tipsbilk.net

TCLs revolusjonerende gjennombrudd innen Mini LED-teknologi

I september 2023, TCL kunngjorde sitt nye flaggskip, 98-tommers X955 QD-Mini LED-TV. Med enestående 5000 full-array lokale dimmingssoner (5184 for å være nøyaktig) og 5000 nits topp lysstyrke, tar denne giganten til en 4K TV TV-teknologi til nye nivåer.

Med svartnivåer til rivaliserende OLED-TVer og en topp lysstyrke for å la dem stå, har TCL X955 også en lengre levetid og en større skjerm enn OLED-er tilbyr. Du trenger heller ikke bekymre deg for innbrenning. I tillegg har TV-en fordeler fremfor vanlige LCD-TVer. I tillegg til lysstyrke- og kontrastfaktorene inkluderer disse et bredere fargespekter og et bredere dynamisk område.

En enestående størrelse av lokale dimmingssoner

TCL var de første som utviklet en Mini LED-TV for masseproduksjon da de ga ut TCL 8-serien tilbake i 2019. Nå bruker mange av de beste kvanteprikk-TV-ene Mini LED-bakgrunnsbelysning. Men med X955 har TCL hevet standarden igjen og fortsetter å flagge på forbløffende vis.

Mini LED-teknologi øker antallet LED-er TV-en kan bruke. Dette fører igjen til en økning i lokale dimmingssoner. Jo flere soner en TV har, jo mer presis blir lyskontrollen. Denne kontrollen fører til høyere kontrastnivåer, mer nøyaktige og levende farger og overlegen lysstyrke, som alle bidrar til utrolig bildekvalitet.

TCL har designet linsene i sin Mini LED-teknologi på selskapets helt eget PanGu Lab. Linsene er mye mer stabile og pålitelige takket være deres silikonkonstruksjon.

  Alexa, Siri og Google forstår ikke et ord du sier

Med jevn spredning av lys sikret av hver enkelt LED, skaper linsene jevn belysning over hele 98-tommers skjermen. Med presis kontroll over lyset som sendes ut av hver dimmesone, er det ingen forstyrrelse av nærliggende soner. Derfor forhindres effektivt uønskede glorie- og blomstringseffekter, der lys velter over i mørke områder og får dem til å virke mer opplyste.

Grunnlaget for dyp kontrast

Du får uovertrufne kontrastnivåer med absolutt presisjon levert av 5000 full-array lokale dimmingssoner. Dype, mørke svarte farger dukker opp når TV-en dimper bakgrunnslyset i mørke scener. Seerne kan oppleve en omsluttende mørk avgrunn med levende detaljer når de nyter atmosfæriske filmer og videospill.

Motsatt får bakgrunnsbelysningen liv i lyse scener eller områder, og produserer blendende høydepunkter som lyser opp skjermen med forbløffende klarhet. Kort sagt, TCL X955 leverer visuelle symfonier med sterk kontrast.

Den kan nå maksimal lysstyrke som aldri før er oppnådd av en TV

Med 1 000–2 000 nits for øyeblikket regnet som flaggskipnivåer for topp lysstyrke på en hvilken som helst TV, er det forbløffende at TCL allerede har tatt det enorme spranget til 5000.

Alle kan se skjønnheten i denne lysstyrken i hverdagen. Solen som reflekteres fra en ettermiddagssjø, for eksempel, treffer lett 5000 nits. Filmskapere har prøvd å gjenskape denne skjønnheten i mange år. Men dessverre for dem har TV-er alltid manglet teknologien som trengs for å bringe visjonene deres ut i livet. Men med de 5000 nits X955 kan treffe, er de endelig i stand til å oppnå drømmene sine.

Forbløffende topplysstyrke tar HDR til nye nivåer

En TVs høyeste lysstyrke er nøkkelen til å frigjøre det fulle potensialet til HDR-innhold. Når du vurderer de tidligere nivåene som andre TV-er kunne nå, kan det være vanskelig å forestille seg hvor forbløffende og realistisk HDR-innhold ser ut på kraftsenteret som er TCL X955.

  De 7 beste chatbot-eksemplene som løser våre vanlige daglige problemer

Å se HDR-innhold på denne utrolige TV-en viser hele spekteret av lysspekteret, fra den mørkeste skyggen til det mest lyssterke høydepunktet. Det er en helt naturlig skildring av lys og skygge, med de mest strålende høydepunktene som er trofast gjengitt uten at det går på bekostning av detaljene i mørke scener.

Resultatet er ganske enkelt en oppslukende seeropplevelse av naturtro detaljer og farger som ble antatt å være umulig for bare kort tid siden. TCL X955 overskrider grensene for en tradisjonell TV-opplevelse og baner vei for et ekte kinoeventyr i ditt eget hjem.

Enten du nyter feiende landskap og flokker med eksotiske dyr i en naturdokumentar eller en hjertestoppende episk actionfilm, blander TCL X955 sømløst dype svarte farger, blendende høydepunkter og feilfri, naturlig farge til et fengslende, visuelle billedvev.

Den oppnår denne banebrytende lysstyrken uten en temperaturøkning

TCL har genialt designet den mest avanserte Mini-LED-brikken som noen gang er laget. Den sender ut lys gjennom en serie på seks papirtynne krystaller i sømløs rekkefølge og finjusterer spenningen omhyggelig for effektiv drift. TV-en kan skru opp lysstyrken samtidig som den opprettholder en jevn temperatur.

Selv når TV-en bruker alle 5184 lokale dimmingssoner og 5000 nits med topplysstyrke, er temperaturen urokkelig og under kontroll.

Med TCL som støtter både HDR10+ og Dolby Vision, betyr den fantastiske topplysstyrken at seerne bør forberede seg når de ser på HDR-innhold. Den gigantiske skjermen blir levende i et kalejdoskop av strålende lys og farger, med perfekte detaljer i både lyse og mørke scener. Blendende hvite spretter ut av skjermen mens blekkaktige, mørke svarte farger viser forvirrende rike nivåer av dybde.

  Topp 7 Bug Bounty-plattformer for organisasjoner for å forbedre sikkerheten

Videre produserer fargespekteret over én milliard naturlige farger for en naturtro opplevelse.

Dessuten vil dette lysstyrkenivået le i møte med ethvert konkurrerende omgivelseslys. Skjermen forblir med andre ord en ting av skjønnhet selv med gardinene brede og solen som slår inn gjennom vinduet. Lørdagsmatinéer eller søndag ettermiddagsfotball vil bli for alltid forbedret. I tillegg vil det å se i et mørklagt rom gi den mest engasjerende hjemmekinoopplevelsen du kan forestille deg.

Et genialt gjennombrudd innen Mini-LED-teknologi

Alt i alt 98-tommeren TCL X955 er en TV som tar oss til neste nivå innen TV-teknologi.

Til tross for at den har nådd disse utrolige bildenivåene, er X955 også energieffektiv og holder en jevn temperatur. I disse tider med klimaendringer og høye energiregninger, er det godt å vite at TCL har vurdert disse faktorene mens de driver oss mot nye høyder.

Det er ingen komme unna det faktum at denne TV-en også ser rett og slett fantastisk ut montert på en vegg. I tillegg til den ulastelige bildekvaliteten er den ultratynn og har en rammefri skjerm. Og med støtte for HDMI 2.1, 144Hz VRR og et suverent 4.2.2-kanals lydsystem, er TCL X955 så mye mer enn sin revolusjonerende Dual 5000-teknologi.

**Modeller kan variere fra marked til marked. Vennligst kontakt ditt lokale TCL-kontor for detaljer.

Dette er et sponset innlegg. Produktvalgene og meningene uttrykt i denne artikkelen er fra sponsoren og reflekterer ikke den redaksjonelle retningen til MakeUseOf eller dets ansatte.

x