Slik sletter du dine gamle Telegram-profilbilder

Telegram lagrer alle profilbildene dine, selv når du endrer dem. Slik blir du kvitt dem.

På de fleste messenger-apper vil endring av profilbildet ditt bli kvitt det nåværende. På Telegram er dette imidlertid ikke tilfelle. Når du erstatter profilbildet ditt på appen, blir det værende, slik at folk kan se det og alle andre bilder du har brukt.

Dette er upraktisk hvis du har gamle, pinlige bilder der ute som alle kan se. Men det er gode nyheter. Du kan slette alle Telegram-profilbilder du vil.

Slik sletter du gamle Telegram-profilbilder

Å slette Telegram-profilbildene dine er ganske enkelt. Vi viser deg hvordan du gjør det på Android- og iOS-enheter.

  Slik konfigurerer du iCloud på Macen din

Sletting av Telegram-profilbilder på Android

For å slette Telegram-profilbilder på Android-enheten din, start appen og gjør følgende:

  • Trykk på de tre horisontale linjene øverst til venstre.
  • Trykk på profilbildet ditt.
  • Sveip til venstre eller trykk til høyre på profilbildet ditt for å se de forrige.
  • Når du finner en du vil slette, trykker du på de tre vertikale prikkene øverst til høyre, og velger deretter Slett.
  • Velg Slett igjen.
  • Du kan gjenta prosessen så mange ganger du vil. Og når vi snakker om å skjule ting, kan du skjule din sist sett-status på Telegram slik at andre ikke kan se forrige gang du var online.

      Typescript vs Javascript – Forstå forskjellen

    Sletting av Telegram-profilbilder på iOS

    Slik blir du kvitt de gamle profilbildene dine på Telegram for iOS:

  • Start Telegram.
  • Velg Innstillinger nederst til høyre.
  • Trykk på profilbildet ditt, og trykk deretter på Rediger øverst til høyre.
  • Trykk på profilbildet ditt igjen, og sveip deretter til venstre for å se dine tidligere bilder.
  • For å bli kvitt et bilde, trykk på søppelkasseikonet nederst til høyre og velg Fjern.
  • Og det er alt som skal til.

    Si farvel til pinlige gamle Telegram-profilbilder

    Det er alltid lurt å gjøre en profilrens eller oppfriskning, hvor du kvitter deg med gamle ting og legger til nye. Du kan endre brukernavn, biografi og profilbilde på Telegram. Og som et ekstra trinn kan du også fjerne de gamle profilbildene dine.

      Hvordan kopiere og sikkerhetskopiere filer til ekstern lagring på iPhone og iPad

    Når du blir kvitt dem, trenger du ikke lenger å bekymre deg for at noen skal se dine pinlige gamle bilder når de ser på profilen din.