Slik sletter du gammel Facebook-konto

Facebook tilbyr i utgangspunktet alt en bruker kan ønske seg, samler informasjon fra alt under solen og gir en velsmakende epikur av innhold som brukeren kan konsumere. Imidlertid har Facebook begynt å miste brukerbasen sin, med et flertall av brukerne som har forlatt den permanent eller byttet til Instagram. Hvis du er en av disse personene og ønsker å slette kontoen din, fortsett å lese til slutten. Denne artikkelen vil forklare deg hvordan du sletter gammel Facebook-konto og sletter Facebook-konto uten å vite passordet. Vi vil også svare på andre relaterte spørsmål som om du kan slette Facebook-konto uten å vente 14 dager og sletter Facebook rapporterte kontoer.

Slik sletter du gammel Facebook-konto

Du kan slette den gamle Facebook-kontoen din fra delen Innstillinger og personvern. Les denne artikkelen til slutten for å lære trinnene som demonstrerer det samme på en detaljert måte ved å bruke bildene for bedre forståelse.

  Se dine Instagram-, Facebook- og Twitter-strømmer på ett sted

Hvor mange Facebook-kontoer kan du ha?

Du kan opprette så mange Facebook-kontoer du vil med så mange e-post-IDer eller telefonnumre du oppretter. Facebook fastsetter imidlertid at antall kontoer per e-post eller telefonnummer ikke kan være mer enn én.

Hvordan kan du slette Facebook-kontoen din?

Følg trinnene nedenfor for å slette FB-kontoen din:

1. Få tilgang til Facebook nettside via nettleseren din og logg inn på kontoen din.

2. Klikk på pil ned-ikonet øverst til høyre på skjermen.

3. Klikk deretter på Innstillinger og personvern.

4. Velg Innstillinger.

5. Klikk deretter på alternativet Din Facebook-informasjon fra venstre rute.

6. Klikk på Vis ved siden av alternativet Deaktivering og sletting.

7. Velg alternativknappen Slett konto og klikk på Fortsett til sletting av konto.

8. Klikk på Slett konto.

9. Skriv inn passordet og klikk på Fortsett.

10. Igjen klikker du på Slett konto fra popup-vinduet.

Hvordan kan du slette Facebook-kontoen din uten å vente 14 dager?

Du kan ikke slette FB-konto uten å vente 14 dager. Du må vente på den fastsatte perioden på 30 dager.

Hvordan kan du slette gamle Facebook-kontoer?

Følg trinnene nedenfor for hvordan du sletter gammel FB-konto:

Merk: Denne metoden gjelder hvis du kjenner passordet eller er logget på kontoen.

1. Logg inn på din Facebook bruker i nettleseren din.

2. Klikk på pil ned-ikonet.

3. Klikk på Innstillinger og personvern > Innstillinger > Din Facebook-informasjon.

4. Klikk deretter på Vis ved siden av alternativet Deaktivering og sletting.

  Kan du slette Facebook og Keep Messenger?

5. Klikk på Slett konto > Fortsett til kontosletting.

6. Klikk på Slett konto.

7. Skriv inn passordet og klikk på Fortsett.

8. Igjen klikker du på Slett konto i popup-vinduet.

Hvordan kan du slette en gammel Facebook-konto du ikke har tilgang til lenger?

Følg trinnene nedenfor for hvordan du sletter gammel FB-konto:

1. Få tilgang til Facebook Glemt passord side.

2. Søk etter kontonavnet.

Merk: Hvis kontoen din ikke er synlig, velg Jeg er ikke på denne listen og oppgi navnet på vennen din.

3. Når du finner kontoen din, sender du en tilbakestillingskode til legitimasjonen (e-post eller telefonnumre) som er knyttet til den kontoen.

4. Skriv inn tilbakestillingskoden i feltet.

5. Logg på den gamle kontoen din med den etablerte legitimasjonen.

6. Klikk på nedoverpilen og velg Innstillinger og personvern > Innstillinger > Din Facebook-informasjon.

7. Klikk på Vis ved siden av alternativet Deaktivering og sletting.

8. Klikk på Slett konto > Fortsett til kontosletting > Slett konto.

9. Skriv inn passordet og klikk på Fortsett.

10. Til slutt klikker du på Slett konto fra ledeteksten.

Hvordan kan du slette noens gamle Facebook-konto?

Følg trinnene nedenfor for hvordan du sletter gammel FB-konto:

1. Besøk Facebook påloggingsside i nettleseren din og logg inn på kontoen din.

2. Klikk på nedoverpilen øverst til høyre.

3. Velg Innstillinger og personvern > Innstillinger > Din Facebook-informasjon.

4. Klikk på Vis ved siden av alternativet Deaktivering og sletting.

5. Klikk på Slett konto > Fortsett til kontosletting > Slett konto.

  Deaktiver Facebook-e-posten din og hold spam ute

6. Skriv inn passordet og klikk på Fortsett.

7. Til slutt klikker du på Slett konto i ledeteksten.

Kan du slette en Facebook-konto uten å vite passordet?

Ja, du kan slette FB-kontoen din uten å vite passordet, forutsatt at du tilbakestiller det først.

Sletter Facebook inaktive kontoer?

Nei, Facebook sletter aldri inaktive kontoer.

Sletter Facebook rapporterte kontoer?

Ja, FB sletter kontoer avhengig av alvoret og gjentakelsen av lovbruddene som er begått.

Hvor mange rapporter trengs for å slette en Facebook-konto?

Det hele koker egentlig ned til alvorligheten av lovbruddene som ble begått og lovbruddets vedvarende. Selv om et stort antall rapporter tiltrekker seg Facebooks oppmerksomhet, er noen få rapporter nok til å fullføre en konto fra nettstedet, forutsatt at handlingen er grov nok.

***

Vi håper du har lært om hvordan du sletter en gammel Facebook-konto. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x