Slik sender du meldinger til deg selv på WhatsApp

Det er tider når du kommer over meldinger, memer, videoer eller annen informasjon i WhatsApp-samtale som du ønsker å lagre for senere bruk. Du har muligheten til å stjernemerke meldinger for å bokmerke bestemte meldinger og se dem på nytt senere. Men de stjernemerkede meldingene kan snart bli rotete og kreve at du besøker gamle chatter på nytt. WhatsApp har tilbudt en annen løsning på dette i lang tid, men den har vært skjult og ikke lett tilgjengelig for alle. Og nå gjør den Meta-eide meldingsgiganten «melding selv»-funksjonen tilgjengelig for alle brukere, et nyttig tillegg til WhatsApps arsenal av funksjoner. Hvis du har lagt merke til denne nye funksjonen i kontaktvinduet eller ønsker å lære en enkel måte å lagre notater, bilder eller mer på, la meg forklare hvordan du «sender deg selv» på WhatsApp.

Slik tekster du deg selv på WhatsApp (2022)

Bortsett fra den offisielle metoden introdusert av WhatsApp nylig, har vi også inkludert en løsning for å starte en samtale med deg selv i meldingsappen. Når det er sagt, la oss dykke rett inn.

Bruk Message Yourself-funksjonen på WhatsApp

For strømbrukere av WhatsApp er melding selv-funksjonen ikke ny i seg selv. Alternativet for å sende meldinger til ditt eget telefonnummer ved å bruke WhatsApp URL-lenken har vært tilgjengelig i lengste tid. Men ikke alle ønsker å bruke en URL for å begynne å bruke funksjonen, derfor har selskapet nå integrert det samme i meldingsappen sin. Slik kan du finne og bruke meldingsfunksjonen i WhatsApp på iPhone og Android:

  Slik sletter du arkiverte chatter i WhatsApp

1. Åpne WhatsApp og klikk på «Ny chat»-knappen nederst til høyre. I kontaktlisten finner du ditt eget telefonnummer med etiketten «Send melding til deg selv».

Merk: Du kan trykke på kontaktnummeret ditt for å starte chatten, men gå til neste trinn og følg prosessen deretter slik at du ikke trenger å se telefonnummeret ditt i chattevinduet.

2. Dette er et valgfritt trinn, men vi foreslår at du går til «Kontakter»-appen på din iPhone eller Android-telefon. Lagre deretter ditt personlige telefonnummer på enheten din.

3. Lagring av telefonnummeret ditt vil få deg til å vise kontaktnavnet i «send deg selv»-chatten, noe som gjør det lettere å holde styr på det samme. Du kan nå sende tekstmeldinger til deg selv som påminnelser, gjøremålslister eller dele filer på nett og mobil ved å bruke dette chattevinduet.

4. Når du ønsker å lagre bilder eller videoer, trykker du bare på «videresending»-knappen ved siden av media i et chattevindu. Deretter velger du «melding til deg selv»-chatten fra kontaktlisten i WhatsApp.

5. Og der har du det! Som du kan se her, har jeg brukt «melding selv»-chatten for å dele skjermbilder for artikler med meg selv. Jeg kan da få tilgang til dem via WhatsApp Web. Jeg deler til og med viktige ideer, møtenotater og annen viktig informasjon i dette chattevinduet. Du kan til og med sende talenotater til deg selv i denne chatten.

Lag en solo WhatsApp-gruppe for å sende melding til deg selv

Selv om meldingen selv ruller ut til alle WhatsApp-brukere over hele verden, kan du bruke denne løsningen til å lage en bokmerke-chat i meldingsappen. Dette er et velkjent hack som mange mennesker har brukt i årevis, så la oss ta en titt på det:

  Reparer WhatsApp sluttet å virke i dag på Android
 • Trykk først på «Ny chat»-knappen nederst til høyre, og velg deretter alternativet «Ny gruppe» på neste side.
 • 2. Legg nå til en enkelt person i denne nye gruppen du oppretter. Det kan være hvem som helst, en nær venn eller sekundærnummeret ditt. Deretter, navngi gruppen (jeg kalte gruppen min lagrede meldinger, da jeg bruker den til å bokmerke tekster, bilder og videoer) og trykk på «hake»-knappen nederst til høyre.

  3. Når gruppen din er opprettet, trykker du på gruppens navn øverst for å gå til innstillingssiden. På gruppeinnstillinger-siden finner du en liste over deltakere. Her, trykk lenge på navnet til den andre deltakeren bortsett fra deg.

  4. Deretter trykker du på «Fjern [participant name]”-alternativet i kontekstmenyen som vises når du trykker lenge på navnet. Trykk deretter på «OK» i popup-vinduet for å bekrefte handlingen.

  5. Nå, som du kan legge merke til i skjermbildene nedenfor, er du den eneste deltakeren i denne chatten. Du kan bruke denne WhatsApp-gruppechatten uten andre medlemmer til å sende meldinger til deg selv, lagre memes, videoer og mer.

  Jeg bruker først og fremst bokmerkegruppen til å dele bilder, videoer og andre viktige ting på nettet og mobil ved hjelp av WhatsApp. Jeg kan dele et bilde på WhatsApp fra telefonen min og laste det ned på en datamaskin ved hjelp av WhatsApp Web. Ganske praktisk, ikke sant?

  Vanlige spørsmål om WhatsApp Message Yourself

  Kan du sende tekstmeldinger med deg selv i WhatsApp?

  Ja, du kan enkelt sende tekstmeldinger til deg selv i WhatsApp ved å bruke den nye «Send deg selv»-funksjonen introdusert i november 2022. Den lar deg starte en 1:1-samtale med deg selv for å lagre meldinger, bilder/videoer og mer.

    Slik skjuler du nettstatusen din i WhatsApp

  Hva skjer når du sender meldinger til deg selv på WhatsApp?

  Den nye meldingsfunksjonen introdusert av WhatsApp oppretter en 1:1-chat med brukeren og lar dem sende tekstmeldinger, lage lister, angi påminnelser og lagre viktig informasjon. WhatsApp sier at du kan bruke chattevinduene «send deg selv» til å sende deg selv talenotater, bilder, videoer og annet innhold for bevaring.

  Send melding til deg selv for å lagre tekster på WhatsApp

  Så ja, det er alt du trenger å vite om chat-funksjonen «send deg selv» lagt til WhatsApp. Det gir deg en dedikert plass til å lagre tekstene, bildene og videoene dine, omtrent som delen for lagrede meldinger i de fleste andre meldingsapper som Telegram, Slack og mer. Den er enkel å bruke og tilbyr en mulighet for trygt å skrive ned ideer, kommende oppgaver og viktig innhold. Alt innholdet i chat-meldinger er også søkbart, slik at du enkelt kan finne ting. Mens du er her, kan du dessuten lære hvordan WhatsApp-fellesskap sammenlignes med grupper eller hvordan du bruker WhatsApp på flere enheter. Når det er sagt, hvordan bruker du WhatsApps melding selv-funksjon? Fortell oss i kommentarene nedenfor.

  x