Varsling er der materialdesign møter varsler på låseskjerm

Android Ls låseskjermvarsler er noe mange Android-brukere ser frem til. Det er ikke et unikt konsept, og de som ønsket varsler på låseskjermen før Android L gikk sannsynligvis med en app som gjorde susen for dem. Men siden det er en helt annen opplevelse når en funksjon legges til av selve operativsystemet, har Android Ls låseskjermvarsler en betydelig forventning bak seg. Notific er en Android-app verdt $0,99 i Google Play Store som etterligner Android Ls låseskjermvarsler usedvanlig godt. Foruten en utmerket materialdesign-UI, kommer appen med en ikke forstyrr-modus og muligheten til å svart/hviteliste apper.

Når den er installert, vil appen åpne navigasjonsskuffen som standard. Gå til dashbordet og aktiver de nødvendige tillatelsene. Med mindre disse tillatelsene er aktivert, vil ikke appen kunne sende deg varsler. For å svarteliste apper, gå til fanen Svarteliste fra navigasjonsskuffen og velg hvilke apper du ikke vil motta varsler fra.

  Food Builder gir deg næringsinformasjon basert på ingrediensene dine

Deretter går du til appens innstillinger hvor du kan tilpasse temaet for varslene, aktivere en ikke forstyrr-modus og mer. Innstillingene er delt inn i tre typer; varsling, sensor og tema.

Under Varslingsinnstillinger kan du aktivere lavprioriterte varsler som er deaktivert som standard. Dette vil tillate Google Nå å sende deg værvarsler osv. Lignende apper med lav prioritet vil også få lov til å sende deg varsler. Du kan se utvidede varsler som kommer med handlingsknapper, og velge når varselet skal dukke opp basert på tilstanden til skjermen. Ikke forstyrr-modus, kalt nattmodus kan også administreres her.

  Hvilke kamerainnstillinger bør jeg bruke for landskapsbilder?

Sensorinnstillingene forteller appen når den skal vekke enheten basert på tilbakemelding fra nærhetssensoren. Du kan stille inn det slik at Notific vekker enheten hver gang du tar den opp. Den kan gjenkjenne om enheten er i lommen eller plassert på et bord. Du kan også stille inn slik at varslene er låst til en portrettorientert skjerm.

Under Temainnstillinger kan du velge mellom to oppsett; det gamle NotifyMe-oppsettet presenterer alle varsler i en konsolidert popup. Popup-vinduet har en dedikert fane for hvert varsel. Android Wear-oppsettet lar deg sveipe gjennom flere popup-vinduer, én hver for et varsel. Du kan administrere lysstyrken til bakgrunnen, skjule status- og navigasjonslinjen og gjøre bakgrunnen uskarp når du ser på et varsel.

  Slik blokkerer du avsendere i Mail-appen på iPhone og iPad

Selve varslingen er ganske funksjonell; du kan sveipe den for å åpne appen direkte (Akkurat som i iOS), du kan se hvilken app som sendte deg varselet, og du kan avvise den. Både utførelse og funksjonalitet er utmerket og appen er verdt prisen du betaler for den.

Last ned melding fra Google Play-butikken