Snapdragon Glance er en bruksbevisst låseskjermapp for Android

Android er uovertruffen i tilpasning. Glem ROM-er og lanseringer, låseskjermen alene kan tilpasses med slike som Cover og portet Galaxy S4 eller Note 3 låseskjermer. På den måten kan det hende at et annet låseskjermverktøy ikke virker banebrytende. Kilden utgjør imidlertid en forskjell. Etter fjorårets Snapdragon Battery Guru, har Qualcomms Xiam kommet ut i år med Snapdragon Glance, en gratis, intelligent låseskjermerstatning for Snapdragon-drevne enheter som gir deg umiddelbar tilgang til varsler, viktig informasjon og appene du bruker mest.

Den offisielle erklæringen lover at med denne appen, «med et øyeblikk kan du raskt se hva som er nytt siden sist du så på enheten din: se viktige varsler, se når neste avtale er, sjekk været, start relevante apper og kontakt folk mer raskt.»

Glance krever at du har Snapdragons Battery Guru installert da den bruker appens bruksstatistikk for å optimalisere opplevelsen din. Battery Guru er en flott app i seg selv. Hvis du ikke har installert det ennå, anbefaler vi å prøve det. Det tar litt over tre dager å lære bruksatferden din og konfigurerer seg deretter.

  Hvordan fikse Windows 10 gjenkjenner ikke Android-telefon

Når du starter appen, tar den deg gjennom en rask (og nydelig) veiledning om hvordan du best kan bruke den, hvoretter den viser oppsettskjermen. Blikket vises hver gang du trykker på strømknappen for å vekke skjermen og kan avsluttes ved å trykke på Hjem- eller Tilbake-tasten. Hvis du noen gang har brukt Symbian Touch series 60 (som Nokia N8), vil du umiddelbart gjenkjenne utformingen av Glance-låseskjermen. Varslene er i vanlig visning rett på midten av skjermen. Eventuelle SMS, e-poster, kalenderhendelser eller sosiale medier-varsler vil vises her.

På toppen av disse viser Glance klokkeslettet, alarmene dine og tilstrekkelig værinformasjon, alt før du låser opp skjermen. Det føles naturlig å ha de viktigste oppdateringene et trykk unna; det sparer oss absolutt bryet med å gå gjennom flere apper. Hvis du ønsker å avvise varsler, sveiper du bare over dem individuelt eller trykker på «X» ovenfor for å fjerne alle på en gang.

  Nye funksjoner i Firefox 33 for skrivebord og Android

Etter å ha lært bruksmønstrene dine fra Battery Guru, vil Glance kjenne appene du bruker og kontaktene du samhandler mest med på et bestemt tidspunkt på dagen, og vil automatisk vise snarveiene deres nederst på skjermen. Disse er imidlertid ikke hugget i stein; du kan legge til dine egne snarveier til dette området.

Sveip oppover på snarveilinjen viser et ekstra «favoritter»-område for tilpassede apper og kontaktspesifikke anrops-/meldingssnarveier. Du kan også holde nede på et appforslag fra appen og ekskludere det fra fremtidige forslag eller legge det til i favorittområdet.

Hvis du er bekymret for sikkerheten, ikke vær det. Som standard omgår Glance låseskjermen og passordet, men du kan slå av denne funksjonen fra innstillingsskjermen. Når det er gjort, vil Glance gå ut til standard låseskjerm i stedet for startskjermen.

  Avast! Fjerning av løsepengevare fjerner Android-enheten din fra Simplelocker

Siden den fortsatt er i betastadier, er det noen få bretter å stryke ut, en slik er at noen ganger vises standard låseskjerm foran Glance når skjermen slås på. For det meste tar det et sekund før Glance tar plassen til standard låseskjerm i slike tilfeller.

Selv i betastadiene har Snapdragon Glance en god start, den eneste begrensningen er at den er designet spesielt for Qualcomm-enheter. Når det først er på sitt beste, ser vi for oss at det vil være en veldig elegant løsning. Jeg ser fram til det.

Installer Snapdragon Glance fra Play Store