Ultimate Settings Panel Ett klikk tilgang til Windows og Outlook-innstillinger

Med komplekse programmer er innstillingene like komplekse. Utviklere prøver sitt beste for å gruppere innstillingene optimalt slik at brukere kan finne den rette når de leter etter den, men når et program er så komplekst som for eksempel en e-postklient, er det fortsatt komplisert. Ultimate Settings Panel er en ny bærbar app utgitt av Techy Geeks som setter innstillinger for Windows, Outlook 2010, Configuration Manager 2007 og 2012 i en pen liste. Klikk på et av elementene og det vil åpne konfigurasjonsvinduet for deg. Applikasjonen sparer deg for bryet med å måtte vasse deg gjennom menyer og undermenyer med alternativer. for å finne innstillingen du leter etter

  Hva er Windows 10 IoT, og når vil du bruke det?

Start Ultimate Settings Panel; brukergrensesnittet er et enkelt vindu delt inn i fem faner, en hver for innstillingene den viser. Innstillingene er gruppert i Windows, Generelt, Outlook 2010, ConfigMgr 2007 og ConfigMgr 2012. Windows-fanen viser innstillinger som du ofte ønsker/trenger tilgang til, for eksempel Enhetsbehandling, Lydinnstillinger, Windows-brannmur, Windows Update, Eksternt skrivebord , og mer.

Kategorien Generelt er igjen dedikert til Windows, men gjelder for innstillinger som påvirker operativsystemet som helhet, for eksempel foreldreinnstillinger, alternativer for filindeksering, alternativer for filgjenoppretting, kontrollpanelet, etc.

Outlook-fanen gir deg tilgang til alternativer som Clean Auto Complete, Clean Categories, Clean deling og mer. Det er ikke ment å hjelpe deg med å raskt finne ut hvor du kan sette opp en e-postsignatur eller hvor du kan bruke regler på en e-post. Alternativene er langt mer begrenset i denne kategorien, selv om de fortsatt er nyttige.

  Slik fikser du Windows Stop Code 0xc000021a (fullstendig ekspertveiledning)

KonfigMgr-fanene gir deg tilgang til klientappletten, CMTrace, programvaresenteret og et alternativ for å avinstallere klienten.

Ultimate Settings Panel er flott for alle som går over fra Windows 7 til Windows 8 fordi innstillingene har flyttet seg noe i Windows 8 og brukere kan finne det vanskelig å administrere dem. Appen fungerer ikke som et mellomledd mellom deg og innstillingene til operativsystemet eller Outlook. I stedet er det som en liste over snarveier. Selve listen er kanskje ikke organisert, men alt er der og ett klikk åpner det riktige vinduet for deg. Det sparer tid for å si det mildt. Hvis det er installert på en datamaskin, kan det hjelpe systemadministratorer med å hjelpe brukere når de fjerner feilsøking av et system ved å gjøre det enklere for brukeren å finne de riktige innstillingene. Appen er ny og flere alternativer vil sannsynligvis bli lagt til. Sjekk ut Windows God Mode hvis du leter etter noen ekstra elementer å konfigurere.

  Windows 7 dør i dag: Her er det du trenger å vite

Installer Ultimate Settings Panel