tipsbilk.net

Slik sporer du anime-show og manga automatisk

Hvis du er en som ser på anime TV-serier og filmer regelmessig, vet du hvor utmattende det kan være å holde styr på alt du ser på eller har strømmet nylig. Det kan være slitsomt å åpne MyAnimeList, AniList eller andre anime-sporingsnettsteder for å oppdatere hvilke episoder du har sett og hvor du stoppet. Vel, vi har en enkel løsning på dette problemet. Vi gir deg et fantastisk verktøy kalt MAL-Sync som automatisk sporer all anime du ser på, enten det er motorsagmann eller One Piece, i sanntid. Dessuten, hvis du leser manga på nettet, kan dette verktøyet til og med spore alle mangakapitlene du har lest og hjelpe deg med å holde deg oppdatert på fremgangen din. Når det er sagt, sjekk ut denne artikkelen for å lære hvordan du automatisk sporer anime-filmer og TV-serier du ser på.

Autospor anime online du ser på (2023)

Sjekk ut denne guiden for å lære om MAL-Sync Chrome-utvidelsen og begynn å automatisk spore animeen du ser på de beste strømmetjenestene som er oppført her. Dessuten har vi utforsket noen alternativer til MAL-Sync som fungerer offline og hjelper til med å spore anime lastet ned på enheten din.

Introduksjon til MAL-Sync Chrome Extension

Hvis du ser mest på anime på nettet, er MAL-Sync det ideelle verktøyet for deg. MAL-Sync er en Chrome-utvidelse som lar brukere automatisk spore episodene de ser på populære anime-strømmesider som Crunchyroll, Netflix, Hulu, Funimation og Prime Video. Dessuten integreres den med anime-sporingsnettsteder som MyAnimeList, AniList, Kitsu og Simkl-kontoer for automatisk å legge til animer du begynner å se og oppdatere fremgangen din. I tillegg har MAL-Sync enestående funksjoner som:

 • Spor enkelt episoder automatisk når du fullfører dem i sanntid
 • Det gir en oversikt over animeen og karakterene du ser på.
 • Hvis du vil se anmeldelsene før du starter en anime, har MAL-Sync deg allerede dekket.
 • Den har også muligheten til å foreslå anime som ligner på den du ser på for øyeblikket.

Siden flere populære nettlesere er basert på Chromium-kodebasen, kan du også installere MAL-Sync-utvidelsen på Opera, Microsoft Edge og andre Windows-nettlesere. Du kan sjekke ut listen over alle strømmesider som støttes av MAL-Sync via link her.

  Hvilke andre nettsteder er som Omegle?

Slik installerer du MAL-Sync Chrome-utvidelsen

Med det grunnleggende ute av veien, la oss se på en trinn-for-trinn-guide for hvordan du kan legge til utvidelsen i nettleseren din. Vi bruker Google Chrome for denne opplæringen, men prosessen forblir den samme på Edge, Opera og andre nettlesere. Slik går du frem:

1. Besøk Chrome Nettmarked og søk etter MAL-Sync. Eller du kan gå direkte til utvidelsessiden ved å klikke her. Klikk på «Legg til Chrome»-knappen, og utvidelsen vil bli installert umiddelbart. Du må kanskje bekrefte installasjonen i et popup-vindu.

2. Etter installasjonen åpnes en ny fane som tar deg til MAL-Syncs nettside. Her vil den be deg om å velge databasen du vil bruke for å spore anime og manga. Under de tilgjengelige alternativene kan du velge nettsiden du bruker.

3. Når du har valgt riktig alternativ, klikker du på «Autentiser»-knappen for å gi tilgang til anime-databaseprofilen din. Vi bruker AniList for formålet med denne opplæringen.

4. Du vil nå bli omdirigert til det aktuelle nettstedet for å logge på og autentisere tilkoblingen. I vårt tilfelle tar MAL-Sync oss til AniList-påloggingssiden. Skriv inn kontodetaljene dine og trykk på «Logg inn»-knappen.

5. Når du er logget på, vil du se en melding fra MAL-Sync som lyder: «Token lagret. Du kan lukke siden nå.»

6. Det er alt. Du har installert MAL-Sync-utvidelsen i nettleseren din og er klar til å automatisk spore favorittanimeprogrammene og -filmene dine uten å måtte bekymre deg for å oppdatere listen din.

Slik sporer du anime-episoder automatisk med MALSync

1. Etter å ha installert Chrome-utvidelsen, naviger til plattformen du regelmessig bruker for å streame anime eller lese manga. Vi bruker Netflix for å demonstrere denne funksjonen i denne opplæringen.

2. Bare klikk på animeen du vil se. Nå vil en liten pop-up vises øverst på skjermen for å bekrefte at du har begynt å se anime. Klikk «OK» i popup-vinduet «Start watching», og MAL-Sync vil begynne å fungere.

3. MAL-Sync vil nå spore seerfremgangen din. Når du har strømmet nesten 80 % av episoden, vil den bli merket som sett i profilen din. Du vil se en pop-up som bekrefter at du har fullført å se episoden nederst.

4. Du kan angre det samme hvis du ved et uhell har videresendt episoden eller hoppet over en episode i køen. Dessuten, hvis du noen gang lukker fanen mens du ser på et program, husker MAL-Sync tidsstemplet du dro. Hver gang du streamer den episoden igjen, vil du se en popup som sier «Fortsett kl [timestamp]» på toppen.

  Hvordan lage diagonal tekst i Word

5. Dessuten, hvis MAL-Sync ikke klarer å gjenkjenne fremdriften eller feiler ut, kan du oppdatere det samme på egen hånd ved å klikke på fremdriftslinjen nederst på skjermen.

6. Her er hvordan den automatiske sporingen vil se ut i din anime-database. MAL-Sync oppdaterer automatisk fremgangen din i AniList- eller MyAnimeList-profilen din. Denne utvidelsen vil helt sikkert bli en del av anime-se-rutinen din når du begynner å bruke den.

Ytterligere MAL-Sync-funksjoner du bør kjenne til

I tillegg til automatisk sporing av anime og manga, tilbyr MAL-Sync Chrome-utvidelsen tilleggsfunksjoner som du bør sjekke ut mens du bruker denne utvidelsen. La oss ta en rask titt på disse funksjonene:

1. Hvis du klikker på blyantikonet eller trelinjersikonet nederst i høyre hjørne, vises en ny liten popup-boks på skjermen.

2. Den gir deg tilleggsinformasjon som en oversikt over anime, anmeldelser og til og med anbefalinger som ligner på den du ser på. Den lar deg også oppdatere fremdriften din, viser strømmenettstedet du bruker til å streame anime, og mer.

3. Dessuten kan du klikke på MAL-Sync-utvidelsesikonet ved siden av adressefeltet (kan være skjult under utvidelsesknappen) for å se hva alle anime og manga du ser på for øyeblikket og hva MAL-Sync sporer.

4. Hvis du klikker på «Innstillinger»-ikonet i popup-vinduet for MAL-Sync-utvidelsen, kan du justere en rekke funksjoner, for eksempel hvilke nettsteder du ønsker å spore mens du streamer anime. Du kan endre temaet, videospilleren, fremdriftsestimatet og andre funksjoner i utvidelsesinnstillingene.

MAL-Sync Alternativer til Auto-Track Anime

Merk: Alternativene nevnt her er for sporing uten nett. For øyeblikket er det ikke noe alternativ for online sporing nå. Vi vil oppdatere denne veiledningen regelmessig i tilfelle nye verktøy blir utgitt.

Taiga

Taiga er det beste alternativet til MAL-Sync for brukere som ønsker å automatisk spore nedlastede anime-episoder mens de ser offline. Taigas brukergrensesnitt er enklere, og appen er enkel å bruke. Den støtter alle de tre viktigste anime-bibliotekene, inkludert MyAnimeList, Kitsu og AniList. Appen har førsteklasses funksjoner som,

 • Automatisk mediegjenkjenning: Identifiser enkelt filen du ser på og oppdater listen over anime du har sett.
 • Interaktive sesongdiagrammer for å finne ut alle de siste anime-nyhetene.
 • Dessuten har brukere muligheten til å dele den nåværende anime-episoden de ser på via Discord Rich Presence, et Twitter-innlegg og mer.

Prøve Taiga

MAL-oppdatering

Hvis du foretrekker MyAnimeList for sporing av anime fremfor andre nettsteder, er MAL Updater det perfekte programmet for deg. Det som skiller dette fra andre er muligheten til å angi temaer, slik at du kan bruke dine favorittanime-temaer. Den støtter bare MyAnimeList og oppdaterer all anime-fremdriften din til bare den nettsiden. Den kommer ikke med massevis av funksjoner, men fungerer perfekt med enkle funksjoner, inkludert:

 • Spor automatisk episodene du ser offline og oppdaterer dem i MyAnimeList-biblioteket ditt.
 • Den har en søkelinje for å se etter ny informasjon om animeen du ser på eller ønsker å starte neste gang.
 • Den har et temaalternativ for å bruke favoritt-anime UI-temaet ditt og forbedre utseendet til appen.
  Slik kobler du sammen Riot- og Xbox Game Pass-kontoen din

Prøve MAL-oppdatering

Shoko

Selv om installasjonen av denne appen er litt tidkrevende, er Shoko et verdig alternativ til MAL-Sync for offline anime-seere. Shoko er den mest komplette anime-databaseappen på denne listen. Du kan bruke denne appen til å ikke bare spore anime automatisk, men også bruke den til å streame anime via den innebygde mediespilleren. Du får også støtte for omfattende filbehandling, AniDB-database og mer. Shoko tilbyr forskjellige egne apper for å støtte flere plattformer. Noen av de mest nyttige funksjonene er:

 • En sentralisert database for korrekt oppdatering av episoder og vedlikehold av dem.
 • Et enkelt filbehandlingssystem for enkelt å administrere databasen din.
 • I motsetning til alle andre applikasjoner, integrerer den en mediespiller slik at du kan streame anime hvor som helst.

Prøve Shoko

ofte stilte spørsmål

Er MAL-Sync-utvidelsen lovlig og trygg å bruke?

Denne utvidelsen er tilgjengelig i Chrome Nettmarked, og det er trygt å si at det er helt lovlig og trygt å bruke.

Kan du importere fra MAL til AniList?

For å oppdatere listen din kan du enkelt eksportere filen mylist.xml fra MAL og importere den til AniList-kontoen din.

Hvilken er den beste anime-trackeren?

Hver anime-databaseside har sine egne fordeler, slik at du enkelt kan velge en som dekker dine behov. Myanimelist, AniList, Kitsu og AniDB er blant de beste der ute nå.

Koster AniList penger?

Nei, AniList er helt gratis å bruke og krever ikke noe abonnement for å spore anime- og mangafremgangen din.

Spor Anime-filmer og TV-serier automatisk

Så det er alt du trenger å vite om hvordan du automatisk sporer animeen du ser på eller mangaen du leser akkurat nå. Nå kan du gjøre det uten problemer. Vi håper vi var i stand til å introdusere dette nye verktøyet til arsenalet ditt, noe som gjør det enklere for deg å automatisk spore alle de beste anime-programmene som Death Note og filmer du ser. Du kan også teste ut de frakoblede autosporerne som er oppført ovenfor og velge en etter dine behov. Når du har testet det ut, la oss få vite hvilket autosporingsverktøy og anime-databasenettsted du bruker i kommentarene nedenfor.

x