Android Live Wallpaper Switcher med konfigurerbare kilder

Android står høyt over konkurrentene på mange områder, hovedsakelig når det kommer til tilpasningsmuligheter og endring av det generelle utseendet og følelsen til enheten. Et slikt element er valg av bakgrunnsbilder. Hvis vi ser på hovedkonkurrentene, begynte iOS å tilby bakgrunnstilpasning ganske sent på dagen, og til og med de er ikke mye brukt bortsett fra på låseskjermen, siden startskjermen vanligvis er full av appikoner som skjuler det du har angitt som bakgrunnen. På samme måte er Windows Phone-bakgrunnsbilder kun synlige på låseskjermen. Med variasjonen av start- og startskjermvalg som du får med Android, er det plattformen der det å ha en annen bakgrunn virkelig skinner.

  Hold styr på hvor du parkerer bilen med Auto Finder for Android

Levende bakgrunnsbilder, til tross for at de er batterisvin, er en av de viktigste preferansene for mange brukere. For en stund tilbake så vi 500 Firepaper se dagens lys – et utmerket levende bakgrunnsbilde som gikk gjennom utvalgte bilder fra 500px-biblioteket. Med det samme konseptet mange hakk lenger kommer Muzei – et levende bakgrunnsbilde som automatisk kan bla gjennom bakgrunnsbilder fra en rekke andre kilder, takket være antallet utvidelser som allerede er tilgjengelige for appen. La oss se nærmere på hva den har å tilby.

Muzei kommer fra den berømte utvikleren av DashClock, og snakker kvalitet og finesse fra den første lanseringen. Konseptet bak appen er at den fungerer med forskjellige «kilder», og som standard velger den fra et bibliotek med populære kunstverk, i tillegg til å gi deg muligheten til å inkludere ditt lokale fotobibliotek også.

  Svar, avvis eller demp anrop fra en flytende knapp [Android]

Siden Muzei er åpen kildekode, er Goolge Play Store full av utvidelser som utvider kildesamlingen og lar deg inkludere slike som 500px, Reddit, Flickr, Facebook og en rekke andre.

Det som virkelig skiller Muzei er måten utvikleren har forlatt ting åpne for utvikling av utvidelser. De fleste tilpasningene er avhengige av kildene du legger til. Appen lar deg bli varslet når et nytt bakgrunnsbilde blir brukt, og konfigurere endringsintervallet. Husk også hvordan noen bakgrunnsbilder er så farge-/teksturrike at de har en tendens til å sky ikonene på startskjermen? Muzei adresserer det ved å dimme bakgrunnen som standard, som deretter kan bringes til fokus ved å dobbelttrykke på startskjermen. En enkel og elegant løsning, spør du meg.

  Se prishistorikk for apper for iOS, Android og Windows Phone

Samlet sett er Muzei en av de fineste bakgrunnsappene jeg noen gang har brukt, inkludert den berømte 500 Firepaper. Appen er gjennomtenkt, elegant bygget og gjør alt den lover, og litt til. Et must hvis du er en fan av Android-tilpasning. Denne gratisappen krever Android 4.2 eller nyere for å fungere.

Installer Muzei fra Play Store