SwiP er en gratis profilbytteautomatiseringsapp for Android

Oppgaveautomatisering har blitt ganske populær blant mobilbrukere takket være apper som Tasker. Tasker lar deg konfigurere forskjellige scenarier basert på gjeldende plassering, tid, hendelse og så videre, og automatisk utløse forskjellige handlinger basert på disse scenariene. For eksempel, hvis du vil at telefonen automatisk skal bytte til stille modus når den er koblet til for lading, eller trenger å slå av WiFi når du er på veien, kan du enkelt oppnå det ved å bruke Tasker. Det eneste forbeholdet med Tasker er at det er en betalt app, og selv om den er verdt hver krone, vil de fleste brukere heller ikke betale ut pengene. Hvis du leter etter et gratis, eller enda bedre, åpen kildekode-alternativ, prøv SwiP. Denne nye appen er utviklet av XDA-Developers-medlemmet Flow-Chi, og automatiserer bytte mellom forskjellige enhetsprofiler. Den er ikke på langt nær så fleksibel eller funksjonsrik som Tasker, men det den tilbyr bør være nok for den uformelle brukeren. I tillegg gjør dens enkelhet det mye lettere å forstå. Detaljer etter hoppet.

  Lås Android-apper selektivt på flere måter med Lockdown Pro

SwiPs startskjerm har to faner øverst merket «Profiler» og «Triggere». Fra under førstnevnte kan du redigere eksisterende profiler eller opprette nye. Disse profilene er forhåndsinnstilte for systeminnstillinger og tjenester. For hver profil kan du spesifisere en annen ringemodus (normal, stille osv.), volum, GPS, Wifi og Bluetooth-innstilling, lysstyrkenivå og mer. Når du er ferdig, trykker du på hakemerket i øvre høyre hjørne for å lagre endringene.

Den andre fanen, Triggers, er det som faktisk lar deg spesifisere reglene som en bestemt profil skal aktiveres for. Akkurat som Du kan opprette og konfigurere så mange utløsere du trenger på en måte som ligner på profilene. Innenfor en triggers konfigurasjon kan du spesifisere ulike parametere, for eksempel plasseringskoordinater, tid, varighet, hodetelefonstatus (tilkoblet/frakoblet) osv.

  Materialdesign Fargepaletter foreslår farger for appen din [Android]

For hver trigger må du også spesifisere profilen som aktiveres når betingelsene i den er oppfylt. Hvis du planlegger å bruke flere utløsere, ikke glem å angi en prioritet for hver.

Appen er fortsatt i beta, men ser ut til å fungere uten problemer. Last den ned til enheten din fra Play Butikk-koblingen nedenfor, og fortell oss hvordan det fungerte for deg.

Installer SwiP fra Play Store

[via XDA-Developers]