Android

Topp 11 beste Disney Wallpaper Apps for Android

Siden Disney-illustrasjoner har eksistert i nesten et århundre (selskapet ble grunnlagt i 1923) og mange av oss har vokst opp med noen av klassikerne, er det ganske vanlig å se hvordan venner og familie bruker Disney-tapeter. Til tross for at de fortsetter å satse på dem gitt at innsatsen har vært fokusert på Marvel og Star Wars, har selskapet nylig mistet interessen for klassikerne som hjalp det til å bli det mediekraftverket det er i dag. I denne artikkelen vil vi dele de 11 beste Disney-bakgrunnsappene og Disney-prinsesse-bakgrunnene for mobil, siden hver av applikasjonene tilbyr den beste Disney-livsbakgrunnen.

Topp 11 beste Disney Wallpaper Apps for Android

Hvis du vil tilpasse mobiltelefonen din med gratis Disney-bakgrunnsapper, nedenfor har vi nevnt listen over beste applikasjoner som er tilgjengelige i Play Store. Denne listen inkluderer også Disneys levende bakgrunnsbilde.

1. ZEDGE

Disney bakgrunnsbilder er også allment tilgjengelig på ZEDGE for Android-enheter. Du kan finne en rekke resultater ved å skrive ordet Disney i søkefeltet øverst.

 • Du kan velge mellom bakgrunnsbilder av Disney-figurer eller Disney-slottet, for eksempel. Når du finner den du liker, trykker du på den for å åpne neste side, hvor du kan velge å lagre den eller angi den som bakgrunn.
 • Bortsett fra tradisjonell bakgrunn, kan du også bruke videobakgrunn.
 • Det er også ringetoner og varslingslyder som du kan bruke fra Disney. Du trenger bare å trykke på avspillingsknappen for å forhåndsvise lyden, og hvis du liker den, kan du velge den og trykke på nedlastingsikonet. Det siste trinnet er at du bare trenger å velge alternativet som vil bli satt som ringetone eller varslingslyd.
  Slik frigjør du intern lagring på Android-telefonen din

2. Prinsesse Bakgrunn HD

Appen Prinsesse Bakgrunn HD har mange valgmuligheter når det kommer til bakgrunnsbilder til Disney-prinsesser. Bakgrunnsalternativer inkluderer både individuelle og gruppebilder av Disney-prinsessene. Hvis du kommer over en du liker, kan du lagre den, bruke den eller sette den på listen over favoritter.

 • Øverst i appen ser du forskjellige faner. Du kan velge prinsessebakgrunnen din fra nylig, fremhevet, populær og tilfeldig.
 • Det er også en delt knapp tilgjengelig hvis du vil dele med noen som vil elske bakgrunnen i appen.
 • Appen tilbyr også funksjoner som at du kan bruke appen i mørk modus, få bakgrunnsvarsler og se tre kolonner i stedet for to.
 • Denne appen er på listen over beste Disney bakgrunnsapper på grunn av funksjonene og bildekvaliteten.

3. Tegneseriebakgrunner

En annen applikasjon i den gratis Disney-bakgrunnsappen er Tegneserie Bakgrunn. Og det gir deg mulighet til å velge mellom forskjellige karakterer. Appen gir bare Mikke som Disney-karakter, men han er generelt alles favorittkarakter. Hvis du vil ta en pause fra Disney, kan du sjekke ut Warner Brothers-karakterer og andre.

4. Søte Mikke Bakgrunnsbilder

De Søt Mikke Bakgrunn app fokuserer på Mikke bakgrunnsbilder. Den tilbyr deg også å laste ned bakgrunnsbilder til telefoner, nettbrett og til og med stasjonære datamaskiner. Det som er bra med denne appen er at hvis du laster ned en av bakgrunnsbildene, vil den gi deg muligheten til å laste den ned i et gyldig format for din telefon, nettbrett eller PC med optimal oppløsning.

5. Superhelter Bakgrunnsbilder 4K

Dette er appen du trenger for å tilpasse smarttelefonens låseskjerm og bakgrunn hvis det du virkelig liker med Disney er Marvel-filmene. De mest kjente Marvel-superheltene, inkludert Iron Man, Spider-Man, Captain America, Hulken, Ant-Man, Captain Marvel, Hawkeye, Vision, Black Widow, Black Panther, Doctor Strange og Star-Lord, er omtalt på et stort antall bakgrunner i HD og 4K kvalitet på Superhelter Bakgrunn 4K.

  Bruk eksponerings- og fargepunktkontroll for å lage unike filtre [Android]

6. Prinsesse Bakgrunn

En annen beste Disney tapetapp hvor du kan finne nydelige illustrasjoner med realistiske finisher av Disney-prinsesser er Prinsesse Bakgrunn.

 • I tillegg kan du laste ned Disney-prinsessebakgrunner og illustrasjoner med det nyeste antrekket, forskjellige frisyrer, tilbehør og mer.
 • Brukergrensesnittet er vennlig og enkelt å bruke fordi alt du trenger å gjøre er å trykke på designet du liker best for umiddelbart å sette det som bakgrunnsbilde til enheten din.

7. 1000+ tegneseriebakgrunner

En annen beste Disney tapetapp med et stort utvalg av Disney bakgrunnsbilder er 1000+ tegneseriebakgrunner. Du kan laste ned disse Disney prinsesse bakgrunnsbilder for mobil fra denne appen.

 • Nettstedet har mer enn 300 design: Ubegrenset og unikt.
 • Brukergrensesnittet deres er enkelt, og du kan bla gjennom de forskjellige kategoriene eller bare bruke din smarte nettleser for å finne en karakter eller film raskere.
 • I tillegg kan du velge fra en rekke crowdsourcede design for filmplakater, kjente øyeblikk og mer.

8. Søt Bakgrunn: Blå Koala

Lilo & Stitch har sin egen tapetapp Søt Bakgrunn: Blå Koala og Stitch finnes i alle tilgjengelige bakgrunnsbilder. Mer enn 200 forskjellige bakgrunnsbilder tilbys av denne applikasjonen, noe som er fordelaktig. Når du åpner den, legger den også til flere kategorier.

9. Cartoon Fan Art-bakgrunnsbilder – K

Hovedmotivet til Cartoon Fan Art bakgrunnsbilder – K er å dele bilder som er inspirert av Disney-universet.

 • Hvert av bakgrunnsbildene har et nivå av vakre farger og detaljer. Du bør derfor ha dem alle på din mobile enhet.
 • Applikasjonen tilbyr et bredt utvalg av alternativer, alt fra nyere episoder av Disneys animasjonsserier og filmer til klassiske verk som har blitt digitalt restaurert.
 • Videre er det forskjellige motetrender der noen design skiller seg ut, inkludert kawaii, minimal, monokrom, flerfarget og mer.
  Fiks Wyze Error Code 06 på Android

Den er oppført blant de beste Disney-bakgrunnsappene som et resultat av alle disse funksjonene.

10. Prinsesse Bakgrunn HD – 4K

De beste Disney prinsessedesignene er i databasen til Prinsesse bakgrunnsbilder HD – 4K.

 • Du kan finne offisielle og brukergenererte bilder på plattformen som trofast følger linjene til det originale kunstverket.
 • I tillegg er det noen crossovers i illustrasjonene, slik som prinsessene Moana og Elsa leker sammen på en nydelig dag.
 • Det beste er at å sette bakgrunnsbilde ikke vil kreve mye innsats; du må velge designet du vil ha og bestemme om du vil bruke det som bakgrunnsbilde eller låseskjerm.
 • En annen beste del med denne appen er at du kan finne Disney prinsesse levende bakgrunnsbilde for mobil.

11. Filmbakgrunnsbilder Full HD / 4K

Aladdin, Beauty and the Beast, Askepott, Dumbo, Maleficent, The Jungle Book og The Lion King er bare noen av Disney-filmene som har levende bakgrunnsbilder tilgjengelig i appen Filmbakgrunnsbilder i full HD / 4K. Du kan laste ned disse Disney prinsesse bakgrunnsbilder for mobil fra denne appen.

 • Nesten alle superheltene fra de mest kjente filmene er representert av Marvel, i tillegg til karakterer fra DC som Batman, Superman, Wonder Woman, Jokeren og Aquaman.
 • Denne appen har en favorittseksjon der vi enkelt kan finne alle de tidligere merkede bildene som favoritter for alltid å ha dem i nærheten uten å måtte åpne galleriet.

***

Appene nevnt i listen ovenfor er ikke offisielle Disney-apper, men de vil gi deg fantastiske Disney-bakgrunnsbilder. Du kan prøve det ved å laste ned en hvilken som helst app som er nevnt. Du kan også bytte fra forskjellige karakterer når du vil. Så, hvilke beste Disney-bakgrunnsapper og Disney-prinsessebakgrunner for mobil skal du velge fra denne listen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x