Vedvarende Forbedrer volumkontrollen på Android gjennom egendefinerte profiler

Slår du smarttelefonen til stille modus hver gang du kommer på jobb? Vil du ikke forstyrre den sovende romkameraten din med telefonens høye ringetone midt på natten? Hvis jeg har en reell kritikk med Android, er det operativsystemets dårlige implementering av volumstyring. Det gir deg ikke mye kontroll over de forskjellige lydtypene enheten din sender ut, enn si lage forhåndsinnstillinger som de gamle funksjonstelefonene fra Nokia eller Samsung. Hvis du vil ha litt mer tilpasning til din disposisjon, kan du prøve Persist Volumkontroll. Appen gir større kontroll over Android-enhetens akustikk, og gir deg muligheten til å stille inn separate volumnivåer for ringetonen, varsler, alarmer, media, system, samtalelyd osv., og lage forhåndsinnstillinger for volum for ulike situasjoner.

  Få Android Ls Heads Up-varsling på enheten din nå [No Root]

Persist, som navnet tilsier, kjører konstant i bakgrunnen og kan raskt startes ved å trykke på den vedvarende snarveien den legger til i varslingspanelet, som viser gjeldende volumnivåer for alle de syv typer lyd/lyder, og lar deg enten hoppe til appens hovedskjerm eller til dens profilforhåndsinnstillinger. Hovedskjermen har en haug med volumglidere, en for hver type lyd. Kjernefunksjonen til appen er imidlertid funksjonen for forhåndsinnstilling av profiler.

Enkelt sagt, hvis du vil ha mer tilpasning ut av Persist, så er Presets-delen veien å gå. Forhåndsinnstillinger lar deg lage forskjellige profiler slik at du kan aktivere dem under gitte scenarier eller tidspunkt på dagen. Avtale, Standard, Natt og Stille kommer ut av esken, og du kan legge til nye, tilpassede profiler som passer dine behov.

  Få tilgang til og juster lydinnstillinger på Android

For å opprette en ny profil, trykk på plussknappen øverst og gi den et navn du liker. Hvis du fortsatt er forvirret, bare ta en titt på skjermbildet nedenfor. Denne skjermen lar deg legge til og fjerne forskjellige volumtyper og parametere. Du kan ganske enkelt stille inn individuelle ringetoner eller varsellyder for hver type lyd.

Hver lydparameter kan legges til ved først å trykke på «Legg til innstillinger»-knappen nederst og velge lydtype fra følgende meny. Du kan også velge et ikon for en forhåndsinnstilt lyd blant en håndfull valg.

Applikasjonen har også en betalt variant kalt Persist+ som er annonsefri og tilbyr ekstra funksjonalitet inkludert profilbytteautomatisering basert på tid, dag og sted.

  Vibify bringer Smart Alert fra TouchWiz til alle Android-enheter

Installer Persist fra Play Store (Gratis)

Installer Persist+ fra Play Store (Betalt)