Topp 12 minidatamaskiner for bærbarhet og ytelse

Smarte enheter retter seg mot mer portabilitet. PC-er gjør det samme ved å lage utmerkede minidatamaskiner som du kan sjekke ut.

Det kan være litt vanskelig å bære en større tårn-PC fra ett sted til et annet. Prosessen vil avhenge av både avstand og transportmiddel. Det kan være relativt enkelt å flytte den innenfor et enkeltrom eller en bygning, men å flytte den over en større avstand kan kreve mer forberedelse.

Hvorfor er det vanskelig å ta en større tårn-PC fra ett sted til et annet?

Til å begynne med kan større tårn-PC-er være klumpete og tunge. Så du må ha en passende bæreveske eller beholder for å beskytte den mens du reiser. Du må kanskje også demontere noen komponenter for å forenkle transporten og sikre at transporten ikke ødelegger noe.

For det andre, vær forsiktig når du overfører den for å forhindre at den faller eller slår den, da dette kan skade de indre delene. Det vil også være best å sikre at datamaskinen er trygt forankret og skjermet fra miljøfarer som støv, fuktighet eller høye temperaturer. Av disse grunner anbefales det sterkt å bruke minidatamaskiner. La oss lære mer om det.

Hva er minidatamaskiner?

En minidatamaskin er en mer kompakt maskin med mange av de samme egenskapene og funksjonalitetene som en stor datamaskin. Minidatamaskiner kan ha én eller enda flere prosessorer, multitask og støtte multiprosessering, og håndterer vanligvis store arbeidsbelastninger.

Minidatamaskiner er mer potente enn personlige datamaskiner og arbeidsstasjoner, selv om de er mindre enn stormaskiner eller superdatamaskiner.

De ble først og fremst laget for kommersiell programvare og tjenester som trenger stormaskinsystemers hastighet og effektivitet. Minidatamaskiner brukes vanligvis som mellomstore servere, i stand til å kjøre mellomstore programmer og støtte mange samtidige brukere.

Hvorfor bør minidatamaskiner prioriteres fremfor jevnaldrende?

En minidatamaskin kan være et godt alternativ når en person trenger en sterk og pålitelig datamaskin, men ikke har mye plass eller ønsker å spare penger på strøm.

De er lettere å reise og passer på trange steder siden de er mer kompakte og mindre enn PC-er med mellomstore og store tårn. Dessuten bruker de mindre energi, noe som kan redusere strømkostnadene.

Minidatamaskiner er perfekte for aktiviteter som nettlesing, e-post, tekstbehandling og videokonferanser. Selv om de mangler prosesseringskapasiteten til mellom- og store tårn-PCer for aktiviteter som spilling eller videoredigering, kan de enkelt utføre andre oppgaver.

Små datamaskiner er også ofte rimeligere enn sine klumpete kolleger, noe som gjør dem til et perfekt alternativ for kjøpere med et stramt budsjett. Følgende er en detaljert liste som består av noen av de beste minidatamaskinene som kan brukes til daglig rutine og annet arbeid.

Den kompakte og potente Beelink Mini PC Mini S har en 11. generasjons Intel Core-prosessor, spesielt den firekjerners N5095 CPU med en maksimal klokkehastighet på 2,9 GHz. Takket være InteeverydayGraphics 610, 8GB, DDR4-minne og en 128GB M.2 SSD, kan den håndtere daglige dataoppgaver, inkludert nettsurfing, dokumentbehandling og multimedieavspilling.

  3 flotte måter å bruke tellefunksjonen i Excel

Dual-band Wi-Fi, Bluetooth 4.2, Gigabit Ethernet og flere porter, inkludert USB 3.0, USB 2.0, HDMI og en hodetelefon-/mikrofonkontakt, er alle inkludert i Mini S. Dessuten støttes 4K Ultra HD-kvalitet for en forbedret seeropplevelse.

Videre støttes Wake On LAN, Auto Turn On og PXE Boot av denne maskinen for å tilfredsstille alle dine behov. Til tross for sin minimale størrelse, har Mini S et robust metallskall som sprer varmen godt, og sikrer pålitelig drift.

AWOW Mini PC

AWOW Mini PC er en liten stasjonær datamaskin med Windows 11 Pro og en Intel Celeron J4125-prosessor. Det er ment å gi tilstrekkelig ytelse og raske multitasking-evner. Grunnleggende databehandling som surfing på nettet, e-post og kontorprogramvare håndteres enkelt av den.

AWOW Mini PC-en inneholder flere USB-porter, HDMI, Ethernet og en hodesetttilkobling blant kontaktene. Dessuten støttes dobbel skjermutgang for økt produktivitet. Denne kompakte datamaskinen tilfredsstiller enkelt en rekke bruksscenarier, inkludert de hjemme, for underholdning, spill, arbeidsplassen, nettbasert læring, industri, etc.

Et strømlinjeformet og brukervennlig grensesnitt på minidatamaskinens forhåndsinstallerte kopi av Windows 11 Pro vil gjøre multitasking og ytelse til en lek. De forbedrede sikkerhetsfunksjonene er også fordelaktige for deg. Denne mini-PC-en gjør det enkelt å koble til nettverkene og enhetene dine, takket være BT4.2 og dobbel 2.4/5G Wi-Fi.

KAMRUI AMD Ryzen 7

Den lille og potente KAMRUI AMD Ryzen 7 Mini PC-en er en maskin bygget for effektiv ytelse. En AMD Ryzen 7 3750H CPU kjører den. Den kan operere på opptil 4,0 GHz og garanterer raske og flytende operasjoner.

Databehandling, tavletegning, datasurfing og andre oppgaver vil være mer komfortable takket være 4K UHD-kvaliteten og 60 bilder med flytende video.

Den lille PC-en har 512 GB NVMe SSD-lagring og 16 GB DDR4 RAM. Dette er mer enn nok minne og lagringsplass for multitasking eller krevende programmer. Datamaskinen har også et Radeon RX Vega 10 grafikkort, som gir fantastisk grafikk for videoredigering, spilling og andre grafisk utfordrende oppgaver.

Dens flere kontakter, inkludert HDMI, USB-C, USB-A og Ethernet, tilbyr forskjellige tilkoblingsmuligheter. For trådløst nettverk støtter gadgeten også Wi-Fi 6 og Bluetooth 5.1. Det passer for profesjonelle, multimedieprodusenter og spillere som trenger høyytelsesbehandling i en kompakt formfaktor.

ACEMAGICIAN Mini PC

En potent og liten stasjonær datamaskin kalt ACEMAGICIAN Mini PC N5105 har en 11. generasjons Intel Core-prosessor. N5105 CPU kommer med en maksimal klokkehastighet på 2,9 GHz. Den inneholder 512 GB M.2 SSD og 16 GB DDR4 RAM, noe som gir den nok hastighet og kapasitet til hverdagslige datamaskinoppgaver som nettlesing, dokumentskriving og multimediestrømming.

Med Wi-Fi 5, HDMI, Bluetooth og VESA installasjonsalternativer gir Mini PC N5105 dobbel 4K UHD-oppløsning. Den kan brukes som et mediesenter eller til andre former for underholdning fordi den inkluderer en automatisk oppstartsfunksjon. På grunn av sin beskjedne størrelse er den enkel å montere på en vegg eller et skrivebord på trange steder.

Dens høyytelseselementer og små fotavtrykk gjør den til et utmerket alternativ for de som søker etter en kraftig, plassbesparende skrivebordsløsning.

TRIGKEY Mini PC

TRIGKEY Mini PC er en liten stasjonær datamaskin som bruker N5095 mikrodatamaskinen fra Intels 11. generasjon av prosessorer. Den tilbyr rask og effektiv ytelse på grunn av 16 GB DDR4 RAM og 500 GB M.2 SSD 2280.

  13 beste plattformer for å selge dine digitale eiendeler

Denne minidatamaskinen har en rekke tilkoblingsmuligheter, inkludert Ethernet og Wi-Fi for nettverk, HDMI, DisplayPort, USB-C og USB 3.0. Den er enklere å transportere og lagre på grunn av den lille størrelsen. Mini PC er en solid og tilpasningsdyktig datamaskin som er perfekt for alle som trenger en bærbar og effektiv dataløsning.

Takket være høyytelsesspesifikasjonene, nettverksalternativene og den lille størrelsen, er den egnet for ulike aktiviteter, inkludert arbeid eller spill. Den er tilgjengelig på Amazon med BT4.0, slik at du kan koble direkte til den eksterne enheten, frigjøre plass på skrivebordet og forbedre dens estetiske appell.

En AMD Ryzen 7 3750H CPU driver den lille stasjonære datamaskinen kalt Beelink SER3 Mini PC. Den har en 500 GB M.2 NVME SSD og 16 GB RAM for rask og praktisk lagring. Kontorarbeid, filmavspilling og moderat spilling er bare noen av tingene SER3 kan håndtere.

Den doble HDMI på den lille stasjonære datamaskinen gjør det enkelt å koble til to skjermer samtidig. Dette lar deg forstørre arbeidsområdet, speile informasjon eller øke et enkelt vindu over flere skjermer. Trådløse kommunikasjonsalternativer inkluderer Bluetooth 5.0 og Wi-Fi 6.

Et innebygd kjølesystem på datamaskinen forhindrer overoppheting og sikrer jevn drift. Beelink SER3 Mini PC er en kraftig og tilpasningsdyktig datamaskin perfekt for hjemme- og arbeidsplassbruk.

ASBS mini PC

En kraftig liten stasjonær datamaskin laget spesielt for forretningsbruk er ASBS Mini PC. Med en maksimal klokkefrekvens på 4,2 GHz og en Intel i5-1135G7-prosessor, tilbyr den effektiv multitasking og rask ytelse.

Windows 11 Pro, som gir et brukervennlig grensesnitt og interoperabilitet med annen forretningsprogramvare, er allerede forhåndsinstallert på enheten.

Med 512 GB SSD og 16 GB RAM har ASBS Mini PC en maksimal utvidbar lagringsplass på 64 GB og 4 TB lagringskapasitet. Dette gir enkel tilgang til apper som brukes regelmessig og tilstrekkelig lagring for omfattende data.

Dens funksjonsrike grensesnitt gjør det mulig å koble til flere enheter samtidig, inkludert projektorer, skjermer, tastaturer, mus og kontorutstyr. Den er perfekt for kommersielle og industrielle applikasjoner. Tilgjengelig via Amazon, mini-stasjonær PCs 4K UHD trippelskjerm-funksjon gjør den til et fantastisk alternativ for multitasking og videoredigeringsarbeid.

Blackview MP60 Mini PC

Ved å bruke en Intel N5095-prosessor er Blackview MP60 Mini PC en bærbar Windows 11 Pro-datamaskin. Den yter raskt og effektivt med 512 GB M.2 SSD-lagring og 16 GB DDR4-minne. Den kan fungere som en liten spilldatamaskin og støtter dual-band Wi-Fi og 4K-grafikk.

Fire USB 3.0-porter, en USB Type-C, HDMI og en LAN-port, er blant MP60s mange tilkoblingsfunksjoner. Dessuten er et SD-kortspor og Bluetooth 5.0 inkludert. Enhetens vifteløse konstruksjon sikrer stillegående drift og lite varmetap.

En solid og tilpasningsdyktig datamaskin med eksepsjonell ytelse i en liten pakke, Blackview MP60 Mini PC er lett tilgjengelig på Amazon. Dessuten gjør dens kompakte natur den sømløs å bære den rundt.

KAMRUI GK3 Pro Mini PC

Et bærbart datasystem som bruker en Intel 11. generasjons N5105 mikroprosessor og en maksimal klokkehastighet på 2,9 GHz er KAMRUI GK3 Pro Mini PC. Med et brukergrensesnitt som ligner på en stasjonær datamaskin, håndterer Intel UHD Graphics 800 enkelt oppgaver som nettsurfing, e-postvisning, dokumentredigering, hjemme-/kontorbruk og mer.

Høyhastighets 16 GB DDR4, etablert 512 GB M.2 2280 SSD er en del av den lille KAMRUI-datamaskinen. Et system med 16 GB RAM er raskt og responsivt totalt sett. Den kommer også med en Gigabit Ethernet-tilkobling, som gir rask og pålitelig kommunikasjon.

  Retting av "iTunes kunne ikke koble til denne iPhone"-feilen

I tillegg tilbyr KAMRUI GK3 Pro en 2,5-tommers SSD-port for ekstra lagringsutvidelse. De som trenger en solid, men likevel bærbar dataenhet som kan takle krevende oppgaver, bør vurdere å kjøpe den.

ACEMAGICIAN Mini Gaming PC

En bærbar og potent stasjonær datamaskin, ACEMAGICIAN Mini Gaming PC har en AMD Ryzen 5 5600U mikroprosessor med en maksimal klokkehastighet på 4,2 GHz. Den har også en 512 GB SSD og 16 GB DDR4 RAM for rikelig med lagringsplass og rask ytelse.

Windows 11 Pro, et robust og trygt operativsystem egnet for spill og arbeid, driver denne minispill-PCen. I tillegg har den innebygd AMD Radeon-grafikk som gjør opp for flytende og engasjerende spillopplevelser.

AMR5 kan sende ut maksimalt tre videosignaler på 4K 60 FPS gjennom Type-C-grensesnittet på forsiden og HDMI- og DP-grensesnittene på baksiden, og gir funksjonen til en 3-skjerms synkron skjerm.

Mini PC Windows 11 Pro

Med en maksimal hastighet på 2,9 GHz driver Intel 11th Gen N5105-prosessoren Mini PC Windows 11 Pro, en bærbar datamaskin. Den har en 256 GB M.2 SSD og 8 GB RAM for rask og effektiv ytelse. Mini-PC-en støtter også en 2,5-tommers SSD med et totalt potensial på 2TB.

4K UHD-video kan spilles av på Mini PC Windows 11 Pro for fantastiske bilder. Den har 802.11ac Dual Band 2,4 & 5GHz Wi-Fi og kompatibilitet med Wi-Fi 6. Den nyeste trådløse tilkoblingen muliggjør hastigheter på opptil 450 Mbps på 2,4 GHz-båndet og 1300 Mbps på 5 GHz, noe som gir brukerne dobbelt så raske Internett for surfing, streaming og lett spilling.

Gigabit Ethernet-tilkoblingen kan koble til internett raskt og sikkert for applikasjoner, inkludert industriell og kommersiell bruk, vanlige online gruppemøter og massive filnedlastinger.

Mini PC Windows 11 Pro EliteMini

AMD Ryzen 9 5900HX-mikroprosessoren i EliteMini UM590 Mini PC, som kjører Windows 11 Pro, gir prosesseringsevne. Mini-PCen er kompakt, men kraftig, takket være sine 8 kjerner og 16 tråder, noe som gjør den perfekt for krevende applikasjoner som videoredigering og spill.

Mini-PCen har 512 GB PCIe SSD-lagring og 32 GB RAM for rask oppstart og nedlastingshastighet. EliteMini UM590 har mange kommunikasjonsporter, inkludert HDMI, DisplayPort, Thunderbolt 4 og mange USB-porter. En LAN-kontakt, Bluetooth 5.2 og Wi-Fi 6 er alle for pålitelige og raske nettverkstilkoblinger.

Ethvert skrivebordsoppsett, som kan fås gjennom Amazon, vil se mer elegant ut på grunn av sin slanke og moderne stil, og enhver oppgave vil bli raskt fullført på grunn av dens kraftige ytelse.

Konklusjon

Mini-PC-er som er lette og enkle å bære, gjør arbeidet ditt praktisk. Minidatamaskiner er kompakte, robuste, effektive og kan brukes til ulike databehov. De er perfekte for bruk i IoT, sikkerhetssystemer, digital skilting og andre applikasjoner på grunn av deres lille størrelse, lave strømforbruk og forskjellige muligheter. Både fagfolk og entusiaster favoriserer dem på grunn av deres tilgjengelighet og lave kostnader.

Deretter kan du sjekke ut noen av de beste enkeltbordsdatamaskinene.

x