Swiftkey er nå tilgjengelig i App Store for iOS 8, her er vår mening [Review]

iOS 8 er her! Vent, vi sa det allerede i vår forrige artikkel. Ok, så la oss begynne å snakke mer og mer om det. En av de største fremskrittene i iOS 8 er ikke på det kosmetiske nivået, det er på utviklerens ende, som kommer tilbake på et kosmetisk nivå. Nå er miljøet litt mer åpent og for det formål vil det være støtte for tilpassede tastaturer (sjekk blant annet vår anmeldelse). Prediktiv tekst er det foretrukne våpenet for legenden om Android SwiftKey som trer foten inn på slagmarken til iOS, bevæpnet med sveipe-til-skriv-funksjonalitet. Les videre for å finne ut hvordan det gikk.

SwiftKey hadde fått gjennomslag blant utvalgte betabrukere, og det ble utropt til å være klar så snart iOS var (det samme var noen få andre, så vel som Swype). Den første tanken når du slår på Swiftkey er et øyeblikk med stille ettertanke, fordi du vet at dette er et skritt mot noe større, kanskje et enhetlig operativsystem (det kan skje en dag) eller kanskje mer realistisk, en enda mer åpen iOS, hvem vet ?

Hvis du har brukt Swiftkey på Android, er din eneste oppgave å konfigurere den for iOS 8, som er en annen prosedyre, men etter det er det samme verktøyet.

  Automatisk deaktiver iOS 7-alarmer når media spilles av eller strømmen er tilkoblet

For de av dere som ikke er kjent med Swiftkey, er det et tastatur som lærer mens du skriver. Den leser dine sosiale medier, meldingene dine og bestemmer fraseringen og setningsstrukturen din, og den tilpasser seg veldig raskt. Den har til og med en Swype-lignende funksjon som heter Flow, hvor du kan rulle over tastene for å legge inn det tiltenkte innholdet. Det har vært en betydelig del av Android-opplevelsen helt siden den ble gratis, med brukere som velger dette over standardtastaturet.

Før vi snakker om hvordan det fungerer, la oss fortelle deg hvordan du konfigurerer det. Prosessen er enkel. Last ned appen (lenke nedenfor). Start SwiftKey og du vil bli møtt med et velkomstvindu. Følgende skjerm vil vise deg en aktiveringsprosess, som er enkel.

Innstillinger > Generelt > Tastatur > Tastatur > Legg til nytt tastatur > SwiftKey

Nå har du aktivert SwiftKey, men funksjonen vil være noe begrenset til du gir den full tilgang. For å gjøre det, gå til de samme tastaturinnstillingene som ovenfor, trykk på SwiftKey – SwiftKey og slå på Tillat full tilgang. Nå er du klar til å ta det en tur.

  Moju lar deg lage og dele Gif-lignende animerte bilder [iOS]

Når du vil skrive noe, vil standardtastaturet ditt vises, trykk på globusikonet nederst til venstre på skjermen og SwiftKey-tastaturet ditt skal vises. Hvis du har flere tastaturer installert, fortsett å trykke på kloden til du ser SwiftKey-tastaturet.

For å la SwiftKey virkelig lære av deg, gå til SwiftKey > SwiftKey Cloud > Personalisering og gi tilgang til de oppførte feedene. Den vil lære av disse feedene (den vil ikke legge ut på sosiale medier) og vil være bedre rustet til å forutsi innspillet ditt.

Når det gjelder selve tastaturet. Det er et veldig godt designet tastatur, med tanke på at folk sannsynligvis ikke vil ønske et nytt oppsett med innbydende armer velkommen, for det formål har de holdt designen veldig nær den originale iOS. Du har muligheten til å velge mellom et mørkt og lyst tema, men det er alt for nå. Den ligner ikke mye på Android-versjonen, dessuten mangler de fargerike og fengende temaene fra Android for øyeblikket også. Jeg antar at det kommer til å være en del av en premium-funksjon eller kanskje en senere oppgradering som starter når folk sakte tilpasser seg det nye tastaturet.

  SmartClose fryser bakgrunnsapper i iOS for å forbedre batterilevetiden

Den har muligheten til å koble til andre enheter også, så hvis du er en langvarig SwiftKey-bruker, kan du umiddelbart importere innstillingene dine og komme i gang umiddelbart.

Nå er det store problemet ikke tastaturet i seg selv, det er muligheten til å legge fingrene dine på tvers av tastene og levere input. Noe startet av Swype tilbake i 2009 på Samsung Omnia II (Windows Mobile 6.1). SwiftKey kaller det Flow. Du kan konfigurere flyt på eller av, men å beholde den på betyr ikke at du ikke kan skrive regelmessig. Husk at nøyaktighet ikke er en 100% garanti når det kommer til denne typen teknologi, så du kan forvente den feilaktige oppføringen av og til, men det er vanligvis på opp og opp.

Hvorvidt SwiftKey vil erstatte iOS-tastaturet fullstendig, eller kanskje noe annet vil komme senere og erstatte dem alle, er foreløpig ikke kjent. Det vi vet er at SwiftKey er veldig effektiv og ganske avansert. Det er noe du definitivt bør inkludere på en liste over ting du kan prøve på din nye iOS 8. Jeg vet at jeg vil.

Få SwiftKey for iOS (gratis)