Teamledelse er enkelt med Teamwork Software

Bruk av programvare for å administrere et team forbedrer kommunikasjonen og koordineringen av oppgaver. Det øker også den totale produktiviteten og kvaliteten på arbeidet som produseres.

Selv de mest essensielle verktøyene, som apper som sporer tiden din eller oppgavetavler, kan hjelpe deg med å få mye gjort. Det er tider når du trenger en komplett løsning for å få hele teamets ledelse under kontroll.

Gjøremålslister og planlegging av møter er bare to aspekter ved effektiv teamledelse. Ved å kombinere ulike programvarefunksjoner kan du forbedre samarbeidet og lagre viktige data om dine prosjekter, klienter, oppgaver og andre aktiviteter og ressurser.

Antallet programvarefunksjoner du kombinerer avhenger av størrelsen på teamet ditt og typen arbeid du utfører.

Følgende er egenskapene som gruppen din kan trenge for å oppnå sitt fulle potensial:

 • Planlegging av arbeid, inkludert delegering og rangering av oppgaver og bruk av en delt kalender.
 • Chatter, fildeling og andre former for kommunikasjon og samarbeid.
 • Ledelse av prosjekter innebærer å legge til arbeidskraft og ansvar til felles bestrebelser og overvåke deres progresjon.
 • Datalagring gir et enkelt sted hvorfra du kan få tilgang til informasjon om dine kunder, kontakter, team, firma og andre relevante emner, blant annet.
 • Rapportering og analyser inkluderer arbeids- og prosjektrapporter, tidsovervåking og dashbord.

I de fleste tilfeller vil du ha to alternativer å velge mellom:

 • Gjør en innsats for å inkorporere ulike teknologier som bare gir en spesifikk funksjon i en enhetlig teamadministrasjonsløsning.
 • Benytt deg av én enkelt altomfattende programvareløsning som allerede gir deg alle mulighetene du ønsker.
 • Hva er vanskeligheten? Det er hundrevis av programmer og verktøy som bare har en enkelt funksjon, men det er mye færre omfattende alternativer. Så her er vi med programvaregjennomgangen av den beste teamadministrasjonsprogramvaren på markedet, «Teamwork.»

  Oversikt over teamarbeid

  Teamwork er et nettbasert programvarefirma med hovedkontor i Cork, Irland. En privat gruppe driver selskapet i Irland. Teamwork utvikler programvare som letter oppgavehåndtering og teamsamarbeid.

  Firmaet rapporterte at fra og med 2016 ble programvaren brukt av mer enn 370 000 organisasjoner (inkludert Disney, Spotify og HP) og hadde mer enn 2,4 millioner brukere. Selskapet ble etablert i 2007.

  Teamarbeid lar deg anslå hvor lang tid du tror vil kreve for å utføre oppgaver og deretter spore hvor mye tid du bruker på å jobbe med disse prosjektene.

  Etter hvert som tiden går, vil du bli mye flinkere til å estimere, og du vil med presis nøyaktighet kunne fastslå hvor mye tid det tar å utføre spesifikke jobber.

  Teamarbeid er mer enn bare timelisteprogramvare. Den lar deg administrere prosjekter og beta-tester nå teamkommunikasjonsevner som Teamwork Chat. Teamwork er en alt-i-ett-løsning for å administrere teamets tid og prosjekter.

    Hvordan installere en videoringeklokke

  Teamwork er et selskap som selger ulike tjenester som kjører i skyen. Disse applikasjonene inkluderer Teamwork, Teamwork Desk, Teamwork Spaces, Teamwork CRM og Teamwork Chat.

  Teamwork ble først gjort tilgjengelig for publikum 4. oktober 2007, og på den tiden hadde det tidsstyring, milepælsadministrasjon, fildeling, tidsregistrering og chat-funksjoner.

  Etter sigende kan plattformen som brukes av Teamwork integreres med markedsføringsteknologiapplikasjoner som HubSpot og andre produktivitetsverktøy som Slack, Microsoft Teams, Zapier, Dropbox og QuickBooks.

  Funksjoner ved teamarbeid

  Teamworks mange tidsbesparende funksjoner og de som forbedrer samarbeidet gjør prosessen med å administrere prosjekter langt mer effektiv og praktisk.

  #1. Portefølje

  Teamworks porteføljeprosjektstyringsverktøy gjør det enkelt å få en oversikt på høyt nivå over flere prosjekter samtidig. Dette er nyttig enten du søker etter en enkel metode for å få tilgang til viktig informasjon eller etter en oppdatering om prosjektets generelle status.

  #2. Ressursforvaltning

  Du må administrere teamets ressurser effektivt for å fullføre klientarbeidet til tiden og under budsjett. Dette inkluderer alt fra langsiktig planlegging til å forberede seg på daglig kapasitet.

  Teamarbeid kan hjelpe deg med å håndtere teamets sanntidsstyring av arbeidet. Du vil få et fugleperspektiv av alles evner ved en titt, noe som gjør det enkelt å omfordele arbeid og eliminere flaskehalser.

  #3. Automasjon

  Du vil frigjøre tid til å konsentrere deg om mer strategiske og kreative bestrebelser hvis du bruker automatisering for å effektivisere prosjektledelsen.

  #4. Apper

  Du trenger ikke sitte ved skrivebordet for å gjøre ditt beste arbeid. Med Teamwork-applikasjonene for iOS og Android kan du fortsette arbeidet ditt selv mens du er borte fra skrivebordet.

  Mobilapplikasjonene deres er stappfulle med alle funksjonene du trenger for å generere utmerket arbeid, noe som gjør det enklere for deg å administrere det bredere bildet uavhengig av hvor du er.

  #5. Tidssporing

  For effektivt å administrere arbeidet, fakturerbare timer og prosjekter, er det viktig å ha en solid forståelse av hvordan (og hvor) tiden din blir brukt.

  Slik kan det å jobbe som et team hjelpe: Å bruke prosjektledelsesprogramvare med en integrert online tidsregistrering kan hjelpe brukere med å opprettholde konsentrasjonen, sikre at jobben deres blir fullført i tide og få dypere innsikt i arbeidet deres.

  #6. Gantt-diagram

  Den lar deg lage et online Gantt-diagram, som du kan bruke for å sikre at prosjektene dine holder tidsplanen. Oppdag hvordan bruk av en Gantt-prosjektplanlegger i Teamwork vil hjelpe deg med å bedre administrere tidsrammene dine og levere arbeid av høyere kvalitet.

  #7. Samarbeide

  Du trenger bare å beholde penn og papir for å spore alt som må fullføres. Derfor må programvaren du bruker til å administrere prosjekter kunne utføre en betydelig mengde arbeid på dine vegne.

  Teamwork tar vare på detaljene ved å gi deg alle verktøyene du trenger for å holde arbeidet ditt på ett sted, snakke med teamet ditt effektivt og gjøre samarbeid enklere. På grunn av dette kan teamet ditt fokusere på det de kan best, noe som gir deg mer tid til å gjøre det du kan best.

  #8. Lag

  Strømlinjeform prosessen med å planlegge og sette opp et prosjekt ved å delegere oppgaver til forskjellige team og underteam. Dette vil spare deg for tid til andre administrative oppgaver og gi deg en helhetlig oversikt over hvert teams ansvar og arbeidsmengde.

    Hvilken bør du kjøpe?

  #9. Kanban tavlevisning

  Du kan bruke Kanban-tavler i Teamwork for å kartlegge arbeidsflyten din, gi en rask oversikt over gjeldende aktivitetsstatus og automatisere arbeidsflytene dine.

  Du kan også få fullstendig innsikt i logistikken til prosjektet ditt og overvåke sanntidsprogresjonen av oppgavene dine mens de går gjennom prosessen med å administrere prosjektet ditt.

  #10. Ubegrenset gratis klientbrukere

  Kundene dine vil dra nytte av forbedret samarbeid, mer synlighet og en mer fruktbar opplevelse når du gir dem alle mulighetene til Teamwork uten ekstra kostnad.

  Klientbrukere lar deg inkludere kundene dine i prosjektene dine uten ekstra kostnad. Så dette gjør det til en ideell løsning for reklamebyråer og andre profesjonelle tjenesteleverandører.

  Funksjoner er delt inn i fem trinn i ethvert prosjektledelsesprosjekt, og de har videre underkategorisert disse funksjonene.

  La oss ta en titt på disse funksjonene.

  #1. Plan

  • Kalender
  • Prosjekt eier
  • Milepæler
  • Oppgavelistemaler
  • Oppgaver og deloppgaver

  #2. Samarbeide

  • Notatbøker
  • Filer og versjonskontroll
  • Følgere
  • Meldinger
  • Personvern
  • Tillatelse

  #3. Levere

  • Budsjett utgifter
  • Oppgavelistebudsjetter
  • Prosjektbudsjett
  • Fakturering
  • Risikoregister
  • Tidslogging

  #4. Rapportere

  • Prosjektets lønnsomhet
  • Filtre
  • Dashbord
  • Prosjektoppdateringer
  • Oppgavehistorikk

  #5. Integrere

  • Teamarbeidsplasser
  • Teamarbeidspult
  • Teamarbeid CRM
  • Teamarbeid Chat

  Hvordan er Teamworks funksjoner nyttige for Team Management?

  Teamarbeid har flere funksjoner, som forklart tidligere, som å lage en oppgaveliste kan være svært nyttig for teamledelse. Ved å lage oppgavelister kan du gi prioritet til teamet ditt.

  I tillegg kan du dele opp hvert arbeid i sine deloppgaver for å få ytterligere innsikt og dybde. Den nyeste informasjonen er tilgjengelig ved å overvåke progresjonen av oppgaven i sanntid.

  Teamarbeid vil varsle deg hvis det oppstår problemer, oppgaver er fullført, det er veisperringer og så videre. Siden det gjør det lettere å overvåke hele teamets arbeid, kan dette vise seg å være svært nyttig for deg i rollen som teamleder.

  Kommer teamet ditt på etterskudd, eller følger de timeplanen? Du vil kunne finne svaret på det spørsmålet ved hjelp av Teamworks milepælsfunksjon, som lar deg overvåke dashboards som sammenligner forfallsdatoene dine med dine eksisterende resultater.

  På grunn av milepæler vil teamet ditt kunne oppnå alt som må gjøres. Dette lar deg også lage krystallklare mål, legge ved oppgavelister og spore fremgang.

  Det nytter ikke å kaste bort tid på å lete etter kritiske prosjektfiler som kan ha blitt feilplassert i organiseringen av prosjektet. Du kan lagre alle viktige filer på ett sted med Teamwork, og du kan enkelt laste opp nye versjoner når det er nødvendig for å demonstrere fremgang.

  Følgere-funksjonen i Teamwork lar kundene dine overvåke utviklingen av et prosjekt i sanntid. Dette er nyttig hvis du har kunder som er interessert i å overvåke et prosjekts fremdrift.

  Prissetting av teamarbeid

  Prisen på denne Team Management-programvaren er delt inn i fire kategorier: Free Forever, Deliver, Grow, & Scale, som kan være nyttig for ulike selskaper basert på deres behov og kapasitet.

  Teamwork gir deg også to betalingsfrekvensalternativer: Månedlig og Årlig. Det er tydelig at den årlige planen er billigere enn den månedlige.

  Månedsplan/BrukerÅrsplan/Brukerfri Forever$0$0Lever$13,99$119,8Vekst$24,99$215,8SkalaKontakt TeamworkKontakt Teamwork

  Alternativer til teamarbeid

  Wrike

  Wrike er et robust verktøy som scorer godt i programvare for kommunikasjon og prosjektstyring. Den ble eksplisitt designet med tanke på team. Wrike er en nettbasert teamkommunikasjonsplattform for oppgave- og prosjektledelse.

    Løs problemer med å godta en invitasjon til en Xbox-fest

  Selskapet, som Citrix nå eier, fortsetter å ekspandere på disse områdene samtidig som det introduserer kapasiteter som er knyttet til dem.

  Applikasjonen har nå blitt oppdatert for å inkludere ytterligere funksjoner for arbeidsintelligens, for eksempel prognoser når et prosjekt står i fare for å løpe forsinket og fremheve potensielle årsaker til denne risikoen.

  Wrike er enklere å installere og begynne å bruke enn mange lignende prosjektstyringsapplikasjoner, selv om prisen ligger i den høyere enden.

  SmartSuite

  SmartSuite er en samarbeidsplattform for arbeidsadministrasjon som lar team planlegge, måle og administrere enhver arbeidsflyt, uavhengig av om den er knyttet til et prosjekt, en pågående prosess eller vanlige daglige aktiviteter. Prisen per bruker hver måned starter på $10, og det tilbys 15 forskjellige språk.

  Du kan få tilgang til alle verktøyene som er nødvendige for å utvikle et enhetlig system for å administrere prosjekter på en enkelt enhetlig plattform.

  Du vil kunne holde styr på den nåværende tilstanden til ethvert prosjekt ved å administrere dets oppgaver, milepæler, eiere og ressurser. Fleksible rapporter og tidslinjevisninger lar deg se hvordan alt faller på plass.

  Forfatterens syn på teamarbeid

  Siden Teamwork er enkelt å bruke og kommer med ulike funksjoner, inkludert fakturering og fakturering, er det passende for team som håndterer fakturerbart klientarbeid fordi det kommer med begge funksjonene.

  Selv om prisen har økt gradvis, fortsetter den å være en utmerket investering. Teamwork har en mobilapplikasjon for iOS- og Android-enheter, noe som gjør det mulig for alle å holde seg oppdatert på prosjekter og oppgaver uavhengig av hvor de er.

  Dette er spesielt nyttig hvis du ofte jobber med kolleger på farten. Mobilapplikasjonen til Teamwork gir deg en oversikt over den nåværende tilstanden til arbeidet og de tilhørende tidsrammer.

  Likevel inkluderer den ikke alle funksjonene som er tilgjengelige i nettappen. Derfor er det nyttig å holde kontakten med teamet ditt ved å oppdatere statusen din eller legge til timer brukt på en jobb, men mobilappen er på ingen måte ment å erstatte nettappen.

  Bunnlinjen

  Du kan produsere rapporter, visualisere arbeidet ditt ved hjelp av Kanban, tildele oppgaver, lage lister, administrere tid, samhandle med andre brukere og mer, alt via Teamworks brukervennlige og enkle grensesnitt.

  Teamarbeid kan hjelpe deg med å gjennomføre vellykket og få resultatene du og teamet ditt jakter på, uavhengig av din erfaring med prosjektledelse eller om dette er første gang du leder et prosjekt. Det beste er at du kan begynne å bruke Teamwork uten å bruke en krone.

  x