Ta opp, rediger, gjengi og last opp videoer fra en iOS-enhet

Videoredigeringsapper er ikke akkurat en etterspurt sjanger. For ikke å si at det ikke er populært, men det tiltrekker seg en nisje. Profesjonelle bruker sannsynligvis avanserte verktøy som Final Cut Pro X eller Adobe Premiere Pro CC, mens entusiastsektoren sannsynligvis bruker noe som Cinelab, iMovie, Movie Maker, osv. Men for entusiaster på farten er alternativene deres enten gratisapper med svært begrenset kapasitet eller dyre apper som får jobben gjort. Nå, med utgivelsen og den enorme suksessen av Kinomatic for iOS, en app verdt $3,99 i appbutikken, har vi et verktøy som kan ta opp, redigere, gjengi og laste opp videoene dine direkte fra iOS-enheten din. Appen er for øyeblikket halvveis, så det er et røverkjøp å kjøpe nå.

Da jeg først begynte å kjøre denne testen, syntes jeg resultatet var for svakt. Senere innså jeg at jeg hadde skrudd ned lysstyrken på skjermen min. Problemet ble løst ved å øke lysstyrken, men det var fortsatt litt svakt sammenlignet med standard videokamera. Med apper som Camera + får du et mylder av tilpasninger inkludert ISO, eksponering, lukkerhastighet osv. som direkte påvirker lyset, noe som gjør det til en hendig kameraforbedring. I Kinomatic, annet enn White Balance, Exposure Lock og Focus Lock, er det ikke mange tilpasninger fra videoopptakeren. Dette er bare for å få minuttsakene ut av veien først, slik at vi kan komme rett til de gode bitene.

  Slik sender du direkte på Facebook fra iOS og Android

Innspilling

Som vi sa, det var problemer med lys, og hvis vi skal være helt ærlige, er det problemer med hvitbalansen også, men det appen mangler i opptaksevne, veier den opp for ved å importere media. Du kan bare ta opp ved å bruke enten standardappen eller hvilken som helst app du foretrekker, og du kan importere den til redaktøren. Men hvis du insisterer på å bruke Kinomatic-opptakeren, lar appen deg ta opp flere forekomster. Den har to markører, en for eksponering, den andre for fokus. Du kan låse disse i tilfelle du finner en innstilling som fungerer for deg. Så er det bildestabiliseringsknappen, en blits (som riktignok hjelper betraktelig på mørket). Nedenfor er en rød sirkel, trykk som vil starte opptaket. Når opptaket starter, blir sirkelen til en firkant, og trykker på hvilken, avslutter opptaket. Det er knapper ved siden av opptak for digital zoom, de fungerer ganske jevnt.

  Gjør videoer til GIF-er på en iOS-enhet, kontroller avspilling og bildefrekvens

Redigering

Nå er det her appen virkelig gjør inntrykk. Du kan bruke videoene som er tatt opp gjennom appen, eller du kan importere videoer du har tatt opp andre steder. Du kan legge til tekst, fjerne/erstatte lyd og spleise sammen en samling som best presenterer øyeblikkene slik du valgte å se dem. For å være rettferdig er appen nær Movie Maker enn den er Final Cut Pro X, men selv med mobilbegrensninger og alt, tilbyr denne appen mer enn gjennomsnittsappen i denne prisklassen. Det er også en interessant fade inn og uttoning mellom videoer, akkurat nok til å eliminere hoppet i lyd uten å trekke oppmerksomhet til det.

  Lag gjøremål fra en e-post og legg dem til i kalenderen din [iOS]

Dette er selvfølgelig ikke laget for profesjonelle, men hvis du er en vlogger, eller kanskje komprimerer relaterte videoer til en enkelt fil, er dette appen for deg.

Du kan se resultatene av en video laget med denne appen over her.

Skaff deg Kinomatic for iOS [$1.99 for a limited time, then available for $3.99]