q Slik selger du den bærbare datamaskinen, telefonen eller nettbrettet for topp dollar - tipsbilk.net

Slik selger du den bærbare datamaskinen, telefonen eller nettbrettet for topp dollar

Så du har bestemt deg for å gjøre den gamle elektronikken om til kontanter. Men hvis du prøver å gjøre en pensjonert telefon eller bærbar PC til store penger, må du legge i litt albuefett.

Hvis du vil ha penger, selg dem selv

Hvis du ønsker å få topp dollar for en gammel telefon eller bærbar PC, må du selge den selv. Det betyr at du kommer til å anstrenge deg litt ekstra. Ja, det er nettsteder som Gazelle som kan gjøre jobben for deg, men de tar en stor del av fortjenesten din i prosessen.

Det er mange steder å videreselge den gamle enheten din, men de fungerer alle på samme måte. Du viser produktet ditt med et bilde, beskrivelse og pris. Noen av disse nettstedene lar deg lage en landsomfattende eller global oppføring, men de fleste av dem er fokusert på lokale oppføringer. Generelt er nettstedene som tilbyr lokale oppføringer superenkle å bruke og oppfylle, men de er ikke alltid gode for å maksimere fortjenesten.

  Reparer Square Enix-feilkode i2501

eBay – Landsdekkende eller globalt. Lett å bruke.
Swappa – Som eBay, men enklere å bruke.
Amazon – Landsdekkende. Best for som nye produkter.
Craigslist – Lokalt
Gi slipp – Lokalt
Facebook Marketplace – Lokalt
Tilby -Lokalt

Men du kan ikke bare kaste opp en lavinnsatsliste for et produkt og forvente å tjene en haug med penger. Du må holde oppføringen så ren, detaljert og profesjonell som mulig. På den måten vil potensielle kjøpere bruke penger på din gamle telefon eller bærbare datamaskin uten et snev av nøling eller angst.

Tenk på det på denne måten: Du er selgeren, så det er din jobb å selge enheten din. Kjøperens jobb er å kjøpe, og de skal fylle denne rollen som om det er en annen natur. Hvis en kjøper har spørsmål eller forbehold om oppføringen din, har du ikke gjort en god jobb med å selge produktet ditt.

  Hvordan lage Memojis på iPhone 13

Du må sørge for at produktets bilder, beskrivelse og pris kan appellere og informere potensielle kjøpere. Dette kan være vanskelig og tidkrevende, men vi vil lede deg gjennom det steg for steg.

Formater dataene dine, og sjekk om noe er ødelagt

Ikke selg en telefon eller bærbar datamaskin som er full av personlige bilder og Google-påloggingsinformasjon. Det er en dum idé. Bruk et minutt på å formatere telefonen, den bærbare datamaskinen eller nettbrettet før du selger det. Dette er et enkelt trinn, og det gir deg muligheten til å se om enheten fortsatt fungerer.

  Hvordan lage en brosjyre i Microsoft Word

Du kan fortsatt selge en ødelagt enhet for en anstendig sum penger, men en fungerende enhet vil alltid gi deg mer penger. Sjekk at det ikke er noe galt med skjermen, at batteriet fortsatt lades og at alle knappene fungerer. Du kan gå til et verksted for å få løst eventuelle problemer – eller ikke. Noen mennesker vil kjøpe ødelagt elektronikk.

Det kan være vanskelig å formatere en ødelagt enhet, men det er fortsatt et viktig skritt. Hvis telefonens skjerm er ødelagt, bør du vurdere å få den reparert og deretter formatere enheten. Reparasjonen vil øke verdien på telefonen din, og du vil kunne slette dataene dine. Alternativt kan du bruke programvare som LockWiper for å formatere den ødelagte telefonen fra en datamaskin.

Få produktet ditt til å se så nytt ut som mulig

Nei