon i bilen

Høyeste Bluetooth-høyttalertelefon

Jabra Freeway har tre høyttalere med Jabras egen Virtual Surround-lyd. Musikk spenner ut med fantastisk balanserte toner, og lydbøker og podcaster er uberørte. Du kan også koble den til bilstereoanlegget for enda bedre lyd. Freeway har også utmerket håndfri kontroll og alle funksjonene du kan forvente av et førsteklasses utvalg.

Fordeler

 • Mikro-USB-kabel inkludert
 • 14 timers taletid
 • Utmerket lyd
 • Effektiv surroundlyd
 • God bevegelsessensor

Ulemper

 • Ikke overraskende klumpete
 • Dyrt

Motorola

Hvis din primære bekymring er batterilevetid, tilbyr Motorola Mobile Accessories Sonic Ride hele 45 timers taletid. Hvis du planlegger en episk langrennstur og trenger en pålitelig bilhøyttaler du sjelden trenger å lade, kan dette være noe for deg.

  Komme i gang med Storybook i React

2W-høyttaleren er ikke verdensberøvende når det gjelder lydutgang for musikk, men samtalene er skarpe og rene, og høyttaleren har ekko og støyreduksjon. Du kan administrere anropene dine og sende tekstmeldinger håndfritt samtidig som du også mottar informasjon om hvem som ringer og advarsler når batteriet endelig er tomt.

Motorola mobiltilbehør Sonic Rider

Beste batterilevetid

$40 $60 Spar
$20

Motorola Mobile Accessories Sonic Rider er det beste valget hvis du trenger en høyttalertelefon med et enestående batteri. Med en 45-timers tale og 5-måneders standby-tid, leder den an når det gjelder kraftytelse. Og med utmerket støyreduksjon og håndfri samtale, er det vel verdt å vurdere for lange kjøreturer.

Fordeler

 • Multipoint-teknologi for bruk av to enheter
 • Utmerket stemmekvalitet
 • Enkelt oppsett

Ulemper

 • Musikk høres ikke bra ut

FAQ

Spørsmål: Hva er Bluetooth?

Bluetooth er en trådløs teknologi med kort rekkevidde som brukes til datautveksling. Den lar deg koble til og utveksle informasjon mellom et bredt spekter av produkter, inkludert smarte hjem gadgets, som termostater og høyttalere eller trådløse enheter som hodetelefoner og skrivere.

Spørsmål: Kan jeg bare sette en Bluetooth-høyttaler i bilen min?

Ja, du kan sette inn en Bluetooth-høyttaler i bilen. Men hvis du vil at Bluetooth-høyttaleren skal forsterke bilstereoen, må du kontrollere at stereoen er Bluetooth-kompatibel.

Hvis du vil bruke Bluetooth-høyttaleren som en uavhengig lydkilde i bilen for å spille musikk fra en annen enhet, som smarttelefonen, husk at lydkvaliteten avhenger av høyttaleren din. Bluetooth-høyttalere høres generelt ikke like bra ut som bilstereohøyttalere og er ikke designet for akustikken til kjøretøy.

  14 Kraftig SEO API for markedsførere og bedrifter

Du må også vurdere størrelsen og plasseringen av høyttaleren. Noen kan være store, spesielt hvis du går for volum, og det kan være vanskelig å finne et sted for det på dashbordet eller andre steder. Du bør også følge sikkerhetsreglene og ikke la en klumpete Bluetooth-høyttaler blokkere sikten din.

Spørsmål: Kan en Bluetooth-høyttaler erstatte bilens stereoanlegg?

Produsenter designer stereoanlegg med kjøretøyets akustikk i tankene. Derfor er det usannsynlig at du får samme lydytelse som du ville fått fra en bilstereo.

Å integrere en Bluetooth-høyttaler i systemet kan imidlertid ha mange fordeler. Disse inkluderer kostnadseffektiv lydforbedring samt stemmekontroll og håndfri samtale hvis du ikke allerede har denne funksjonen. Muligheten til å legge til Bluetooth-tilkobling til et eldre bilstereoanlegg er en annen grunn til at du kanskje vil ha en Bluetooth-høyttaler.

Spørsmål: Må du koble til en Bluetooth-høyttaler for å bruke den?

Nei, det har du ikke fordi de fleste Bluetooth-høyttalere har oppladbare batterier. Større, kraftigere Bluetooth-høyttalere kan kreve en stikkontakt. Bærbare Bluetooth-høyttalere med innebygde batterier er imidlertid et mer praktisk valg for bruk i bilen.

Spørsmål: Hva er forskjellen mellom en Bluetooth-høyttaler og en trådløs høyttaler?

De to begrepene brukes ofte om hverandre. Det er imidlertid en forskjell. En Bluetooth-høyttaler bruker Bluetooth for å koble til trådløst, mens en trådløs høyttaler kan koble til ved hjelp av Bluetooth, så vel som andre trådløse teknologier som Wi-Fi.

Spørsmål: Er Bluetooth dårlig for musikkkvaliteten?

Bluetooth kan ha en viss effekt på musikkkvaliteten. For å redusere størrelsen på lydfiler bruker Bluetooth for eksempel tapskomprimering. Dette kan resultere i tap av fine detaljer og troskap i lydgjengivelsen. Nyere Bluetooth-kodeker er imidlertid mer effektive og tap i lydkvalitet er langt mindre merkbart.

Bluetooth kan også introdusere latens, noe som kan være problematisk for DJ-er eller spillere. Dette vil imidlertid ikke være et stort problem å bruke en Bluetooth-høyttaler i bilen.

Spørsmål: Hvorfor bør jeg slå av Bluetooth hvis jeg ikke bruker det?

Enheten din vil kontinuerlig søke etter andre Bluetooth-enheter når den er slått på. Dette gjør enheten din sårbar for sikkerhetsproblemer, for eksempel uautorisert tilgang til personlige data eller skadelig programvare. Det vil også tappe batteriet, selv når du ikke bruker det, mens Bluetooth også kan forstyrre andre trådløse enheter, for eksempel babymonitorer.

x