Slik tar du opp YouTube TV ved hjelp av DVR

Viktige takeaways

  • Opptak på YouTube TV er enkelt og lar deg bygge et digitalt bibliotek med favorittprogrammene og -filmene dine.
  • Du kan enkelt sette opp opptak på YouTube TV ved å søke etter bestemte programmer eller bla gjennom ulike kategorier.
  • YouTube TV tar automatisk opp de valgte programmene og filmene dine, og du kan få tilgang til dem i bibliotek-fanen på hvilken som helst enhet.

Å spille inn TV-serier eller filmer på YouTube TV er en utmerket måte å bygge opp din digitale katalog på, og det krever nesten ingen innsats på dine vegne. Slik kan du selv sette opp opptak på YouTube TV.

Slik tar du opp YouTube TV på nettleseren din

Å sette opp en DVR er en av de beste måtene å ta opp TV-programmer på din PC. For å begynne å spille inn YouTube TV på nettet, gå til YouTube TV nettstedet og søk etter et program eller en film du vil spille inn. Du kan gjøre dette ved å trykke på forstørrelsesglassikonet øverst til høyre på skjermen og skrive navnet på programmet i søkefeltet.

  Direktestrøm til YouTube, Twitch, Facebook og mer med disse 10 verktøyene

Hvis du ikke leter etter noe spesifikt, kan du også bla nedover hjemmesiden og begynne å bla gjennom de forskjellige kategoriene til du finner noe som interesserer deg.

Når du har funnet serien eller filmen du ønsker, velg den for å se flere detaljer. Dette vinduet vil vise deg en kort oversikt over showet og gi deg en liste over episoder. For å sette opp opptakene dine, trykk på pluss-ikonet til høyre for å legge det til i biblioteket ditt.

Du kan også velge Bibliotek-fanen øverst på startskjermen for å finne nye programmer og filmer å spille inn. Trykk på Legg til i bibliotek-knappen nederst på skjermen, og YouTube TV vil automatisk få opp en liste over programmer eller filmer den tror du vil være interessert i.

Velg de du vil ta opp, og trykk på Fullfør-knappen nederst til høyre for å legge dem alle til biblioteket ditt samtidig. Denne funksjonen er tilgjengelig på alle enheter.

  Hvordan redigere YouTube-videoer gratis: 5 alternativer

Hvis du legger til noe i biblioteket mens en økt pågår, vil den begynne å ta opp fra det tidspunktet du trykker på knappen. Du vil ikke kunne se begynnelsen av episoden eller filmen.

Slik tar du opp YouTube TV på din mobile enhet

For å sette opp en DVR på YouTube-appen, start appen på smartenheten din og trykk på forstørrelsesglassikonet øverst til høyre på skjermen. Skriv inn navnet på programmet du vil spille inn.

Velg et program eller en film, og trykk på plussikonet ved siden av tittelen for å legge den til i biblioteket ditt.

Det er så enkelt. Hver gang en episode sendes eller filmen begynner på YouTube TV, tas den automatisk opp for deg.

Slik tar du opp YouTube TV på Smart TV

Prosessen med å spille inn YouTube TV på smart-TV-en din kan variere avhengig av merkevaren eller modellen din, men prosessen bør ikke være så veldig forskjellig fra mobilappen eller nettet.

Bruk fjernkontrollen til å bla gjennom kategoriene til du finner et program eller en film som vekker din interesse. Alternativt kan du navigere til forstørrelsesglasset øverst til høyre på skjermen og begynne å lete etter noe spesifikt.

  Reparer YouTube fullskjerm som ikke fungerer i Windows 10

Velg en film eller et program og trykk på plussikonet eller Legg til i bibliotek-knappen for å sette opp opptakene dine. Derfra kan du lene deg tilbake, slappe av og la YouTube TV ta seg av resten.

Hvor finner jeg opptakene mine på YouTube TV?

Nå som showet eller filmen er spilt inn, lurer du kanskje på hvor du finner den. For å finne og se opptakene dine, logg på YouTube TV på mobilen, TV-en eller nettleseren og bla til Bibliotek-fanen øverst på skjermen.

Det er her du finner alle opptakene dine. Du vil også se hvilke fremtidige opptak du har planlagt. Velg en av dine innspilte episoder for å se den. Denne funksjonen er så enkel og lett å bruke at den passer for unge brukere, og er en av mange grunner til at YouTube TV er en av de beste strømmetjenestene for barn.

Ikke planlegg livet ditt rundt TV-en

Å spille inn programmer og filmer på YouTube TV gir deg mer frihet til å leve livet ditt. I stedet for å jobbe med favorittprogrammene dine slik at du ikke går glipp av noen, la YouTube TV planlegge seg selv rundt deg i stedet.

Neste gang en av vennene dine ønsker å spise middag samme kveld som finalen i Survivor, kan du gå ut og ha det hyggelig og vite at showet ditt venter på deg når du kommer tilbake.